Ηχεία CAV... τελικά, τι;

KINEZA ME bary kefali.

sleeping_stand.jpg

Αυτή την είχανε στο δοκιμαστήριο της CAV επί πολύ ώρα...

0002044D.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Αν μη τι άλλο το να προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος σε κάποιον που δεν γνωρίζεις καν τι είναι,
Φιλαρακι Κινεζος εισαι?!!... :ernaehrung004::ernaehrung004:

:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Εντελώς !!! CAV , Alfa, Magnepan, Σούνιο, τεκνοποίηση, παραβάν, Κινέζες με βαριά ή ελαφριά κεφάλια, Κινέζικη πλουτοκρατία,τριπλοκαλωδίωση και κροσόβερ, χοντρά γελαστά ανθρωπάκια ......:speechless-smiley-0

Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Κανόνισε ακρόαση με CAV να πεθάνει επι τόπου:Banane0:
μπααα...αμα ο δασκαλος ειναι κ κεινος κινεζος, τον βλεπω να κερδιζει μπολικα χρονια ζωης...:ADFADF1:

Τι λέτε βρε;
Και να με βάλει μετά να σκουπίζω τη σχολή για το υπόλοιπο της ζωής μου; :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

ε τωρα αρχισες ΠΑΛΙ να παραφερεσαι....

Μπαρδόν; Οι Κινέζοι παραφέρονται και έτσι έχουν γίνει 2.000.000.000 (Δύο δις).

Εάν παραφερόμουνα εγώ η Ελαδίτσα θα ήταν 4.000.000.000 (Τέσσερα δις) να ούμε!

:BDGBDGB53:

Ωχχχ....Ο δάσκαλος...Μη παραφέρεσαι δάσκαλε.

kungfugirl.jpg

Last edited:
Αυτός σαν να μπερδεύτηκε απο την στερεοφωνική εικόνα των CAV?

Αχααα!!!

Εδώ ακούγεται η τραγουδίστρια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

...
2) Έχεις δυτικό μυαλό και ακόμη χειρότερα κατασταλαγμένο λόγω ηλικίας. Δεν πρόκειται να αναθεωρήσεις τις ιδέες σου ....

1)Αν είχα δυτικό κατασταλαγμένο και ηλικιωμένο μυαλό δεν θα αγόραζα CAV.

2) Eυχαρίστως να αναθεωρήσω τις ιδέες μου αν νομίζεις πως αντέχεις να τις ακούσεις για να διαλέξουμε τις προς αναθεώρηση! (Δική μου θεωρία περί της δημιουργίας του κόσμου που θεωρήθηκε από καθηγητή μου πως θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε διεθνές συνέδριο, (για να γελάσει ο κάθε πικραμένος), προσωπική αντίληψη περί του Θείου στοιχείου που αγγίζει όλες τις θρησκείες και άλλα πολλά).

3)Ηθικό δίδαγμα: μην κρίνεις τόσο εύκολα τους ανθρώπους!

000203FA.gif