Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Ενοχλεί να λέω ότι κανείς από τους σχολιάζοντες αρνητικά δεν έχει ασχοληθεί στα σοβαρά με το ηχείο και τις ενδεχόμενες βελτιώσεις του;

0002043D.gif

Κάποια στιγμή θα ακούσεις σοβαρό σύστημα στημένο σωστά και θα πάθεις μεγάλη ζημιά.

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι...Σαφώς και δεν είναι
αμάρτημα που στον φίλο hellenic vanagon αρέσουν τα Cav,
σαφώς δεν είναι κακό- το αντίθετο- να προσπαθεί να τα κάνει να παίξουν καλύτερα ούτε βέβαια ο κόπος και οι ώρες που ξοδεύει για αυτό το σκοπό..
Τα προβλήματα αρχίζουν από τη στιγμή που προσπαθεί να μας πείσει
για το μεγαλείο τους και κατ´επέκταση τη δική μας ανικανόνητα
να το καταλάβουμε...

13/04/2010 ώρα 12:20 Tην συζήτηση παρακολουθούν 12 μέλη! Μπράβο... Μισό γιατί φτιάχνω καφεδάκι...

000203FA.gif

Για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι...Σαφώς και δεν είναι
αμάρτημα που στον φίλο hellenic vanagon αρέσουν τα Cav,
σαφώς δεν είναι κακό- το αντίθετο- να προσπαθεί να τα κάνει να παίξουν καλύτερα ούτε βέβαια ο κόπος και οι ώρες που ξοδεύει για αυτό το σκοπό..
να το καταλάβουμε...

προτείνω να υπογράψουμε μιά δήλωση ευπείθειας γιά να πάμε και σε κανένα άλλο θέμα...

να το καταλάβουμε...

Ουδέποτε το έθεσα έτσι! Μήπως κατά το "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" το βλέπεις εσύ έτσι ...

00020468.gif

Συνεχίζεις...
Θα μας αναγκάσεις να σε στείλουμε να τελειώσεις τη σχολή σου
των μαθητευομένων Ημίθεων..

κοίταξε να δεις...
τουλάχιστον στα τελευταία 20-30 υπάρχουν ένα σωρό καμπύλες απόκρισης σε μιά προσπάθεια σύγκρισης με κολοσσούς...
αυτό σημαίνει ότι μυγιαζόμαστε ή ότι κάτι θέλεις να μας πεις?

παντως φιλε μαθητευομενε ημιθεε, χωρις παρεξηγηση, εμενα σαν ουδετερο θεατη, και Τσαγκαρη ατο επαγγελμα, μου δινεις την εντυπωση οτι εσυ μαλλον εχεις μαγαζι και πουλας cav..αλλιως τοοοοσος ζηλος για ενα αρκετα καλο,δε λεω, ηχειο, δε παρα κολαει..πως να το κανουμε ρε φιλαρακι...απολαυσε το αφου το χεις και αφου εισαι ικανοποιημενος εισαι μιααα χαρα..και γω ακουω απο τα Diy Μου με φτηνα 4ιντσα στο μαγαζι και για τα λεφτα που δωσα,100ε, ειμαι σουπερ-ντουπερ ικανοποιημενος και πιστευω οτι πατανε χαμω παρα πολα ηχεια με παραπλησιο η και πολαπλασιο κοστος..δε βγαινω ομως να το διαλαλω στη οικουμενη ολη...

Last edited:
Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

13/04/2010 ώρα 12:20 Tην συζήτηση παρακολουθούν 12 μέλη! Μπράβο... Μισό γιατί φτιάχνω καφεδάκι...

Την οποιαδήποτε συζήτηση θα παρακολουθούσαν όχι μονό αυτή.
Το θέμα είναι τι τελικά παρακολουθούν σε αυτό το νήμα… και εάν τελικά αξίζει.

κοίταξε να δεις...
τουλάχιστον στα τελευταία 20-30 υπάρχουν ένα σωρό καμπύλες απόκρισης σε μιά προσπάθεια σύγκρισης με κολοσσούς...
αυτό σημαίνει ότι μυγιαζόμαστε ή ότι κάτι θέλεις να μας πεις?

Τι κολοσσούς και πράσινα άλογα... Αν ήταν έτσι θα είχαν λύσει τα προβλήματά τους που βλέπεις πως έχουν όλοι! Μήπως δεν είχα και εγώ B&W, SUNFIRE, YAMAHA, SONY, CELESTION, TECHNICS, DUAL, κα. Μήπως θέλεις να πεις πως επειδή αγόρασα Κινέζικα είμαι ... τριτοκοσμικός;

Έπειτα τι να θέλω να σας πω; Συζήτηση δεν κάνουμε; Εγώ το βλέπω σαν μιά ευκαιρία ανταλλαγής σκέψεων και συζητήσεων σε μιά παρέα αγνώστων. Μιλάω για τα ηχεία μου, για τον ενισχυτή μου, για το αυτοκίνητό μου, σε διάφορα φόρα και περνάμε όλοι όμορφα!

000203FA.gif

ωραίο θέμα . Μια φορά πέρυσι νομίζω , είχα μπεί στο περίπτερο της CAV στην Εκθεση και βγήκα τρέχοντας . Ξερός ήχος , τσιριστά πρίμα , κούφιο μπάσο . Αλλά από την άλλη έτσι έφυγα κι από τα Audio Spectrum που έπαιζαν Doors και Santana με τον χειρότερο τρόπο που τους έχω ακούσει ποτέ.

Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Μιλάω για τα ηχεία μου, για τον ενισχυτή μου, για το αυτοκίνητό μου, σε διάφορα φόρα και περνάμε όλοι όμορφα!

000203FA.gif

φιλε μου δε μιλας απλως..προσπαθεις να αλλαξεις γνωμη σε καποιους που εχουν σαφως δικη τους γνωμη και αποψη...προσπαθεις να πεισεις καποιον που χει αποψη, οτι η αποψη του ειναι λαθος, παραθετοντας διαγραματα κτλ..

Παιδιά όποιος θέλει φεύγει από το πάνελ. Δεν είναι υποχρεωτικό! Αν θέλετε να με ... φύγετε εμένα κανετέτο! Δεν θα κατηγορηθείτε για λογοκρισία!
Αν πάλι κάποιος θέλει να λέμε για τα mdex3, (για τα άλλα CAV δεν ξέρω), αφήστε το σαν στέκι. Ότι νομίζετε.

000203FA.gif

Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Την οποιαδήποτε συζήτηση θα παρακολουθούσαν όχι μονό αυτή.
Το θέμα είναι τι τελικά παρακολουθούν σε αυτό το νήμα… και εάν τελικά αξίζει.

+1 !!!

Αρχισα να τη διαβαζω απ την αρχη, εχει τη φαση της...:ADFADF1: