Φυσικά ούτε εγώ τα ξέρω αν και έχω σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο έχει ο yamaha την ικανότητα οδήγησης τους δεδομένου πως και με τα soavo ήταν λίγο οριακά (μπορεί να με ξεγέλασε και το μικρό σώμα των soavo στα χαμηλά). Αλλά έχοντας ακούσει τα ηχεία σου και δεδομένης της ικανότητας του νέου σου δικάναλου αλλά και την πρίζα που έχει επιφέρει η αγορά του λέω να προβείς άμεσα στην αγορά καινούργιων ηχείων. Τώρα, ως προς την επιλογή κολώνας. Δε χρειάζεται να το μπουκώσεις το όλο θέμα. Αν δε κάνω λάθος σου αρέσει πολύ και το home cinema πέρα από το δικάναλο. Εγώ στη θέση σου, Θα κανόνιζα μια βολτούλα - εκδρομή ή οτιδήποτε για να βρώ τα ηχεία που μου ταιριάζουν από τις τόσες πολλές προτάσεις που έχουν πέσει εδώ. Θα αγόραζα τα ραφιού της σειράς στην οποία θα κατέληγα τελικά, ίσως και της προηγούμενης από αυτήν (αν θεωρήσουμε πως για κολώνες σκέφτεσαι να δώσεις 1000+ ευρώ) δίνοντας 600 ευρώ περίπου για ηχεία ραφιού τα οποία θα κεράσουν τρελλό τσάι (ακόμα και ραφιού των 400 ευρώ) στα ηχεία που έχεις τώρα και μιλώντας πάντα για δικάναλη ακρόαση. Τα ηχεία αυτά σε περίπτωση μετακόμισης θα τα χρησιμοποιούσα ως δορυφόρους με τον denon και τοτε θα αγόραζα τις κολώνες. Το κέρδος είναι διπλό αφού θα έχεις ζήσει δύο αναβαθμίσεις χωρίς να πετάξεις λεφτά. Επίσης μη μπερδεύεσαι. Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Δε βλέπω λόγο να αναζητάς ηχεία κολώνες των 1500 ευρώ ενώ απότι είδα στην αγορά βρίσκεις πολύ καλά ηχεία με 1000 ευρώ.