Παιδιά σας ευχαριστώ πραγματικά από καρδιάς όλους! Ολους όσους κάθησανε είτε με πμ είτε εδώ στο νήμα και ασχολήθηκαν μαζί μου.
Σήμερα το μεσημέρι έγινε ακρόαση με χαρμαν και 683 σ2. Το αποτέλεσμα για να μη πώ απογοητευτικό, θα πω μέτριο. Δεν είναι για γκάζια και μεταλλιές επ'ουδενί, ΑΡΑ δεν ήταν για μένα. Αλλά τηρουμένων των αναλογιών μου φάνηκε τρομερά φλατ να το πω, τρομερά ξενέρωτο, δε ξέρω τι στράβωσε. Αλλόκοτα πράγματα συνέβησαν στην ακρόαση.
Η που θα ταν απλά πλαδαρό ή που θα μπούμαρε ο τόπος, κανένας έλεγχος πουθενά παρά μόνο σε κλασική τζαζ και γενικότερα chill out καταστάσεις. Σε πιο σκληρές καταστάσεις απλά τραγικό, κατ'εμέ. Θολούρα. Ίσως έφταιγε ο χαρμαν, δε ξέρω, πάντως δε μου άρεσε καθόλου και για 1,500 ευρώ ειδικά απογοήτευση. Ξαναλέω, ίσως έφταιγε ο Χαρμαν.
Πάμε πάλι πίσω να ακούσουμε με χάρμαν τα monitor audio/ kef. Εκεί όλα κούμπωσαν
Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω. Το κεφ πάλι με άφησε αδιάφορο, αλλά νομίζω οτι είναι πολύ καλό allrounder ηχείο που παίζει σχετικά αέρινα τα πάντα αλλά του λείπανε οι δυναμικές κατ'εμέ. Πολύ λεπτόηχο που για άλλους ίσως είναι προτέρημα. Πολύ προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, ίσως ένα κλικ πιο κάτω από τα monitor audio αλλά υπερβολικά καλή θα έλεγα.
Τώρα όσον αφορά το 8αρι και το 6αρι προσωπικά πάλι με κολλήσανε στον τοίχο...και με τον χάρμαν. Βασικά δεν διαπίστωσα μεγάλες διαφορές σε έλεγχο και δυναμικές από τον προ-τελικό της Atoll που τα χα ακούσει χτες. Ισως με τον χαρμαν πήρα λιιιιιιιιιιιιιγο πιο πολύ μπάσο και ίσως λίγο πιο "επιθετική" οδήγηση, αλλά όχι μεγάλες διαφορές τονίζω. Πάντως σίγουρα τα κούναγε για πλάκα και το 8αρι αλλά και το 6αρι.
Ειδικά σε μιά φάση στο 8αρι ήθελα να σηκωθώ από τον καναπέ και να κάνω air guitar και air drums σα δεκαπεντάχρονος!! Τι όγκος, τι έλεγχος! Τα δα όλα απλά... Είναι η παλιά σειρά η rx όχι η silver αλλά μου έγινε γενναία μείωση τιμής στο τελευταίο κομμάτι που είχε μείνει οπότε τα χτύπησα χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Αν όχι αύριο, από βδομάδα θα τα έχω στα χέρια μου, οπότε και θα ανεβάσω και τις απαραίτητες φωτό
Να στε όλοι καλά!
\m/