Ηχεία για ενισχυτή Yamaha

!BrSzBjg!2k~$%28KGrHqIH-DIEvBI,7te!BLzFVPJy,Q~~_35.JPG

SONY VAIO:
To τερμα αριστερά για audio και το τερμα δεξια video output...

Παω σπίτι να μαζεψω καλωδιακια για να ειναι ολα ετοιμα αυριο....:ernaehrung004:

Οσον αφορα την διπλοκαλωδιωση καλο ειναι τωρα στην αρχη να μην την κανεις.Επειδη θα εχεις μονο δυο ηχεια το audyssey δεν χρειαζεται προς το παρον οταν θα παρεις και τα υπολοιπα 3 ηχεια τοτε θα το βαλεις να δουλεψει[γιατι εχει γινει για να ρυθμιζει το 5.1 η το 7.1].Στο δικαναλο που θα παιξεις αν κατι θελεις να ρυθμισεις θα το κανεις χειροκινητα.Για το τι μπορεις να συνδεσεις στην καθε εισοδο του ενισχυτη υπαρχουν οδηγιες μεσα στο βιβλιο του.

Απάντηση: Re: Ηχεία για ενισχυτή Yamaha

Οσον αφορα την διπλοκαλωδιωση καλο ειναι τωρα στην αρχη να μην την κανεις.

Τώρα είναι αργά γιατί τα καλώδια που παρήγγειλα είναι για διπλοκαλωδίωση..Αν θέλω την ακυρώνω βέβαια το πρωί..Αλλά γιατί όχι??

Επειδη θα εχεις μονο δυο ηχεια το audyssey δεν χρειαζεται προς το παρον οταν θα παρεις και τα υπολοιπα 3 ηχεια τοτε θα το βαλεις να δουλεψει[γιατι εχει γινει για να ρυθμιζει το 5.1 η το 7.1.Στο δικαναλο που θα παιξεις αν κατι θελεις να ρυθμισεις θα το κανεις χειροκινητα.

Διάβασα κάπου (λίγο κάτω από τη μέση), ότι οι νέοι ενισχυτές της DENON καπου έχουν επιλογή και για 2 ηχεία και μάλιστα με ξεχωριστό μενού-->θα το googlaro κι αν δεν το βρω δεν θα το ξεκινήσω αν δεν φορτώσει αυτόματα όταν τον συνδέσω...

Για το τι μπορεις να συνδεσεις στην καθε εισοδο του ενισχυτη υπαρχουν οδηγιες μεσα στο βιβλιο του.

Μόλις τελείωσα με τη λερναία ύδρα (ξέμπλεγμα καλωδίων πίσω από το έπιπλο) οπότε αρχίζω διάβασμα και κατεβάζω manual!!

Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα ξαφνικά με παίρνουν από το καταστημα οτι ο ενισχυτης δεν υπαρχει μεχρι τελος του μηνα......:twoguns:
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!! Τσάμπα τα καλορίζικα λοιπόν...............:argh:

Ευτυχώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...για να δούμε!!

Καλα θα ειναι να πας να δεις και να ακουσεις τον αντιστοιχο YAMAHA γιατι και οι yamaha παιζουν πολυ καλα στην μουσικη και ειναι πολυ καλοι για τα λεφτα τους.

Μπορώ να σε βοηθήσω στο δεύτερο ερώτημά σου
Μπορείς να αγοράσεις έναν αντάπτορα,καρφί σε θηλυκά rca,τοποθετώντας τα καλώδια rca που διαθέτεις,αν είναι καλής ποιότητας.
Αν όχι,βρίσκεις στο εμπόριο καρφί σε rca, όσα θέλεις και σε ότι τιμή θέλεις

Απάντηση: Re: Ηχεία για ενισχυτή Yamaha

Καλα θα ειναι να πας να δεις και να ακουσεις τον αντιστοιχο YAMAHA γιατι και οι yamaha παιζουν πολυ καλα στην μουσικη και ειναι πολυ καλοι για τα λεφτα τους.
Μίλησα τώρα με άλλο μαγαζί και μου είπαν ότι τον έχουν τον DENON..η αλήθεια είναι ότι η 1η μου επιλογή ήταν ο Yamaha RX-V473 5.1
αλλά αν ξαναμπλέξω με ψάξιμο ενισχυτή δεν θα πάρω ποτέ...έχω την αίσθηση γενικά ότι οι DENON είναι λίγο ανώτεροι στα ίδια λεφτά από τους yamaha παρόλο που και οι νέοι YAMAHA έχουν πολλά καλούδια (έχουν και το μελλοντικό 4k που δεν έχουν οι DENON αλλα μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει...δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο όντως...

Το μόνο πρόβλημα μου τώρα είναι ότι οι ΩΔΕΣ den έχουν τα MISSION M33i που είχα διάλεξει...Σε αυτά τα λεφτά κοντά είναι τα
1.Q Acoustics 1030i,
2.Crystal Audio TX-T1 Black
3.Cambridge Audio S70 και
4.Roister Emphasis 25 που μου είπαν τα παιδιά εδώ...

Δεν ξέρω ποια θεωρούνται καλύτερα πάντως όλοι μου είπατε ότι μόνο αν ακούσω θα καταλαβω οπότε tο απόγευμα (και επειδή σπάστηκα με το άλλο μαγαζί) θα πάω να δω live....

Μπορώ να σε βοηθήσω στο δεύτερο ερώτημά σου
Μπορείς να αγοράσεις έναν αντάπτορα,καρφί σε θηλυκά rca,τοποθετώντας τα καλώδια rca που διαθέτεις,αν είναι καλής ποιότητας.
Αν όχι,βρίσκεις στο εμπόριο καρφί σε rca, όσα θέλεις και σε ότι τιμή θέλεις
Νομίζω έχω και τέτοιο καλώδιο και μετατροπέα 2rca σε μικρό καρφί....Αλήθεια ο ήχος από το laptop θα μεταφέρεται σωστά έτσι???
π.χ. ηλίθια ερώτηση-->το 5.1 από τετοιο καλωδιο δεν νομίζω να μεταφερεται απο το laptop..το στερεο ομως ναι...και επισης η διαφορα σε ενα mp3 128 ή 320 θα υπαρχει με τετοια πατέντα??
Οσο για την εικονα (ταινια) γνωριζεις αν συνδεετεαι το laptop μεσω ενισχυτη στην tv?

Ρε παιδιά έψαχνα στο google διαφορα και επεσε το ματι μου εδώ...πολύ φτηνά δεν τα εχουν τα ROISTER EMPHASIS 25??ή κατι δεν κατλαβα σωστα???