Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

hellenic vanagon;1173879 Γιατί στα 4 said:
Ενας γνωστός μου που είχε το ίδιο πρόβλημα στα 4,7 Ωμ
το έλυσε στρίβοντας το αριστερό ηχείο ακριβώς 43.6 μοίρες προς τα έξω
και σώθηκε...
Δοκίμασε το θα εκπλαγείς!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

hellenic vanagon;1173879 Γιατί στα 4 said:
και σώθηκε...

Μαγγελάνε μου! Αν δεν ξέρεις εσύ από ναυσιπλοΐα και μοίρες ποιος θα ξέρει;

Λέρα μου εσύ!

00020468.gif

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Μαγγελάνε μου! Αν δεν ξέρεις εσύ από ναυσιπλοΐα και μοίρες ποιος θα ξέρει;

Λέρα μου εσύ!

20 βουρδουλιές και 3 μέρες στο μπαλαούρο χωρίς φαί και νερό

2) Eυχαρίστως να αναθεωρήσω τις ιδέες μου αν νομίζεις πως αντέχεις να τις ακούσεις για να διαλέξουμε τις προς αναθεώρηση! (Δική μου θεωρία περί της δημιουργίας του κόσμου που θεωρήθηκε από καθηγητή μου πως θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε διεθνές συνέδριο, (για να γελάσει ο κάθε πικραμένος), προσωπική αντίληψη περί του Θείου στοιχείου που αγγίζει όλες τις θρησκείες και άλλα πολλά).

Μήπως να ενωθεί το παρόν νήμα με το άλλο - εκείνο ντε με την διάλεξη και το zeitgeist κλπ - για να έχουμε μια νέα ενοποιητική θεωρία ;

και σώθηκε...

Αλλη λύση να πάει για ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση σε έναν καλό μάστορα και να ξεμπερδέψει...

Αλλη λύση να πάει για ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση σε έναν καλό μάστορα και να ξεμπερδέψει...

Άσε φίλε εσύ με την Άλφα δεν ξέρεις από αμάξι...

00020468.gif

Μήπως να ενωθεί το παρόν νήμα με το άλλο - εκείνο ντε με την διάλεξη και το zeitgeist κλπ - για να έχουμε μια νέα ενοποιητική θεωρία ;

Θα το βγάλουν φθηνή Κινεζόφιλη απομίμιση του Αϊνστάϊν...

00020468.gif

Αμα εχει παρει το CAVοσασι δεν εχει γιατρεια...
αν χαλασουν οι καμπυλες του....:HTEHEH56:

...ουτε η τετρακινηση τον σωζει μετα...

Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Φίλε μου δίκιο έχεις και καλά τα λες! Πάντως θα σε απογοητεύσω γιατί εδώ δεν είχα υπ´όψη μου να διατυπώσω μία θεωρία αλλά να στείλω ένα μήνυμα που αυτός που έπρεπε να το πάρει το πήρε!

Αν εννοείς εμένα, το μήνυμα το έχω πάρει εδώ και πολλές σελίδες... Όπως και πολύς κόσμος που διαβάζει αυτό το νήμα...

Για αυτό δεν ασχολούμαι και πολύ πολύ...
Καλή η πλάκα αλλά έχουμε να ασχοληθούμε και με σοβαρά πράγματα...
Όσο για την ανάλυσή σου, αν δεν θέλεις να την κάνεις εδώ μπορείς να ξεκινήσεις από το Ράδιο Αρβύλα και που ξέρεις, μπορεί να καταλήξει μέχρι και σε stand up comedy στο Las Vegas...

Ποιο το νόημα αυτού του νήματος; Το trolling μέχρι να κλειδωθεί και μετά απέναντι να γίνει πάλι χαμός; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς γίνεται εδώ και 400 ποστ. Ας λήξει εδώ το ζήτημα.

Τα CAV είναι τα καλύτερα ηχεία, η E-mu το καλύτερο DAC και ούτε καθεξής. Παραδεχτείτε το όλοι να ασχοληθούμε και με τίποτα άλλο...

