Καλησπέρα μετά απο χρόνια και αφου μάζεψα κάποια χρηματα θα αντικαταστησω τα ηχεία στο σαλόνι
κυρίως ακούω μουσική αλλα τα χρησιμοποιω και για ταινιες.
Χώρος 15-20m2 (δεν νομιζω να μεγαλώσει αισθητα στο μελλον αντε να παμε στα 30?)
Μουσική Spotify/Tidal και περιστασιακα βινύλια (ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός απο μεταλ και τετοια, αλλα ειμαι σε jazz ποιο oriented, επίσης δεν μαρεσει να ακουω μουσικη στα τέρματα)
Budget: 400-700 ευρώ
δηστηχως δεν θέλω βάσεις. θέλω να ειναι δαπέδου.
Μεταχειρισμένα; δεν ειμαι αρνητικός αν ειναι να κυνηγήσω ενα καλό ζευγάρι.
Δεν ειμαι φρικ της μουσικης αλλα σίγουρα αντιλαμβάνομαι αν κάτι παιζει καλά η όχι.
Τρέχων εξοπλισμος:
Marantz PM 53
Bower and Wilkins matrix 2
Ποτέ δεν παίξαν σωστά αφου είναι τέρατα αλλά αυτα ειχα με αυτα ακουγα. Η μουσικη κάτω απο το μέτριο.
Μελλοντικα θα αλλαχτει και ο ενισχυτής αλλά προς το παρών θα μεινω με αυτον.
Παρακαλώ πολυ να μείνουμε στο θέμα μας και όχι σε κριτική. δεν ειμαι audiophile αλλα ενταξει να εχουμε ενα αξιοοπρεπη ζευγάρι ηχείων.
τα Klipsch R-820F τι σας λένε; σίγουρα ειναι για μεγαλυτερο χώρο αλλα δεν ξερω, κυριως αυτα μου εχουν κεντρησει το ενδιαφέρον στα 650€ ή 550€ μεταχειρισμένα.
κυρίως ακούω μουσική αλλα τα χρησιμοποιω και για ταινιες.
Χώρος 15-20m2 (δεν νομιζω να μεγαλώσει αισθητα στο μελλον αντε να παμε στα 30?)
Μουσική Spotify/Tidal και περιστασιακα βινύλια (ακούω σχεδόν όλα τα είδη εκτός απο μεταλ και τετοια, αλλα ειμαι σε jazz ποιο oriented, επίσης δεν μαρεσει να ακουω μουσικη στα τέρματα)
Budget: 400-700 ευρώ
δηστηχως δεν θέλω βάσεις. θέλω να ειναι δαπέδου.
Μεταχειρισμένα; δεν ειμαι αρνητικός αν ειναι να κυνηγήσω ενα καλό ζευγάρι.
Δεν ειμαι φρικ της μουσικης αλλα σίγουρα αντιλαμβάνομαι αν κάτι παιζει καλά η όχι.
Τρέχων εξοπλισμος:
Marantz PM 53
Bower and Wilkins matrix 2
Ποτέ δεν παίξαν σωστά αφου είναι τέρατα αλλά αυτα ειχα με αυτα ακουγα. Η μουσικη κάτω απο το μέτριο.
Μελλοντικα θα αλλαχτει και ο ενισχυτής αλλά προς το παρών θα μεινω με αυτον.
Παρακαλώ πολυ να μείνουμε στο θέμα μας και όχι σε κριτική. δεν ειμαι audiophile αλλα ενταξει να εχουμε ενα αξιοοπρεπη ζευγάρι ηχείων.
τα Klipsch R-820F τι σας λένε; σίγουρα ειναι για μεγαλυτερο χώρο αλλα δεν ξερω, κυριως αυτα μου εχουν κεντρησει το ενδιαφέρον στα 650€ ή 550€ μεταχειρισμένα.