Δεν λέω για το dac που πήρες (εξάλλου, πρώτος σου πρότεινα να πάρεις dac). Και εγώ αυτό έχω για την χρήση που το πήρες και εσύ.
Στα ηχεία αναφέρομαι. Εγώ στην θέση σου θα άκουγα με το dac κανα εξάμηνο, να δώ πλέον με άλλο μάτι τί δεν μου αρέσει στα ηχεία που έχω ήδη. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι θέλεις τα νέα σου ηχεία να έχουν άλλες ιδιότητες που πριν δεν τιςε ήθελες γιατί δεν τις άκουγες, πχ να έχουν περισσότερο μπάσο, να είναι πιο αναλυτικά κλπ κλπ.
Και με αυτά τα νέα κριτήρια να στραφείς σε άλλα ηχεία από αυτά που βλέπεις τώρα...
Oυπς.. οκ λαθος. Σε αυτο εχεις δικιο. Ηταν λογικο να το δεις ετσι... ετσι οπως το εγραψα κι εγω.. Τα epos μου αρεσουν πολυ ετσι κι αλλιως και προ και after dac.. Οι ωρες εργασιας και οι ρυθμοι μου δεν μου επιτρεπουν ετσι κι αλλιως να κινηθω γρηγορα. Οταν ειπα πως θα ακουσω ηχεια θα γινει σε βαθος χρονου... Απλα προς το παρον εψαχνα κατευθυνσεις. Αν γινει αγορα νεων ηχειων θα γινει μετα απο 6 μηνες και βλεπουμε... Οποτε εχω ολο το χρονο να ακουσω.. Sorry αν ημουν ασαφης.