Ηχεία για Yamaha as-2000.

τσκ τσκ τσκ... Κλασσικός Ελληναράς... Να σου πω τη γνώμη μου, πάρε τον υπέροχο yamaha σου και το καλό cdάκι σου, αγόρασε δύο ηχεία "ραφιού" και στήστα σε πιό βολικό χώρο (στο κάτω σαλόνι ίσως) ανεξάρτητα. Παρεπιπτόντως, μιλάμε για ηχεία "ραφιού" με ύψος 55 πόντως ύψους ...

το 530 μπορει να βγει δοκιμη σε ενα μηνα , σε ενα χρονο ή και ποτε, ποιος ξερει? Τα Yamaha δεν τα χω ακουσει, απλα εχω ακουσει τα βασης και δεν ηταν και το καλυτερο μου οποτε εχω 2 λογους να μην εκφερω αποψη για το 1.

Θα δω που θα βρω τα Aelite στη Θεσσαλονικη.Θαναση Ελληναρας,Χρυσαυγιτης η Τσιπραιος θα παρω δαπεδου γιατι σε κανα χρονο θα αλλαξω σπιτι.
Εδω που σε θελω,που θα ακουσουμε τα ηχεια που προτεινει ο Grand Master Παντελης;

Ενας συμφορουμιτης ονοματι Peter_Kalymnos, καπου ειχε βρει στη Θεσσ/κη τα Acoustic Energy και ειχε ακουσει κανα 2 μοντελα. Ψαχτε το νημα του στην κατηγορια hifi μηπως αναφερει που.

Αλλο παλι και τουτο,εχει κανεις αποψη μηπως,για τα Elac FS 189 και αν ταιριζουν με τον ενισχυτη μου??

Για να ικανοποιηθούν ολοι, και οι υπέρ των βάσης και οι υπέρ των δαπεδων, εχε στο πίσω μερος του μυαλού σου και κάτι ολοφρεσκο.

http://www.xtz.se/uk/products/speakers/divine-100.33

Δεν ξέρω αν θα ικανοποιήσουν αυτιά και τσέπη όμως...

Δεν ξέρω αν θα ικανοποιήσουν αυτιά και τσέπη όμως...

Για αυτιά είναι σίγουρη η ικανοποίηση , οπότε για την τσέπη των πολλών όχι. Θα παίζει νομίζω μεταξύ 1500-2000 ευρώ.

Για αυτιά είναι σίγουρη η ικανοποίηση , οπότε για την τσέπη των πολλών όχι. Θα παίζει νομίζω μεταξύ 1500-2000 ευρώ.

Ε το κομμάτι κανά 1500 αρι ε μην τρελενομαστε! Ζεύγος τουλάχιστον 3000 + κανά 600αρι οι βάσεις και είσαι άρχοντας!

Ντινο,ευχαριστω για την προταση,ομως να μην ξεπερασουμε με τιποτα τα 1500.Θα ηθελα καποιες γνωμες για τα XTZ 99.36 MKII αν καποιος τα ακουσε,γιατι την εταιρεια δεν την ξερω(θα μου πεις,ξερεις και καμια?..:) και αν ειναι γενικα καλυτερα για home theater και μουσικη χρηση με το συστημα μου,σε σχεση με τα αλλα ηχεια που αναφερθηκαν..

Φυσικά ούτε εγώ τα ξέρω αν και έχω σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο έχει ο yamaha την ικανότητα οδήγησης τους δεδομένου πως και με τα soavo ήταν λίγο οριακά (μπορεί να με ξεγέλασε και το μικρό σώμα των soavo στα χαμηλά). Αλλά έχοντας ακούσει τα ηχεία σου και δεδομένης της ικανότητας του νέου σου δικάναλου αλλά και την πρίζα που έχει επιφέρει η αγορά του λέω να προβείς άμεσα στην αγορά καινούργιων ηχείων. Τώρα, ως προς την επιλογή κολώνας. Δε χρειάζεται να το μπουκώσεις το όλο θέμα. Αν δε κάνω λάθος σου αρέσει πολύ και το home cinema πέρα από το δικάναλο. Εγώ στη θέση σου, Θα κανόνιζα μια βολτούλα - εκδρομή ή οτιδήποτε για να βρώ τα ηχεία που μου ταιριάζουν από τις τόσες πολλές προτάσεις που έχουν πέσει εδώ. Θα αγόραζα τα ραφιού της σειράς στην οποία θα κατέληγα τελικά, ίσως και της προηγούμενης από αυτήν (αν θεωρήσουμε πως για κολώνες σκέφτεσαι να δώσεις 1000+ ευρώ) δίνοντας 600 ευρώ περίπου για ηχεία ραφιού τα οποία θα κεράσουν τρελλό τσάι (ακόμα και ραφιού των 400 ευρώ) στα ηχεία που έχεις τώρα και μιλώντας πάντα για δικάναλη ακρόαση. Τα ηχεία αυτά σε περίπτωση μετακόμισης θα τα χρησιμοποιούσα ως δορυφόρους με τον denon και τοτε θα αγόραζα τις κολώνες. Το κέρδος είναι διπλό αφού θα έχεις ζήσει δύο αναβαθμίσεις χωρίς να πετάξεις λεφτά. Επίσης μη μπερδεύεσαι. Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Δε βλέπω λόγο να αναζητάς ηχεία κολώνες των 1500 ευρώ ενώ απότι είδα στην αγορά βρίσκεις πολύ καλά ηχεία με 1000 ευρώ.

Για την ιστορία, να αναφέρω πως τα ηχεία που τώρα έχεις είναι μια χαρά μοντέλα εισαγωγικού χαρακτήρα με τρομερό πλεονέκτημα πως ακόμα και ένας πεντακάναλος των 400 ευρώ τα χορεύει στο ταψί από πλευράς ευκολίας. Δεν τα απαξιώνω. Απλά πλέον είσαι έτοιμος ψυχολογικά και οικονομικά να περάσεις στο επόμενο στάδιο.

Εκει που εχω και τα αλλα μεχρι να αλλαξω χωρο Θαναση. Μου κανουν τα ηχεια αυτα για τον ενισχυτη μου,αυτο ρωταω,μηπως ειναι μεγαλα για τον Yamaha?

Πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια,ΤΙΠΟΤΑ ακομη για τα Chario Syntar 530 και 533,ουτε ξερουν ποτε θα ερθουν η ποσο εχει το μαλλι..

Πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια,ΤΙΠΟΤΑ ακομη για τα Chario Syntar 530 και 533,ουτε ξερουν ποτε θα ερθουν η ποσο εχει το μαλλι..

Εχουν φερει 513 , 516 και εχουν τιμες γιαυτα, δεν γινεται να υπαρχει τιμοκαταλογος μονο για 2 μοντελα απο την επομενη σειρα. Τες πα, ο καθενας χαρακτηριζεται απο τον τροπο του.

Απάντηση: Re: Ηχεία για Yamaha as-2000.

Εχουν φερει 513 , 516 και εχουν τιμες γιαυτα, δεν γινεται να υπαρχει τιμοκαταλογος μονο για 2 μοντελα απο την επομενη σειρα. Τες πα, ο καθενας χαρακτηριζεται απο τον τροπο του.

+1

Και αναλαμβάνει και τις ευθύνες διαχείρισης...................