Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

το verity audio sarastro ηθελαν να φτιαξουν μπρεεε, τι καβ μας λες?

Για κοίταξέ τα καλύτερα πλάϊ-πλάϊ .... (mdx3 vs verity audio sarastro).

Eπίσης είπα "πολύ περισσότερο όμοιο προς"....

000203FA.gif

Ειδικά κανένας Κινέζος... :ADFADF1:

Και η Wilson εδώ που τα λέμε για ta mdx3 πήγαινε και της βγήκαν τα Watt and Puppy!

wilsonwatt7.jpg

Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα 160 plus posts δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το νόημα της συζήτησης πια.
Ο συμφορουμίτης hellenic vanagon είναι κάτοχος των CAV και απόλυτα ικανοποιημένος από τον ήχο τους, απ'την άλλη υπάρχουν πολλοί άλλοι συμφορουμίτες που δεν τους αρέσει ο ήχος τους.
Αφού φίλε hellenic vanagon εσένα σου αρέσει πολύ αυτό που ακούς τι νόημα έχουν όλα τα υπόλοιπα?
Let's just leave it this way και μακάρι και εγώ να είμαι τόσο ικανοποιημένος απ'όσες αγορές θα κάνω όσο εσύ, το εννοώ αυτό που γράφω, δεν κάνω πλάκα.

Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα 160 plus posts δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το νόημα της συζήτησης πια.
Ο συμφορουμίτης hellenic vanagon είναι κάτοχος των CAV και απόλυτα ικανοποιημένος από τον ήχο τους, απ'την άλλη υπάρχουν πολλοί άλλοι συμφορουμίτες που δεν τους αρέσει ο ήχος τους.
Αφού φίλε hellenic vanagon εσένα σου αρέσει πολύ αυτό που ακούς τι νόημα έχουν όλα τα υπόλοιπα?
Let's just leave it this way και μακάρι και εγώ να είμαι τόσο ικανοποιημένος απ'όσες αγορές θα κάνω όσο εσύ, το εννοώ αυτό που γράφω, δεν κάνω πλάκα.

Είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι όλοι με μια Τζούλια( λέμε τώρα)
και προσπαθεί να μας πείσει για την ομορφιά της κας Λουκά...

Είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι όλοι με μια Τζούλια( λέμε τώρα)
και προσπαθεί να μας πείσει για την ομορφιά της κας Λουκά...

Εγώ πάλι νομίζω ότι κάποιος εδώ έχει μια Κινέζικη σαμπάνια και νομίζει ότι έχει την Τζούλια !

Προς το παρόν διασκεδάστε κάνοντας αστειάκια μεταξύ σας. Δικαίωμά σας.

Άλλωστε και εγώ, όπως είναι φανερό, την πλάκα μου κάνω, φροντίζοντας βέβαια να μεταφέρω με ακρίβεια και χωρίς να παραπλανώ κανένα τα δεδομένα.

Άνευ φόβου και πάθους.

Και κάποια τεχνικά που είναι απαραίτητα και λείπουν από τις προηγούμενες αναφορές μου για όποιον ίσως θελήσει να ασχοληθεί με όλα αυτά:

1)Σημεία cross: 150 hz, 2200 hz, 8500 hz. (Το σημείο στα 150 hz συμπίπτει περίπου με την τρύπα στην καμπύλη και γι' αυτό είπα ότι χωρίς το cross του sub και με την αναμενόμενη άνοδο απόκρισης στο σημείο συνάντησης woofer και mid, ίσως διορθώνεται).

2)Νέα αντίσταση που δίνει το Ωμόμετρο με τις αλλαγές αυτές: 4,7 Ωμ. (Πριν έδειχνε ακριβώς 6 Ωμ.).

Α! Και μία άποψη και εκτιμήστε την όπως θέλετε: όσοι από εσάς ασχολείστε με το εμπόριο συσκευών ήχου και σας αρέσει το σπορ της λιδωρίας, θα επρότεινα να είστε λίγο περισσότερο συνεσταλμένοι!

000203FA.gif

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Σου έσβησα μια φράση, για να μείνουμε στο πνεύμα...

Ενοχλεί να λέω ότι κανείς από τους σχολιάζοντες αρνητικά δεν έχει ασχοληθεί στα σοβαρά με το ηχείο και τις ενδεχόμενες βελτιώσεις του;

0002043D.gif

Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Ενοχλεί να λέω ότι κανείς από τους σχολιάζοντες αρνητικά δεν έχει ασχοληθεί στα σοβαρά με το ηχείο και τις ενδεχόμενες βελτιώσεις του;

0002043D.gif

Δεν το είπες έτσι αρχικά...Με τη φράση που σου έσβησα θεωρούσες
όλους μας εδώ μέσα ανίκανους να συλλάβουμε το μεγαλείο των Cav.
Και επειδή αυτό μπορούσε να πυροδοτήσει αντιδράσεις και καυγά, το διέγραψα..
Τέλος πάντων, για περισσότερες βελτιώσεις μπορείς να ζητήσεις τη γνώμη
των παιδιών στην DIY κατηγορία....