Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Mα τα Magnepan δεν ειναι καλυτερα απο τα CAV...:smash:

Τα μαγκια σαφως υπερεχουν και για αλλες χρησεις,οπως λενε καποιες κακες γλωσσες,δηλ το απλωμα ρουχων

Ρε σεις, εγώ δε κάνω έτσι ούτε για τα μάγκνεπαν ρε.

Ψιτ, ντοκ, μη τυχόν ξανακατηγορήσεις την ηχειάρα τον Ερμή για θα μαλώσουμε, ακους? :ears:

Αφου ακους απο chario τι ανακατευεσαι εσυ πρωην magnepan-ακια,προδοτης εισαι.Εκτος αν περιμενεις τον Σαββα,για να τα ζωντανεψεις,γιατι απο χθες μαλλον ασχολειται μαζι σου

Τα μαγκια σαφως υπερεχουν και για αλλες χρησεις,οπως λενε καποιες κακες γλωσσες,δηλ το απλωμα
ρουχων

Aν το ηχείο σε ώρα ανάγκης δεν μπορεί να στηρίξει μια πίτσα με τουλάχιστον 16 κομμάτια τότε λυπάμαι αλλά..........:bigcry::bigcry::bigcry:

Αφου ακους απο chario τι ανακατευεσαι εσυ πρωην magnepan-ακια,προδοτης εισαι.Εκτος αν περιμενεις τον Σαββα,για να τα ζωντανεψεις,γιατι απο χθες μαλλον ασχολειται μαζι σου

δεν είμαι πρώην...επίσημα! :ADFADF1:

Mα τα Magnepan δεν ειναι καλυτερα απο τα CAV...:smash:

Να μη σου τα βάλω και τα ακούσεις και μετά πας να πετάξεις τις σαβούρες που έχεις ναουμε....:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Ο.κ. δεν το έχω διατυπώσει σωστά! Όλα τα μεγάφωνα παίρνουν μέσω crossover και στην τριπλοκαλωδίωση εφ' 'οσον υπάρχει πρόβλεψη από τον κατασκευαστή.

Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι με την τριπλο το tweeter παίρνει σήμα σε κοινή λήψη με το mid, ενώ woofer και ribbon έχουν ανεξάρτητη λήψη.

Και επειδή ο λόγος περί εγκυρότητας και επιχειρημάτων, πάρε και το διάγραμμα cross:

:smash::smash::smash:
δαγκωτό
τωρα καταλαβα

Γιαννη εισαι κακός
παραβαν τα μαγκι???
ντροπή

Φυσικά και κάνουν τα Maggies για παραβάν:
MagneplanarTympaniID.jpg.w300h398.jpg

αυτά τα τριπλά παράβάν τα έχω ακούσει, όντως ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΑ όσον αφορά φωνές (ανατριχιάζεις, νομίζεις ότι είναι δίπλα σου), αλλά σε μεγάλες ορχήστρες ...... δεν ήταν καλά τα πράγματα

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

αυτά τα τριπλά παράβάν τα έχω ακούσει, όντως ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΑ όσν αφορά φωνές (ανατριχιάζεις, νομίζεις ότι είναι δίπλα σου), αλλά σε μεγάλες ορχήστρες ...... δεν ήταν καλά τα πράγματα

Είδες;

Πριν αγοράσω mdex3, είχα ανάλογες εντυπώσεις από τα, (εξαιρετικά δύσκολα στην τοποθέτησή τους εκτός των άλλων), πάνελ Eλληνικής εταιρείας! Άσε που δεν παίζουν με τίποτα χωρίς sub! (Tα Ελληνικά εννοώ). Τα δε Εγγλέζικα πάνελ που άκουσα επίσης, ήταν τόσο .... αέρινα που θα έλεγες ότι οι μουσικοί που έπαιζαν .... έπνεαν τα λοίσθια!

00020468.gif

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Είδες;

Πριν αγοράσω mdex3, είχα ανάλογες εντυπώσεις από τα, (εξαιρετικά δύσκολα στην τοποθέτησή τους εκτός των άλλων), πάνελ Eλληνικής εταιρείας! Άσε που δεν παίζουν με τίποτα χωρίς sub! (Tα Ελληνικά εννοώ). Τα δε Εγγλέζικα πάνελ που άκουσα επίσης, ήταν τόσο .... αέρινα που θα έλεγες ότι οι μουσικοί που έπαιζαν .... έπνεαν τα λοίσθια!

00020468.gif

Μαλλον δεν τα ακουσες καλα τα Ελληνικα πανελ αν ειναι αυτα που νομιζω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Να μη σου τα βάλω και τα ακούσεις και μετά πας να πετάξεις τις σαβούρες που έχεις ναουμε....:ernaehrung004:

Εεε οχι κ σαβουρες, οχι κ σαβουρες.....
Κελαηδανε τα ηχειακια, κελαηδανε!!:ears:

Οταν θα τ ακουσεις θα συμφωνησεις...

υγ.....Εχω δυο ζευγαρια Magnepan στο υπογειο, αν ενδιαφερεται κανεις...!!!:worshippy: