Ηχεία για Yamaha as-2000.

Ρωτησα για τις τιμες κα μου ειπαν πως δεν τις ξερουν και πως λογικα τα 530 και τα 533 μαλλον θα ερθουν με την επομενη παραλαβη.Αυτα που αναφερεις(τα 513 και 516)οντως υπηρχαν αλλα δεν ρωτησα τιμες γιατι δε με ενδιαφερουν.

Αληθεια η απλη σειρα σε σχεση με τη σειρα "R" εχει τοση διαφορα για να δικαιολογει το 500αρικο διαφορα(σε οτι αναγραφεται στα ξενα site)

Φιλε μου, τιμες Ευρωπης απο την εταιρια υπαρχουν ηδη, υπαρχουν στο pdf που εχει κυκλοφορησει, απλα ο εδω αντιπροσωπος εχει πολυ χαμηλοτερες τιμες ακομα και απο εξω. Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν τιμες μονο σε 2 μοντελα απο τη σειρα, υπαρχει τιμοκαταλαογος συνολικα. Τωρα γιατι δεν σου δωσε τιμη...

Η σειρα R εχει πολυ δουλεια στις καμπινες που ειναι και απο ξυλο, οχι hdf

Τα 533 στο εξωτερικο τα βρισκω γυρω στο 1800αρι μαζι με τα μεταφορικα(126 ευρω).Τον τιμοκαταλογο της Chario τον εχω δει αλλα επειδη φανταζομαι και εδω μεσα επισης λεγατε πως θα ειναι η τιμη εδω χαμηλοτερη.Ξαναπηρα και μου ειπε:Σας ειπα δεν εχουν ερθει,δεν εχουμε τιμη.
Να λοιπον που δε μου εδωσε τιμη...

Ακριβως,του ειπα με λιγα λογια,Φιλε σκεφτομαι να σου δωσω κοντα 2000ρικα που δεν με περισσευουν και αυτος λες και μιλουσα με τα κεντρικα της Apple που τρελλαινεται στις πωλησεις,αδιαφορος,δυο φορες,ενω οπως λες,το λογικο ο τιμοκαταλογος να'ναι μπροστα του..

Τεμέτερον πρέπει να ακούσεις πριν πάρεις.

Κάνε κάτι.

Και αν δεν έχεις χρόνο αυτή τη εποχή άκου το σύστημά σου και βρες τι σου αρέσει και τι όχι για να ξέρεις τι θα ψάξεις στο μέλλον.

Επίσης σε βλέπω "ματσο" με τα ηχεία, θες σώνει και καλά "μπούγιο".
Με τα δεδομένα προβλήματα του χώρου σκέψου και κάτι μικρότερο και φθηνότερο που θα μπορεί να στηθεί καλύτερα και να παίξει σωστά.
Υπάρχουν και μεταχειρισμένα σε τόσο καλές τιμές που μάλλον δε θα χάσεις πολλά σε κανα 6μηνο ή χρόνο αν τα μεταπωλήσεις.

:ernaehrung004:

Καλως τον Νικο!
Μεταχειρισμενο Νικο δε βλεπω,λογω ιδιοσυγκρασιας,λογω αγνοιας,οπως θελεις..
Δηλαδη αυτα τα ηχεια που αναφερομαι,ειναι "ματσο" και θα κανουν σαματα,παρα θα παιξουν ηχο για το συστημα μου?Και εγω το λεω για καλυτερα...

Δηλαδη αυτα τα ηχεια που αναφερομαι,ειναι "ματσο" και θα κανουν σαματα,παρα θα παιξουν ηχο για το συστημα μου?Και εγω το λεω για καλυτερα...

Δεν παιζει το ηχοσυστημα, παιζει ο χωρος. Το πολυ πολλες φορες ειναι λιγο. Το ηχειο που θα κανει σαματα οπως λες περα απο τα ορια ανοχης του χωρου, δηλαδη θα τον φορτιζει υπερβολικα, αναγκαζει το χωρο να διαμαρτηρηθει με τον τροπο του. Βουητα, αντηχησεις, booming ανεξελεγκτο, ουρες χαμηλου , θολουρα.... και απο στερεοφωνικη εικονα, τρικυμια..

Όπως τα λέει ο Παντελής.

Για τα μεταχειρισμένα έχε υπόψιν σου ότι και αυτό που θα πάρεις, μεταχειρισμένο θα είναι σε λίγο καιρό.

Θες να κοιτάξουμε εδώ κάτω, αλλά και οι φίλοι απο Θεσσαλονίκη για κάτι μικρό βάσεως αλλά καλό, max 300-400Ε, που θα έχει καλή μεταπώληση?
Έχεις τρόπο να το στήσεις αν τα βάλεις μπροστά απο το έπιπλο και όχι στις άκρες που είναι το πρόβλημα τώρα.
Δεν θα είναι το ιδανικό αλλά συνολικά μπορεί και να είναι σωστότερη λύση επι της παρούσης και με δεδομένο ότι δεν θα αλλάξεις σπίτι σύντομα (1-2 χρόνια)
Έτσι κι αλλιώς με ηχείο "στη τύχη" που κοιτάς τώρα σε άλλο χώρο ή ακόμα και στον υπάρχον, δε είναι καθόλου σίγουρο ότι θα πάρεις αυτό που θα πληρώσεις.
Αν είναι στείλε pm. Ευκαιρίες υπάρχουν.

Last edited:
Τον Yamaha παραμάσχαλα και έλα σπίτι μου να ακούσουμε μαζί Elac FS 248 και Sonus Faber Toy Towers.
Θεσσαλονίκη είμαι. Έχεις πμ.

Πήγαινε στο tzo. Kαι μόνο ότι θα ακούσεις δίπλα δίπλα δύο διαφορετικές σχολές είναι κέρδος. Αν σου κάνει κάτι, ακόμα καλύτερα!

Όταν ακούσεις πες μας και εντυπώσεις για να καταλάβουμε τι σου αρέσει στον ήχο.

:a0210:

Γιαννη σου εστειλα p.m. και αυτο που δε σου εγραψα,ειναι πως ειναι πολυ πιθανο να ερθω την αλλη Παρασκευη..

Τα απερχομενα μοντελα της Chario βρισκονται με πολυ καλες τιμες,φανταζομαι:Premium 1000 Tower(929 euro),Premium 2000Tower (1109euro),εχει καποιος αποψη για τα προαναφερομενα??

αδερφε

προσφατα βρέθηκα στο σπίτι ενος φίλου που ειχε τα audio physic yara με εναν vincent ενισχυτή. Ο ενισχυτής ήταν παλιότερα δικός μου πότε από πρώτο χέρι μπορώ να σου πω οτι δεν ήταν και τιποτα το εξαιρετικό. Τιμιος για τα λεφτά του... τέλος. Πηγή κάποιο sonus music server ή όπως Sκ@τ@ τα λένε αυτά τα ψηφιακά που δεν τα γνωρίζω.

Ε λοιπον το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που αναρωτήθηκα αν άξιζε ή όχι τα σκάσω τα 5πλάσια για να φτιάξω το σύστημα που εχω.

Πολύ φιλική συμβουλή. Πάρε τηλ το κατάστημα της Orpheus Audio στην Θεσσαλονίκη και αν έχει κανενα yara πάρε το αμάξι και περνα να το ακουσεις αν κατέβεις για να πας και από τον τζο.

χαιρετώ

Κωστα και ολοι οι υπολοιποι:
ΣΑΣ ΥΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ως τωρα υπομονη σας,κουραγιο που ειχατε και πανω απο ολα για τις απειρες βοηθειες που μου δωσατε!
Μολις ακουω τους πιρατες απο τα Elac 248 που τσαλακωσα απο τον tzo.
Το ταξιδι αυτο επιτελους ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!
Αν και ενας κοτζαμ Κολομβος ποτε δεν ξεμπαρκαρει,ακουτε Μαγγελανε και λοιποι!!??
P.S ΞΑΝΑΜΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(ακους τεμετερον Dalanik?..:)

Τα ακουσα και εκανα καθαρη προσπεραση τοσο στα toy tower οσο και στα soavo 1 φιλε Θαναση..

Ευχαριστω Παντελη για ολες τις ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ βοηθειες που μου εδωσες.Προς το παρον μια χαρα ακουγονται.
Ενταξη δεν ημουν και ο καλυτερος μαθητης σου,,αλλα πανω στην κα@@α,ανθρωποι ειμαστε!!!
Ελα μια χαρα ειναι!!!