Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Καλά , το Triangle - ένα μοντέλο που έχω ακούσει - μ' έκανε να αναφωνήσω: Αυτό το ηχείο κι αυτή την εταιρία μην μου την ξαναβάλεις :Banane0:

Για να μην μιλήσω για ένα μεγάλο Klipschorn σαν ντουλάπα που μόλις μπήκα στην αίθουσα και έπαιζε το Dark side of the moon , βγήκα και δεν χρειάστηκα ξύρισμα για 3 μήνες μετά . Κανονική αποτρίχωση μου έκανε .

000201BB.gif

Φωτιά πήραμε! 15 members & 5 guests! (13/04/2010 13:30)

00020468.gif

Αυτό δεν λέει τίποτα.
Όπως έλεγε και κάποια ψυχή, αν τα κατεβάσω και αρχίζω να χ@ζω σε μια πλατεία, ξέρεις τι κόσμος θα μαζευτεί?
Το ακραίο αυτό παράδειγμα στο φέρνω, για να καταλάβεις ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο η θέαση, αλλά η ουσία.

Αυτό δεν λέει τίποτα.
Όπως έλεγε και κάποια ψυχή, αν τα κατεβάσω και αρχίζω να χ@ζω σε μια πλατεία, ξέρεις τι κόσμος θα μαζευτεί?
Το ακραίο αυτό παράδειγμα στο φέρνω, για να καταλάβεις ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο η θέαση, αλλά η ουσία.

Στην ζωή μου έχω μάθει να μην υποτιμάω τίποτα! Ούτε καν αυτό που εννοείς!

000203FA.gif

Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Αυτό δεν λέει τίποτα.

Για να αποφύγουμε την κοσμοσυρροή (οκ το παραδέχομαι - και γιατί βαρέθηκα όλο τα ίδια images με τη χοντρή φατσουλά)

nothing_to_see_here.jpg

633721014524537410-Nothingtoseehere.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Για να αποφύγουμε την κοσμοσυρροή (οκ το παραδέχομαι - και γιατί βαρέθηκα όλο τα ίδια images με τη χοντρή φατσουλά)

Άψογος! (Και χωρίς χοντρή φατσούλα!)

Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Τελικα που καταληξαμε; Παιζουν καλα τα cav η οχι;; :flipout::flipout::flipout:

Είδες τι πονηρός που είσαι; Θέλεις από κει που είσαι στην Σάμο να βγάλεις συμπέρασμα!

00020468.gif

Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Τι κολοσσούς και πράσινα άλογα... Αν ήταν έτσι θα είχαν λύσει τα προβλήματά τους που βλέπεις πως έχουν όλοι! Μήπως δεν είχα και εγώ B&W, SUNFIRE, YAMAHA, SONY, CELESTION, TECHNICS, DUAL, κα. Μήπως θέλεις να πεις πως επειδή αγόρασα Κινέζικα είμαι ... τριτοκοσμικός;

Έπειτα τι να θέλω να σας πω; Συζήτηση δεν κάνουμε; Εγώ το βλέπω σαν μιά ευκαιρία ανταλλαγής σκέψεων και συζητήσεων σε μιά παρέα αγνώστων. Μιλάω για τα ηχεία μου, για τον ενισχυτή μου, για το αυτοκίνητό μου, σε διάφορα φόρα και περνάμε όλοι όμορφα!

000203FA.gif
συγνωμη, αλλα με το δικιο του ο ανθρωπος νομιζει οτι ακουει καλα.
απο το σονυ και τεκνικς ειναι ενα βημα επανω...

εγω παω πάσο...

αυτο το ρημαδι το CAV παντως θα ηθελα πολυ να τ ακουσω κι εγω.....αν και τα υπολοιπα που ακουσα δε μ αρεσαν , ειμαι σιγουρος πως αυτο θα κανει τη διαφορα...!:music-smiley-005:

Ρε σεις, εγώ δε κάνω έτσι ούτε για τα μάγκνεπαν ρε.

Ψιτ, ντοκ, μη τυχόν ξανακατηγορήσεις την ηχειάρα τον Ερμή για θα μαλώσουμε, ακους? :ears:

οχι ρε συ δεν ήταν ο Ερμής αυτό που άκουσα της AS . Τον Ερμή δεν έτυχε να τον ακούσω - καίτοι θα τόθελα .

Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Ρε σεις, εγώ δε κάνω έτσι ούτε για τα μάγκνεπαν ρε.

Ψιτ, ντοκ, μη τυχόν ξανακατηγορήσεις την ηχειάρα τον Ερμή για θα μαλώσουμε, ακους? :ears:

Mα τα Magnepan δεν ειναι καλυτερα απο τα CAV...:smash: