Φίλοι μου και πάλι καλησπέρα!
Τελικά μετά από πολύ σκέψη, αρκετό διάβασμα και λίγη υπομονή κατέληξα στο τι θα παραγγείλω και θέλω μια τελική γνώμη από τους ειδήμονες της σελίδας. Οι επιλογές μου είναι:
ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ-->Denon AVR-1713 με specs εδώ
ΗΧΕΙΑ-->ENERGY CF-30 3 ΜΕΓΑΦΩΝΩΝ 200W με specs εδώ
Οι ερωτήσεις μου είναι:
1.Είναι καλές οι επιλογές μου (ξεχωριστά ενισχυτής και ηχεία)?
2."Ταιριάζουν" μεταξύ τους και σε ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα~50μ2 ?
3.Η 2η επικρατέστερη επιλογή μου ήταν ο ΥΑΜΑΗΑ RX-473 μήπως θεωρείται καλύτερη?
4.Έχω μπερδευτεί λίγο με τα watt (ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ-->Ισχύς Εξόδου 5 x 120W (6 ohms) - 5 x 80W (8ohms) / ηχεία-->200watt RMS 8 ohm 90db 43Hz-20 kHz)...θα "σηκώνει" ο ενισχυτης τα ηχεία? Αργότερα θα προσθέσω τα υπόλοιπα ηχεία για το 5.1....
υ.γ.ζητώ συγγνώμη που γράφω στο θέμα "ηχεία για yamaha" ενώ μιλώ για denon ενισχυτή αλλά για αλλού ξεκίνησα και αλλού η ζωή με πήγε...:grandpa:
Ανυπομονώ για απαντήσεις γιατί αυριο-μεθαυριο θελω να τα παραγγείλω αν συμφωνείτε κι εσεις εδώ....
Τελικά μετά από πολύ σκέψη, αρκετό διάβασμα και λίγη υπομονή κατέληξα στο τι θα παραγγείλω και θέλω μια τελική γνώμη από τους ειδήμονες της σελίδας. Οι επιλογές μου είναι:
ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ-->Denon AVR-1713 με specs εδώ
ΗΧΕΙΑ-->ENERGY CF-30 3 ΜΕΓΑΦΩΝΩΝ 200W με specs εδώ
Οι ερωτήσεις μου είναι:
1.Είναι καλές οι επιλογές μου (ξεχωριστά ενισχυτής και ηχεία)?
2."Ταιριάζουν" μεταξύ τους και σε ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα~50μ2 ?
3.Η 2η επικρατέστερη επιλογή μου ήταν ο ΥΑΜΑΗΑ RX-473 μήπως θεωρείται καλύτερη?
4.Έχω μπερδευτεί λίγο με τα watt (ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ-->Ισχύς Εξόδου 5 x 120W (6 ohms) - 5 x 80W (8ohms) / ηχεία-->200watt RMS 8 ohm 90db 43Hz-20 kHz)...θα "σηκώνει" ο ενισχυτης τα ηχεία? Αργότερα θα προσθέσω τα υπόλοιπα ηχεία για το 5.1....
υ.γ.ζητώ συγγνώμη που γράφω στο θέμα "ηχεία για yamaha" ενώ μιλώ για denon ενισχυτή αλλά για αλλού ξεκίνησα και αλλού η ζωή με πήγε...:grandpa:
Ανυπομονώ για απαντήσεις γιατί αυριο-μεθαυριο θελω να τα παραγγείλω αν συμφωνείτε κι εσεις εδώ....
Last edited: