Ηχεία για Yamaha as-2000.

Μπορεις καλυτερα σε αυτα τα χρηματα. Τα RX εχουν πολυ φουσκωμενο χαμηλο που δεν εχει ομως καλο ελεγχο κ ατακα και ευκολα πλατιαζει και μπουμαρει ευκολα. Στα πριμα αρκετα εκτεταμενο οχι οτι πιο εξευγενισμενο. Οταν ερθει η ωρα..

Οταν ερθει η ωρα,δε βιαζομαι να σας κουρασω ακομη,θα ερθει και η σειρα σας,προς το παρον περιμενω να κατασταλαξω με το συστημα να δω τι χρειαζομαι,να δω τι θα γινει με τη μετακομιση αν γινει και να ερθουν τα qed για τη συνδεση με τον πολυκαναλο,οπως και τα proel xlr για την πηγη.
p.s. και εγω αυτο διαβασα Παντελη με τα λιγα που καταλαβαινω στο What Hi-Fi πολυ πιο απλα οτι εχει πολυ ισχυρο μπασσο(αν τα λεω καλα),πραγμα που δε με πολυτρελαινει και συστηνουν την αμεσως παρακατω σειρα RX6 ως καλυτερη.
Ευχαριστω..

το μπασσο εχει πολυ ογκο αλλα δεν εχει ατακα και ελγχο και κανει το ηχειο να ακουγεται αργο. Και το RX6 ετσι ειναι, απλα εχει μικροιτερη καμπινα και λιγοτερα μεγαφωνα και ειναι για μικροτερο χωρο. Για να σου δωσω τροφη για ερευνα ρωτα μια τιμη για το toy tower http://www.sonusfaber.com/en/collection/toy/

Η σειρά RX έχει και βάσης 2 μοντέλα. Το μεγαλύτερο από αυτά σε 12 -15 τ.μ. καλύπτει σχετικά καλά και τις χαμηλές χωρίς μπουμάρισμα.

Θα τον παρω σε λιγο καιρο.Μονο που τα συστηνεις εσυ Παντελη,προκριθηκαν στα υπ'οψιν..

Μήπως είχες ακούσει Monitor Audio με τον 2000 ?

είχα ακούσει τα RX8 αλλά όχι με τον 2000. Μου είχανε φανεί αρκετά καλά, έχω όμως περιορισμένα ακούσματα για να κρίνω, δες καλύτερα τι γράφουν οι άλλοι και άκουσέ τα και μόνος σου αν μπορείς

edit : τώρα που βλέπω το σχόλιο του Tyler?Durdena πιθανότατα να εντυπωσιάστηκα από τα χαρακτηριστικά που αναφέρει, στη λίγη ώρα της ακρόασης δύσκολα εγώ θα έβλεπα τα συγκεκριμένα μειονεκτήματα, Βέβαια το ότι επέλεξα άλλα σχετικά ακριβότερα μετά από ακρόαση μπορεί να σημαίνει ότι κάτι δε μου πολυάρεσε άσχετα αν δεν καταλάβαινα ακριβώς τι

Last edited:
Kiriak,επ'ουδενι δεν προκειται να φτασω στια χρηματα που διεθεσες.Ταβανι μου,τα 1500 ευρω.Αν ακουσες καποια που επισης σου αρεσαν,εδω ειμαι.Τα Soavo1 τα ακουσες?Αλλα τι να οσυ λεω,αυτα που πηρες(νομιζω τα praoc)μαλκλον δεν εχουν καμια σχεση με αυτασ που ψαχνομαι..

Κάνε βρε παιδάκι μου τη μετακόμιση κι' εδώ είμαστε, δε φεύγουμε! :cool:
Θα σου έλεγα πως το καλύτερο είναι, όταν με το καλό θα είσαι έτοιμος, να κάνεις ένα "εκπαιδευτικό" ταξιδάκι προς τα εδώ.

Όπως θά'χεις καταλάβει υπάρχει πολύς κόσμος εδώ να σε υποδεχτεί. :laugh:

Και μη σου φαίνεται υπερβολή, έχω δίκιο. Άν αγόραζες αυτοκίνητο, δεν θα πήγαινες από έκθεση σε έκθεση για να το δεις; Άν αγόραζες διαμέρισμα κάπου, δεν θα έκανες αντίστοιχο ταξίδι, για να το δεις και να διαλέξεις;

Και τα είδη που κινείσαι δεν είναι και φθηνά.

Υ.Γ. Άν δεν έχεις παραλάβει τα Proel XLR ακόμα, συνεννοήσου με το κατάστημα και αντικατάστησε τα με Klotz στα ίδια χρήματα περίπου. Μικροδιαφορές, αλλά τα Klotz είναι λίγο καλύτερα. Το μόνο κακό είναι πως τα έτοιμα (επαγγελματικής προέλευσης) βγαίνουν όλα σε σετ των 3 μέτρων, όχι λιγότερο. Για μικρότερο μήκος πρέπει να κάνεις παραγγγελία να σου φτιάξουν. Καλά, παρ'τα τώρα κι' όταν έλθει "η ώρα η καλή" τα λεμε. :smile:

Kiriak,επ'ουδενι δεν προκειται να φτασω στια χρηματα που διεθεσες.Ταβανι μου,τα 1500 ευρω.Αν ακουσες καποια που επισης σου αρεσαν,εδω ειμαι.Τα Soavo1 τα ακουσες?Αλλα τι να οσυ λεω,αυτα που πηρες(νομιζω τα praoc)μαλκλον δεν εχουν καμια σχεση με αυτασ που ψαχνομαι..

όχι δεν άκουσα τα soavo. Άκουσα διάφορα γνωστά πάντως ονόματα και στην ίδια κατηγορία τμής είδα αρκετές διαφορές. Οπότε άκου όσα μπορείς.

Με πηρες στο κεφαλι σου Sonus!Τα εχω παραγγειλει και αυριο(σημερα)θα ειναι εδω!
Εχεις δικιο για ολα αυτα,αλλα ενα...κατεβασμα στην Αθηνα δε με γλυτωνει απο κανενα 300αρι(σιγουρα διημερο)πραγμα που θα ειναι απαγορευτικο για τα ηχεια αφου απο VW(στα λεφτα που διαθετω,ισως παρω κανενα ΚΙΑ.Αν σου προτειναν ενα απο τα δυο θα..ηθελες να τα ακουσει?(ΟΧΙ δεν ειναι επιθετικος ο τονος μου βρε,δεν ξεψαρωσε ο νεος,αλλα..:)
Οσον αφορα τη μετακομιση κυριε συντονιστα το θεμα το κανω λιγο γαργαρα γιατι η γυνη ΔΕΝ θελει αλλα ξεσπιτωματα,οποτε..μαλλον παραμενουμε στον αδηφαγο αυτο χωρο

Kiriak ο μονος τροπος να ακουσω ειναι να μου τα στειλετε σε Mp3,αλλα μαλλον αυτο δε μετραει ε??
:)
P.S.μεταξυ των αλλων,θα βαλω και εναν φιλο Ιταλο να ψαξει τιμη των Sonus Faber εκει.
Ολα θα ξεκαθαρισουν(οπως λεμε και εδω πανω τι γουρουνι θα παρω στο τσουβαλι,αλλα ωραιο γουρουνι)στον επομενο μηνα maximum.
Με τη βοηθεια σας παντα.Ο ιδιος αδιορθωτος(γιαλαντζι κοντα στον Magellan)καπταιν Colombos!..:)

Παρεπιπτόντως, αεροπορικό από Θεσσαλονίκη 110 ευρώ και τρένο μέσω ebooking από 9+9=18 ευρώ. Αλλά τι σε νοιάζει? Δυνατότητα να ακούσεις ηχεία πριν τα αγοράσεις ανεκτίμητη. Για όλα τ άλλα υπάρχει η mastercard. Άσε που και στη σύζυγο ένα ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα δε θα έπεφτε άσχημα. Το πρωί ακούσματα και το βράδυ θέατρα... Δε σας χάλασε κιόλας :D

Θαναση ταξιδι με γυναικα αδυνατο,δουλευει 60 ωρες την εβδομαδα,52 βδομαδες το μηνα(αισχος ε?).Οσο για τα ηχεια,μεγαλος το αγχος γι'αυτο δε θελει βιασυνες.
Καληνυχτω...

Με πηρες στο κεφαλι σου Sonus!Τα εχω παραγγειλει και αυριο(σημερα)θα ειναι εδω!
Εχεις δικιο για ολα αυτα,αλλα ενα...κατεβασμα στην Αθηνα δε με γλυτωνει απο κανενα 300αρι(σιγουρα διημερο)πραγμα που θα ειναι απαγορευτικο για τα ηχεια αφου απο VW(στα λεφτα που διαθετω,ισως παρω κανενα ΚΙΑ.Αν σου προτειναν ενα απο τα δυο θα..ηθελες να τα ακουσει?(ΟΧΙ δεν ειναι επιθετικος ο τονος μου βρε,δεν ξεψαρωσε ο νεος,αλλα..:)
Οσον αφορα τη μετακομιση κυριε συντονιστα το θεμα το κανω λιγο γαργαρα γιατι η γυνη ΔΕΝ θελει αλλα ξεσπιτωματα,οποτε..μαλλον παραμενουμε στον αδηφαγο αυτο χωρο
Για τα καλώδια δεν πειράζει, δε χάλασε κι' ο κόσμος. Άλλωστε όταν οριστικοποιηθεί το σύστημα σου θα το ξαναδόύμε. Και τώρα είναι ήδη πολύ καλή λύση...

Για το ταξίδι τι να γίνει, δεν επιμένω. Πάντως αν κατέβεις προς το Νότο, αναλόγως την εποχή, χώρος φιλοξενίας υπάρχει.
Αυτό το δηλώνω κσι το βεβαιώνω. :blush:

Για τα ηχεία: Προβλέπω γάμο με προξενιό, όπου ο γαμπρός γνωρίζει τη νύφη μόνο από φωτογραφίες και τη βλέπει για πρώτη φορά τη νύχτα του γάμου! :cool:

Σχετικά με τη μετακόμιση. Δυστυχώς, απ' ότι κατάλαβα, έπεσε ο WAF. (Όπως όταν λέμε, "έπεσε ο δείκτης του χρηματιστηρίου") :laugh:

Για το ξεψάρωμα τι να πω: Η πρόβλεψη μου είναι πως σ' ένα χρόνο από τώρα θα δίνεις οδηγίες στους καινούργιους.
Το κοινό μας μικρόβιο είναι σε πολύ υψηλά ποσοστά στο αίμα σου! :grandpa:

Υ.Γ. Μία μικρούλα, τόσηδούλα χάρη θα σου ζητήσω. Χώριζε καμμία παράγραφο, όταν γράφεις. Όχι τίποτ' άλλο, δεν ξέρω πως έχεις καταφέρει και όλοι οι υπόλοιποι άρχισαν πλέον και γράφουν με τον ίδιο τρόπο. Σκεφτείτε και τα ματάκια των καημένων των συντονιστών που κουράζονται διαβάζοντας το ένα κείμενο μετά το άλλο χωρίς διακοπή! :smile:

Σε χαιρετώ. Καλό βράδυ.
Μιχάλης -bye-

Αυτοι οι γαμοι με νυφες (ηχεια και στη δικη μου περιπτωση) απο φωτογραφιες - χαρακτηριστικα - φορουμ και καποια συμβουλη - γνωμη φιλου ειναι δυστυχως μονοδρομος σε καποια μερη της Ελλαδας.

Αυτοι οι γαμοι με νυφες (ηχεια και στη δικη μου περιπτωση) απο φωτογραφιες - χαρακτηριστικα - φορουμ και καποια συμβουλη - γνωμη φιλου ειναι δυστυχως μονοδρομος σε καποια μερη της Ελλαδας.

...και επιτυχημένοι ίσως. Έτσι αγόρασα κι εγώ όντας αδαής τα Focal 716, με συμβουλές του φόρουμ και είμαι καταευχαριστημένος.

Πηγές, ενισχυτές, τελικοί, είναι μερικά πράγματα που κατά τη γνώμη μου μπορείς να αγοράσεις μετά από έρευνα από το σπίτι. Τα ηχεία όμως καλό είναι να τα ακούς. Γιατί είναι ο πιο συμαντικός κρίκος της αλυσίδας και δίνουν τον τελικό χαρακτήρα σε όλο το σύστημα.