Ηχεια για Creek Destiny βοηθεια παρακαλω..

Δεν λέω για το dac που πήρες (εξάλλου, πρώτος σου πρότεινα να πάρεις dac). Και εγώ αυτό έχω για την χρήση που το πήρες και εσύ.

Στα ηχεία αναφέρομαι. Εγώ στην θέση σου θα άκουγα με το dac κανα εξάμηνο, να δώ πλέον με άλλο μάτι τί δεν μου αρέσει στα ηχεία που έχω ήδη. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι θέλεις τα νέα σου ηχεία να έχουν άλλες ιδιότητες που πριν δεν τιςε ήθελες γιατί δεν τις άκουγες, πχ να έχουν περισσότερο μπάσο, να είναι πιο αναλυτικά κλπ κλπ.

Και με αυτά τα νέα κριτήρια να στραφείς σε άλλα ηχεία από αυτά που βλέπεις τώρα...

Oυπς.. οκ λαθος. Σε αυτο εχεις δικιο. Ηταν λογικο να το δεις ετσι... ετσι οπως το εγραψα κι εγω.. Τα epos μου αρεσουν πολυ ετσι κι αλλιως και προ και after dac.. Οι ωρες εργασιας και οι ρυθμοι μου δεν μου επιτρεπουν ετσι κι αλλιως να κινηθω γρηγορα. Οταν ειπα πως θα ακουσω ηχεια θα γινει σε βαθος χρονου... Απλα προς το παρον εψαχνα κατευθυνσεις. Αν γινει αγορα νεων ηχειων θα γινει μετα απο 6 μηνες και βλεπουμε... Οποτε εχω ολο το χρονο να ακουσω.. Sorry αν ημουν ασαφης.

Σε παρακαλω μια και εχεις το ιδιο dac κι εσυ, λεει στις οδηγιες πως το χρωμα στο led αλλαζει αναλογα με το mode πρασινο 44/48, κιτρινο 88/96, κυανο 176/192 khz κλπ. Αυτο πως γινεται? Απο μονο του αναλογα με το αρχειο που παιζει? Εξαρταται απο τον player? Το αλλαζουμε εμεις με καποιο τροπο? Τιποτα απο αυτα?

Σε παρακαλω μια και εχεις το ιδιο dac κι εσυ, λεει στις οδηγιες πως το χρωμα στο led αλλαζει αναλογα με το mode πρασινο 44/48, κιτρινο 88/96, κυανο 176/192 khz κλπ. Αυτο πως γινεται? Απο μονο του αναλογα με το αρχειο που παιζει? Εξαρταται απο τον player? Το αλλαζουμε εμεις με καποιο τροπο? Τιποτα απο αυτα?

Από τον υπολογιστή μπορείς να διαλέξεις τό δειγματοληψία θα δίνεις στο dac. Δλδ αν ορίσεις bit perfect, ότι είναι το αρχείο θα δίνει ο υπολογιστής. Αν το αρχείο μουσικής είναι 24/96, ο υπολογιστής θα δίνει 24/96 και το λαμπάκι θα είναι κίτρινο.

Αν δεν παίζεις bit perfect και έχεις ορίσει από τους οδηγούς να κάνει upsampling σε 24/96 πχ, τότε ότι και να είναι το αρχείο, πχ. 16/44.1 , ο υπολογιστής θα δίνει σήμα 24/96 στο dac και το λαμπάκι θα είναι μόνιμα κίτρινο κ.ο.κ.

Από τον υπολογιστή μπορείς να διαλέξεις τό δειγματοληψία θα δίνεις στο dac. Δλδ αν ορίσεις bit perfect, ότι είναι το αρχείο θα δίνει ο υπολογιστής. Αν το αρχείο μουσικής είναι 24/96, ο υπολογιστής θα δίνει 24/96 και το λαμπάκι θα είναι κίτρινο.

Αν δεν παίζεις bit perfect και έχεις ορίσει από τους οδηγούς να κάνει upsampling σε 24/96 πχ, τότε ότι και να είναι το αρχείο, πχ. 16/44.1 , ο υπολογιστής θα δίνει σήμα 24/96 στο dac και το λαμπάκι θα είναι μόνιμα κίτρινο κ.ο.κ.

Σε ευχαριστω, καλο βραδυ.

Καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει πως ανεβαζουμε εικονες απο υπολογιστη εδω? Πρεπει να ανεβασω σε αλλη ιστοσελιδα και να σπρωξω το link? Δεν γινεται να το κανω αμεσα ? Οταν παταω το ανεβασμα εικονας μου βγαζει μονο επιλογη για link και οταν ''εσπρωξα'' απλα την εικονα απο τον φακελο του υπολογιστη μου μεσα στο παραθυρο της ιστοσελιδας την πηρε αλλα δεν βγαζει επιλογη για να την ποσταρω... Θελω να σας δειξω τι ψωνισα και να σας ρωτησω καποια πραγματακια....Οδηγιες κανεις?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο παράθυρο του reply πατάς go advanced. Μετά πηγαίνεις κάτω από το παράθυρο που γράφεις το κείμενο σου και πατάς Manage Attachments. Σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο. Πάνω πάνω δεξιά υπάρχει μια επιλογή add files. Μετά browse διαλέγεις τη φωτογραφία που έχεις στο δίσκο και την κάνεις upload.

https://onedrive.live.com/?cid=E667D3683F413497&id=E667D3683F413497!758

Βρηκα αυτα. Ελπιζω να φαινεται το link... Τα ακουσα και μου αρεσαν πολυ... Μονοδρομα της spicom τελευταιο ζευγος στο καταστημα και εξαιρετικη προσφορα, ετσι τα πηρα... Μου αρεσουν τα μονοδρομα πολυ και εξυπηρετουν και αυτο που ηθελα δηλ. ενα δευτερο ζευγος με 'διαφορετικο'' ηχο. Ειχα εθιστει απο τα μικρουλια της john blue τα jb3 που ειχα ακουσει παλαιοτερα... Το προβληματακι ειναι (αν μπορεις να το πεις ετσι) πως δεν υπαρχουν επαρκεις πληροφοριες για το μοντελο καθως ειναι απο τα τελευταια που ειχαν βγει απο την εταιρια, πουθενα στο δικτυο για τα συγκεκριμενα.. τιποτα...Μου ειπαν καποια βασικα στο καταστημα π.χ. 94db, 8ohm, και νομιζω φοραει 7αρι οδηγο. Αυτα... Οτι εξτρα πληροφοριες εχετε λοιπον για watt (δεν ξερω ποσα ειναι), αναβαθμισεις κολπακια, τοποθετηση, προηγουμενη εμπειρια και αλλα ευπροσδεκτες... Οκ, το link που εβαλα δεν δουλευει... αν δεν δειτε εικονα δεν κανουμε τιποτα... ουτε τον τυπο τους την ονομασια δεν εχουμε... Βοηθειστε με να βρω τροπο να ανεβασω τις εικονες...

Πόσο τα πήρες φίλε;

Δεν ξερω αν ειναι σωστο να το δημοσιευσω... Ισως καποιος αλλος να πουλαει και να κανω ζημια... Δεν θελω μπερδεματα... Στο καταστημα παντως μου ειπαν πως η αρχικη τιμη ηταν τα 1700 η' 1800 δεν θυμαμαι καλα...

Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι πως για τα δικα μου αυτια ''κελαηδανε''. Πολυ ωραιος ηχος... και εντελως διαφορετικη κατευθυνση, φιλοσοφια, απο τα epos που εχω. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Ακομα τα στρωνω...
Τα παιζω με sub... Βγαζουν χαμηλα αλλα σε υψηλες σταθμες... Πρεπει να κουνηθει γερα ο οδηγος για να κινητοποιησει τον αερα...

Re: Απάντηση: Ηχεια για Creek Destiny βοηθεια παρακαλω..

Με γεια και καλοάκουστα!
Ευχαριστω πολυ... Και ψωνιζουμε και Ελληνικα.... Απο εδω και στο εξης θα τους ψαχνω τους Ελληνες κατασκευαστες πιο πολυ...
Δεν περιμενω παντως να μαθω πολλα για το ηχειο... Αυτο ειναι μονο το αρνητικο με τα Ελληνικα.. Η πληροφορια...

Απο το καταστημα μου εδωσαν δωρο 2 καλωδια καλης ποιοτητος για να αντικαταστησω αν θελω το καλωδιο εσωτερικα της καμπινας που συνδεει τον οδηγο με τις μπορνες. Μου ειπε πως θα ακουσω διαφορα. Λετε να το κανω? Επισης προτεινετε να τεσταρω βιδες για το πατημα του ηχειου η' να αγορασω ακιδες?