Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σου; Εγώ θα έδινα για ηχεία όσο για τον ενισχυτή. Σε τι χώρο θα παίζεις;
Αν δεν κάνω λάθος τα Chario Silverette 200 είναι βάσης και μάλλον θα πέσουν λίγα για τον ενισχυτή. Στα Chario προτίμησε της σειρά Premium, και συγκεκριμένα το 1000. Τα αντίστοιχα δαπέδου έχουν ένα Τ στον κωδικό και δεν τα έχω ακούσει. Η Chario εξαφανίζεται από τα περιοδικά γιατί κρατάει τα μοντέλα για πάρα πολλά χρόνια -καλό για τους κατόχους κακό για τους δημοσιογράφους.
Τα Triangle έχουν υψηλή ευαισθησία, αλλά γενικά δεν είναι εύκολα φορτία, οπότε προσοχή. Μπορεί το ένα μοντέλο να σου κάτσει, αλλά το μικρότερο ή το μεγαλύτερο όχι. Επειδή οι φτηνοί λαμπάτοι συνήθως δεν τα καταφέρνουν καλά στον έλεγχο των χαμηλών, πρέπει το ηχείο να μην εμφανίζει δύσκολη εμπέδηση σε αυτή την περιοχή. Γι' αυτό δοκίμασε το Comete που είναι βάσης πρώτα, και μετά δες τα δαπέδου. Μια και που η Triangle μόλις έβγαλε νέα μοντέλα, ο Ορφέας μπορεί να σου δώσει πολύ καλύτερες τιμές στα παλιά. Έλεγξέ το.
Άλλες λύσεις που έρχονται εύκολα στο μυαλό είναι τα Klipsch (συνήθως δίδρομα με φόρτιση κόρνας στο τουίτερ) και τα Spicom (μονόδρομες κόρνες, το Type 4 μου αρέσει ιδιαίτερα).