Ηχεια για Creek Destiny βοηθεια παρακαλω..

Re: Απάντηση: Re: Ηχεια για Creek Destiny βοηθεια παρακαλω..

Τον γνωρίζω καλά τον Creek,θέλει τον Άγγλο του...

Συμφωνώ απόλυτα.
Πάντως και εγώ είμαι της άποψης να πας πρώτα για dac και μετά για ηχεία.

Μιας και μπηκες στον κοπο απαντησε μου σε παρακαλω και σε αυτο.. Δεν ειναι dealbreaker για εμενα απλα ακαδημαικα, ισχυει αυτο που εχω διαβασει οτι τα Ηarbeth ''χανουν'' πολυ αν τα παιξεις δυνατα?

Δεν ισχύει αυτό.

Μην αγοράσεις ηχείο αν δεν ακούσεις Harbeth και την κλασσική σειρά από τα Spendor.
Ο ενισχυτής σου θα τα οδηγήσει μιά χαρά. Θα έχεις "γεμάτο" ήχο και από σχετικώς χαμηλές εντάσεις. Για να μη σου πω ότι άν τελικώς καταλήξεις με κάποιο απ´ αυτά σε βλέπω να βάζεις στην άκρη τα δύο sub...

Αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μας μια μινι παρουσίασή του σε δικό του νήμα... -bye-

Στον αντιπρόσωπο το είχα ακούσει όταν ηταν να παρω ενα μικρό ντακίδιο για τα ακουστικά μου και κατέληξα λόγω μεγέθους και μόνο στο iFi nano. Παρί καιρός απο τότε και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλα μου εχει μείνει μια γενικά καλη εικόνα για αυτα που ζητάει.

Προτείνω από φίλους ή από αντιπρόσωπο να δανειστείς ένα dac και να κάνεις μια σύγκριση με την κάρτα ήχου που έχεις και να δείς αν σε καλύπτει/σου αρέσει κλπ.
Εμεινα πολύ ικανοποιημένος για τα χρήματα που ζητάει από αυτό . Ρίξε του ένα αυτί ...

Αυτό ή το Mambo v3? :)

Το mambo V3 δεν κάνει 300ΕΥΡΩ

270 ευρώ μου είχε πει ο Βασίλης πριν 6 μήνες για την πλακέτα, άρα λιγο παραπάνω τελειωμένο. Νομίζω ότι ειναι άμεσα συγκρίσιμα, έστω και αν βγαίνει 100 ευρώ παραπάνω το mambo τελειωμένο και πάλι ειναι κοντά στην τιμή

Δεν ισχύει αυτό.

Μην αγοράσεις ηχείο αν δεν ακούσεις Harbeth και την κλασσική σειρά από τα Spendor.
Ο ενισχυτής σου θα τα οδηγήσει μιά χαρά. Θα έχεις "γεμάτο" ήχο και από σχετικώς χαμηλές εντάσεις. Για να μη σου πω ότι άν τελικώς καταλήξεις με κάποιο απ´ αυτά σε βλέπω να βάζεις στην άκρη τα δύο sub...

Ακομα και τωρα δεν παιζω παρα πολυ με τα sub. Κυριως οταν εχω κοσμο στο σπιτι και λιγο παραπανω βαβουρα τα ανοιγω. Θα ακουσω και spendor οπωσδηποτε, ευχαριστω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συμφωνώ απόλυτα.
Πάντως και εγώ είμαι της άποψης να πας πρώτα για dac και μετά για ηχεία.

Θα βρω και θα ακουσω.. αν καταλαβω διαφορα θα το κανω ετσι.
Να ρωτησω και κατι ακομα ρε παιδια.. Τα sub που εχω ειναι ενεργα. Οταν παιζω με sub ομως ο ενισχυτης δειχνει να χανει ενα 10% με 15% της δυναμης του.. ειναι φυσιολογικο ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Ηχεια για Creek Destiny βοηθεια παρακαλω..

Χρόνια πολλά Δημήτρη.
Παραμονή σήμερα,πήγαινε ν'ακούσεις τα κάλαντα από κανένα ηχείο χαχαχα

Καλημερα leo χρονια πολλα. Μολις ειδα το μηνυμα σου ξεκινησε να τα λεει ο Σινατρα απο epos ελεος... χαχα:aktion033:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεια για Creek Destiny βοηθεια παρακαλω..

Καλημερα leo χρονια πολλα. Μολις ειδα το μηνυμα σου ξεκινησε να τα λεει ο Σινατρα απο epos ελεος... χαχα:aktion033:

χαχαχαχαχα,τα μεγάλα πνεύματα συναντιώντε

Δεν καταλαβα τι εννοεις, τα Audio Physic ειναι γερμανικα. Και εγω ειχα για δυο χρονια εναν 5350 ενω γνωριζω καλα και το Studio Hi Fi που τα αντιπροσωπευει σαν λιανεμπορικη οποτε τα Creek τα εχω φαει για χρονια με το κουταλι..

