Εμένα πάλι με απασχολεί το ακριβώς ανάποδο . Να βρώ κάποιον SET για τα avantgarde uno που τώρα παίζουν με τον ταπεινό trends 10.1 (δεν μπορώ να πω βέβαια οτι δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο τον ταπεινό ενισχυτή)
Unison recearch S6 class A single ended,μιά καλή και φθηνή λύση,λίγο πάνω απο τα 2000.
Νάσαι καλά να με μάθεις κι εμένα πεντέξη πράγματα my friend...
http://avsite.gr/vb/showpost.php?p=574294&postcount=70
platon;434275 Καλα μιλαμε said:Σχεδιάζονταν για (4)τέσσερα χρόνια με φιλοσοφία 'σημειακής πηγής'...Αγορά προορισμού Ιαπωνία...Όπως τα KEF Maidstone...Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν μόνο 3 ζεύγη!!! Είναι τιμή που το (1)ένα απ' αυτά υπάρχει στην Ελλάδα(ανήκει σε μέλος του aca)...Το πως παίζουν.......Άστο καλύτερα...
καλά μην τρελαίνεστε πρόκειται για την professional σειρά της jbl για χορούς και πανηγύρια κάτι αντίστοιχο ίσως μεγαλύτερο , ίσως μικρότερο , υπήρχε στην σχολή Ικάρων στο Τατόι στην αίθουσα των εκδηλώσεων το 1986 , όσο για το προορισμό περί ιαπωνικής αγοράς δεν υφίσταται ,,, το ηχείο είναι κατά τι μικρότερο απο το μέσο σπίτι του ΙάπωναΣχεδιάζονταν για (4)τέσσερα χρόνια με φιλοσοφία 'σημειακής πηγής'...Αγορά προορισμού Ιαπωνία...Όπως τα KEF Maidstone...Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν μόνο 3 ζεύγη!!! Είναι τιμή που το (1)ένα απ' αυτά υπάρχει στην Ελλάδα(ανήκει σε μέλος του aca)...Το πως παίζουν.......Άστο καλύτερα...
lem professional έχετε ακούσει ???? ,,, αυτά που γύρναγαν στα πανηγύρια με τη Φιλιό Πυργάκη με κλαρίνα ,,, εαν βρείτε κάποιο παντρέψετε το με κάποιο καλό πουσπουλ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΎΣΕΤΕ !!!!
γιαυτο μου αρεσουν τα forum. κανενας δεν μενει στο θεμα και καθενας λεει το κομματι του χωρις να διαβαζει τι λενε οι αλλοι.
Είναι τουλάχιστον άδικο να το γράφεις αυτό κάτω από το μήνυμα του Τσιτιμάκη. Ο άνθρωπος σου συνέστησε τα horning. Κάπου προηγούμενα έβαλες το θεωρητικό ερώτημα τι θα ταίριαζε με τον ML2.2.
quote]
δεν αναφερομουν στο μηνυμα του Τσιμιτακη, αλλα σε αλλα posts
@audiophile62
Εδω και 2 περιπου χρονια εχω τον Α205α της Almarro.
Μπορεις να μου πεις αν και αυτος εχει το χαρακτηριστικο του 205, οτι δλδ ειναι "φουσκωμενος" στα χαμηλα?
Φανταζομαι οτι για τον 205 ειναι επιλογη του κατασκευαστη, αφου τον ματσαρει με μικρα ηχεια βασης.
Πάνο, σε ποιό μοντέλο αναφέρεσαι?Βασίλη, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εντονότατα μαζί σου, το συγκεκριμένο ηχείο της JBL ειναι απλα κορυφαίο ασχέτως τιμής και συγκρίσεων. Είναι ένα statement ηχείο, σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο για σπιτική χρήση και ειναι πραγματικά απλησίαστο ηχητικά. Δεν εχει καμιά μα καμιά σχεση με οτιδηποτε άλλο επαγγελματικό. Είναι ενα απολύτως κορυφαίο εμπορικό ηχείο που πολύ θάθελα να το ακουσω κάποτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.