Στο κάνει και με το γουφερ συνδεδεμένο ή μονο με τους δορυφόρους?
Η αντισταση του γουφερ παθαινει ολίσθηση με τον δεδομένο τρόπο συνδεσμολογίας συμφωνα με το σχεδιο του κρος
πραγματικά μου φαινεται πολύ περίεργο που σε παιρνει μόνο δεξία.κανονικά θα επρεπε να ταλαντώνεται με συχνότητα κοντα στην ιδιοσυχνότητα της ολίσθησης.
Λοιπόν για να αφήσουμε τις θεωρίες, μετρα το Qts σου με και χωρίς το γουφερ
αν με το γουφερ ειναι μεγαλύτερο βραχυκυκλωσε το + με το - στην εξοδο του τελικού.
προσεξε υπάρχει μια μικρη πιθανότητα να ζορίσεις τον ενισχυτή γιαυτό γειωσε την γειωση του σε ενα καροριφερ για καλό και για κακό
καλή επιτυχία
δεν ξερω αν βοήθησα
οτι χρειαστεις στη διαθεση σου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Αν εννοείς εμένα, το μήνυμα το έχω πάρει εδώ και πολλές σελίδες... Όπως και πολύς κόσμος που διαβάζει αυτό το νήμα...

Φίλε μου η δική μου συμμετοχή στο νήμα ήταν με καλή διάθεση και χωρίς καμία πρόθεση να γίνει η ξεφτίλα που έγινε! Ας κρίνουν όσοι το διαβάζουν το ποιος φταίει, αν φυσικά αυτό έχει κάποια σημασία για κάποιον.

Πάντως εδώ μέσα λειτουργεί στα σίγουρα μία παρέα που επιδιώκει αυτή την κατάσταση, ιδιαίτερα όταν αυτά που ακούει δεν της αρέσουν!

Χαίρεται!

Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Ποιο το νόημα αυτού του νήματος;

Είναι δοκιμαστικό της αντοχής και ανοχής μας.
Ξεκίνησε σαν Offtopic από άλλο νήμα και κατέληξε ο ορισμός του off topic νήματος με μπόλικη δόση trolling και ξερολισμού.
Καλό θα είναι να καθαρίσει και να κλειδωθεί μιας και δεν νομίζω ότι αντέχει το forum περισσότερη ανάλυση πάνω στα Cav.

Φίλε μου η δική μου συμμετοχή στο νήμα ήταν με καλή διάθεση και χωρίς καμία πρόθεση να γίνει η ξεφτίλα που έγινε! Ας κρίνουν όσοι το διαβάζουν το ποιος φταίει, αν φυσικά αυτό έχει κάποια σημασία για κάποιον.

Πάντως εδώ μέσα λειτουργεί στα σίγουρα μία παρέα που επιδιώκει αυτή την κατάσταση, ιδιαίτερα όταν αυτά που ακούει δεν της αρέσουν!

Χαίρεται!

Δε με ενδιαφέρουν οι προθέσεις σου - Αν και διαφωνώ κάθετα με όσα έχεις πει για popularity / page views κ.ο.κ. Καθώς προτιμούμε την ποιότητα από την ποσότητα όπως έχεις παρατηρήσει.
Εδώ και σελίδες όλοι μας διερωτόμαστε μέχρι που μπορεί να φτάσει το θέμα αυτό.
ΙΜΟ δε μπορεί να φτάσει μακριά.

Το σχόλιο σου για τις παρέες το θεωρώ απαράδεκτο!
Σιγά μην υπάρχει και παγκόσμια συνομωσία εναντίων σου.

Πραγματικά απορώ που συνεχίζεις ακάθεκτος μετά από τόσες παρατηρήσεις μελών και διαχειριστών για το ύφος σου.

Θεωρώ ότι περισσότερο noise είναι το θέμα παρά πληροφορία.
Όποτε εάν συνεχίσει κι άλλο στον ίδιο ρυθμό το θέμα να είσαι σίγουρος ότι θα κλειδωθεί.

Last edited: