Οσον αφορα την διπλοκαλωδιωση καλο ειναι τωρα στην αρχη να μην την κανεις.
Επειδη θα εχεις μονο δυο ηχεια το audyssey δεν χρειαζεται προς το παρον οταν θα παρεις και τα υπολοιπα 3 ηχεια τοτε θα το βαλεις να δουλεψει[γιατι εχει γινει για να ρυθμιζει το 5.1 η το 7.1.Στο δικαναλο που θα παιξεις αν κατι θελεις να ρυθμισεις θα το κανεις χειροκινητα.
Για το τι μπορεις να συνδεσεις στην καθε εισοδο του ενισχυτη υπαρχουν οδηγιες μεσα στο βιβλιο του.
Μίλησα τώρα με άλλο μαγαζί και μου είπαν ότι τον έχουν τον DENON..η αλήθεια είναι ότι η 1η μου επιλογή ήταν ο Yamaha RX-V473 5.1Καλα θα ειναι να πας να δεις και να ακουσεις τον αντιστοιχο YAMAHA γιατι και οι yamaha παιζουν πολυ καλα στην μουσικη και ειναι πολυ καλοι για τα λεφτα τους.
Νομίζω έχω και τέτοιο καλώδιο και μετατροπέα 2rca σε μικρό καρφί....Αλήθεια ο ήχος από το laptop θα μεταφέρεται σωστά έτσι???Μπορώ να σε βοηθήσω στο δεύτερο ερώτημά σου
Μπορείς να αγοράσεις έναν αντάπτορα,καρφί σε θηλυκά rca,τοποθετώντας τα καλώδια rca που διαθέτεις,αν είναι καλής ποιότητας.
Αν όχι,βρίσκεις στο εμπόριο καρφί σε rca, όσα θέλεις και σε ότι τιμή θέλεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.