Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά διάλογος δεν γίνεται έτσι. Εσύ, έψαξες να δείς και να βρείς και να ρωτήσεις γιατί προτείνω τα menuet? Οχι βέβαια, δεν μπήκες καν στο κόπο. Είδες μόνο την τιμή και το απέρριψες. Δλδ δεν ασχολείσαι , και περιμένεις ο άλλος να σε ακούσει όταν ο ίδιος δεν ασχολείσαι με το πρόβλημά του.Καταρχην τα διαγραμματα ειναι απο το zensor 1 και τα αλλα τα dali που προτεινεις κανουν 800ευρο...το budget ειναι 300ευρο περιπου.
Κατα δευτερον πετας ενα dali ταδε και μετα τελεια.ετσι δεν γινεται διαλογος και φιλικα στο λεω.Μετα που τα εξηγησες εδειξες που εχει βαση η αποψη σου.
. Για να δούμε τις προτάσεις σου.Τριτον για μενα καλυτερο θα ηταν να παρει ενα πιο 'ευκολο' ηχειο για να το αναδειξει.
. Δεν μας λές ούτε ποια ενεργά είναι αυτά, ούτε πώς θα τα συνδέσει στον ενισχυτή του που δεν παίρνει ενεργά. Πές μου πώς θα συνδέσεις τα ενεργά σε αυτόν τον ενισχυτή.Εγω με αυτα τα χρηματα θα επαιρνα ενεργα.
. Για εξήγησέ μας πώς ένα ηχείο μπορεί να είναι φοβερό ώστε να το προτείνεις σε κάποιον, το οποίο δεν είναι ισορροπημένο κατ εσέ και είναι και πολύ λαμπρό κατ εσέ. Δλδ για ποιό λόγο και τί προτείνεις? Πάλι μπαρούφες λες.Φοβερο ηχειο και οχι ισορροπημενο ειναι και το Klipsch R-15M στα 280ευρο το οποιο εντυπωσιαζει με την 1η φορα....υστερα ομως σε καποιους φαινεται πολυ λαμπρο. Ειναι πανευκολο ηχειο αλλα δεν γνωριζω κατα ποσο θα σου κατσει το παντρεμα.
. Και παρακάτω :Οπως λες και εσυ με τα ηχεια που ειχε το επαιζε τερμα για να ακουσει.αρα γτ να του προτεινει καποιος κατι τετοιο; ωστε να υπαρχουν παραμορφωσεις; .
. Σε προηγούμενη ανάρτησή σου, συμφώνησες όχι στα 4ohm και κάτω γιατί το ηχείο είναι δύσκολο. Και προτείνεις το Q Acoustics που πέφτει στα 4ohm, δλδ δύσκολο κατ εσέ. Πάλι μπαρούφες λες γιατί δεν έχεις καταλάβει τί σημαίνει η πρόταση «Αυτό το ηχείο είναι δύσκολο», διότι ούτε τα 83db ούτε τα 4ohm από μόνα τους δείχνουν ένα ηχείο αν είναι δύσκολο ή όχι.ο ενισχυτης δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, τα dali δεν ειναι οτι καλυτερο (για τα γουστα μου) και τελος καλο ειναι να παρει ενα πιο ευκολο ηχειο.Τα q acoustics ειναι 88db...και οχι 83db βεβαια κατεβαινει στα 4ohm.
. Δεν έχεις καταλάβει ότι μπάσο δεν θα ακούσει ποτέ με αυτόν τον ενισχυτή, κανένα ηχείο δεν θα οδηγηθεί καλά από το συγκεκριμένο και θα έχει σκληρές ψηλές μόνο όταν το παρακάνει. Να διαλέξει αυτό που τον χαλάει λιγότερο? Δλδ εκ των προτέρων ακυρώνεις ότι και να πάρει, όποιο ηχείο και να είναι αυτό, είναι μια κακή αγορά. Να μην πάρει τίποτα δλδ για να μην χαλιέται. Αποτέλεσμα μηδέν.Το ενα ηχειο θα σου εχει πλαδαρο μπασο,το αλλο σκληρες ψηλες.....στο αλλο δεν θα μπορεις να το οδηγησεις καλα....οποτε θα ακουσεις και θα διαλεξεις τι απο αυτα σε χαλαει λιγοτερο και θα διαλεξεις.
"οπότε αυτό που σκεφτόμουν
να κάνω στο μέλλον δηλαδή να αλλάξω τα ηχεία για να βελτιώσω λιγο ακόμα τον ήχο του πρέπει να το κάνω τώρα.
Εδώ θα ήθελα τη βοήθεια σας να μου πείτε κάποιες προτάσεις για ηχεία καλύτερα απο αυτά που είχε το σύστημα"
Νομίζω ότι είναι σαφές το τι θέλει ο φίλος. Τα υπόλοιπα είναι η γνωστή παραφιλολογία που μαστίζει όλα σχεδόν τα νήματα. Γνωρίζει κάποιος να απαντήσει στο ερώτημα κυρίως όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και λιγότερο τα υποκειμενικά περί του ήχου; Ας τον βοηθήσει. Απλά πράγματα.!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.