Με προλαβε ο Totsipaki.. Ταιριαζουν τα audio physic με τον creek.. Και ο Χρηστος ο Κοψιας, με audio physic τον εδειχνε τον 5350.. Καλμαρει τα πριμα τους, και βοηθαει τα χαμηλα τους δινοντας τους λιγο παραπανω ογκο. Αυτα θυμαμαι απο την δικη μου ακροαση.. Τελεια ακουγοντουσαν απο οσο θυμαμαι. Σιγουρα αξιζουν ενα ακουσμα αν το μπατζετ μπορει να φτασει εκει.

Απάντηση: Re: Ηχεια για Creek Destiny βοηθεια παρακαλω..

Να ρωτησω και κατι ακομα ρε παιδια.. Τα sub που εχω ειναι ενεργα. Οταν παιζω με sub ομως ο ενισχυτης δειχνει να χανει ενα 10% με 15% της δυναμης του.. ειναι φυσιολογικο?
Χρόνια πολλά! :smile:
Μπορείς να μας ενημερώσεις με ποιον τρόπο τα έχεις συνδέσει στον ενισχυτή;
Εάν θέλεις, ανέφερε και για ποια υπογούφερ πρόκειται. :antlers:

Με προλαβε ο Totsipaki.. Ταιριαζουν τα audio physic με τον creek.. Και ο Χρηστος ο Κοψιας, με audio physic τον εδειχνε τον 5350.. Καλμαρει τα πριμα τους, και βοηθαει τα χαμηλα τους δινοντας τους λιγο παραπανω ογκο. Αυτα θυμαμαι απο την δικη μου ακροαση.. Τελεια ακουγοντουσαν απο οσο θυμαμαι. Σιγουρα αξιζουν ενα ακουσμα αν το μπατζετ μπορει να φτασει εκει.

Αν ο κ.Κόψιας είχε τα harbeth ή τα spendor για παράδειγμα,θα πρότεινε τα audio physic;;;;
Καλοπροαίρετα πάντα!

Re: Απάντηση: Re: Ηχεια για Creek Destiny βοηθεια παρακαλω..

Χρόνια πολλά! :smile:
Μπορείς να μας ενημερώσεις με ποιον τρόπο τα έχεις συνδέσει στον ενισχυτή;
Εάν θέλεις, ανέφερε και για ποια υπογούφερ πρόκειται. :antlers:

Xρονια πολλα.

Eιναι τα jamo sub 210, και τα εχω συνδεσει στα pre amp out . Παραθετω link με το manual.
http://www.creekaudio.com/instructions/destiny_amp.pdf

Αν ο κ.Κόψιας είχε τα harbeth ή τα spendor για παράδειγμα,θα πρότεινε τα audio physic;;;;
Καλοπροαίρετα πάντα!

Ενταξει, και αλλα ηχεια εχει ο ανθρωπος, δεν εχει μονο τα physic.. Τελος παντων, λιστα για ακροαση θελει να φτιαξει ο φιλος Δημητρης (και εγω αυτο παλευω), δεν χανει κατι να παει να τα ακουσει αν το μπατζετ του φτανει για physic. Απο εκει και περα, ακομα και αν ταιριαζουν οπως υποστηριζω εγω, σε καποιον μπορει να μην αρεσει ο συνδιασμος. Ολα υποκειμενικα ειναι σε αυτο το χομπι. Προσωπικα θελω να ακουσω τoν creek και με τα ηχεια που αναφερεις οπως και με πολλα αλλα ωστε να βρω αυτο που κανει click στα αυτια μου.. το σιγουρο ειναι οτι θα μας φανε οι δρομοι και ισως να κανουμε και μπρατσα :drummer:

Ενταξει, και αλλα ηχεια εχει ο ανθρωπος, δεν εχει μονο τα physic.. Τελος παντων, λιστα για ακροαση θελει να φτιαξει ο φιλος Δημητρης (και εγω αυτο παλευω), δεν χανει κατι να παει να τα ακουσει αν το μπατζετ του φτανει για physic. Απο εκει και περα, ακομα και αν ταιριαζουν οπως υποστηριζω εγω, σε καποιον μπορει να μην αρεσει ο συνδιασμος. Ολα υποκειμενικα ειναι σε αυτο το χομπι. Προσωπικα θελω να ακουσω τoν creek και με τα ηχεια που αναφερεις οπως και με πολλα αλλα ωστε να βρω αυτο που κανει click στα αυτια μου.. το σιγουρο ειναι οτι θα μας φανε οι δρομοι και ισως να κανουμε και μπρατσα :drummer:

Ειναι βαρυ το μηχανακι..χαχαχαχχα... Σωστος.

Ακούστε τα με αυτά που προτείνω και εδώ είμαστε