Ομορφος χωρος και πολυ vfm μηχανακια. Οντως λιγο μεγαλα για το χωρο. Καλη συνεχεια ακροασεων![]()
Αυτο : "περνάω καλά ακούγοντας τις μουσικές μου" ειναι το ΠΑΝ!
Για τις διαφορες μεταξυ dac - dsp κλπ που λες, δεν ξερω αλλα σε μενα ηταν εντονα ακουστες - ιδιαιτερα αν εμπαινε στη μεση και το dacmagic. Πιθανως να ειναι θεμα ηχειων, χωρου - γιατι για διαφορες "αυτιων" σιγουρα η συγκριση θα ειναι σε βαρος μου (λογω...παλαιοτητας!).
Τελικα αποδεικνυεται οτι για ολους (τους ενισχυτες) υπαρχει ενα ταιρι (ηχεια) και αντιστροφως βεβαια! Καλη διασκεδαση και ψυχαγωγια (κυριως)!
τώρα που αρχίζω και ψάχνω για πρώτη φορά έχω να πω τα εξής..
με βάση το cd πάντα. όταν τα βγάζω τελείως τα rca και τερματίζω την ένταση δεν ακούγεται τίποτα. όταν τα ξαναβάλω βομβος έντονος.
Όταν βάζω τον ενισχυτή στο dsp mode και στην θέση οπου συνδέεται το cd με τον ενισχυτή μέσω coaxial και τερματίζω την ένταση δεν ακούγεται τίποτα.
Αρα φταίει το αναλογικό στάδιο του cd; ή του ενισχυτή; τα καλώδια; αν και έβαλα κάτι παλιά no name rca και πάλι το ίδιο έκανε.
Είναι λογικά αυτά ή να ξεκινήσω να ψάχνομαι;
Με άλλη πηγή.κάνει το ίδια;
Δοκίμασες τα βασικά;
Άλλη θέσης στο πολύμπριζο,διαφορετική μπρίζα,ανάστροφα το φις,κλπ;
Και δεν δοκιμάζεις;δε τα δοκιμασα εφοσον ο ενισχυτης και το cd με αλλες συνδεσεις μεταξυ τους δε παρουσιαζουν αυτο το προβλημα. το θεωρεις απαραιτητο να το κανω; μονο σε συνδεση μαυρο κοκκινο rca παρουσιαζεται αυτος ο βομβος και ειλικρινα δε ξερω αν ηταν απο παντα η απλα το παρατηρησα τωρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.