Καλημερα σε ολους!Η αγορα του ifi idac2 εγινε,δυστυχως ομως η απολυταρχικη κατασταση στο σπιτι που εχω το συστημα μου,λογω μπεμπη,δε μου επιτρεπει ακροασεις.Αυτος ειναι και ο λογος που ψαχνω λυσεις,αφου προτιμω να ακουω στον αερα χωρις ακουστικα και χωρις την παντοφλα περι καλωδιων,κρατα το μωρο αφου εισαι εδω κτλ.Ολα λοιπον αυτα συνηγορουν να ακουω στον χωρο εργασιας-κρυσφηγετο.
Τον υπολογιστη των εχω στο γραφειο,ενας στενος χωρος περι τα 8τμ.Σκεφτομαι λοιπον να φερνω τον ifi και να αγορασω ενα ζευγαρι ενεργα ηχεια.Αν ως εδω ο συλλογισμος μου ειναι σωστος,πηγαινω στο επομενο θεμα.Οι ακροασεις θα γινονται στη γνωστη αποσταση απο τον υπολογιστη,αλλα το κακο ειναι οτι η επιφανεια του γραφειου ειναι καπως περιορισμενη και δε θελω να το μπουκωσω υπερβολικα(ιατρειο) οποτε:
1.Υπαρχουν καποια ενεργα ηχεια με καλη αποδοση που να ειναι καπως συμμαζεμενα?
2.Υπαρχει καποιος περιορισμος στην αποσταση των ηχειων μεταξυ τους για σωστο αποτελεσμα?
3.Το πιο δυσκολο τωρα...οριζω budget περιξ των 250 ευρω με μικρα ορια για ανοδο.
Ευχαριστω εκ των προτερων..
Τον υπολογιστη των εχω στο γραφειο,ενας στενος χωρος περι τα 8τμ.Σκεφτομαι λοιπον να φερνω τον ifi και να αγορασω ενα ζευγαρι ενεργα ηχεια.Αν ως εδω ο συλλογισμος μου ειναι σωστος,πηγαινω στο επομενο θεμα.Οι ακροασεις θα γινονται στη γνωστη αποσταση απο τον υπολογιστη,αλλα το κακο ειναι οτι η επιφανεια του γραφειου ειναι καπως περιορισμενη και δε θελω να το μπουκωσω υπερβολικα(ιατρειο) οποτε:
1.Υπαρχουν καποια ενεργα ηχεια με καλη αποδοση που να ειναι καπως συμμαζεμενα?
2.Υπαρχει καποιος περιορισμος στην αποσταση των ηχειων μεταξυ τους για σωστο αποτελεσμα?
3.Το πιο δυσκολο τωρα...οριζω budget περιξ των 250 ευρω με μικρα ορια για ανοδο.
Ευχαριστω εκ των προτερων..