Ηχεία για Yamaha as-2000.

Ευχαριστω εκλεκτε συνδαιτημονα,μαλλον και μενα το συνολικο αποτελεσμα,λογω χωρου,προκυπτει μικρομεσαιο,γι'αυτο και κατ'εμε επρεπε να κανω ενα...ξανοιγμα στο θεμα ηχεια,οικονομικο τουλαχιστον..
 
Καλοάκουστα! Έκανες εξαιρετική αγορά, κίνηση ματ με τον Yamaha AS-2000!

Αυτό έλειπε, να πει κάτι η συμβία, αφού συν τοις άλλοις, έχουν κι εξαιρετική εμφάνιση.
Το μόνο μειονέκτημα του piano black είναι το συχνό ξεσκόνισμα με swiffer και η ευαισθησία στις δαχτυλιές, αλλά μικρό το κακό.
 
Εχω και γαντια ηχειων τωρα _tzo_,μονο με αυτα πλεον θα ακουω μουσικη,αφου ακουγεται πλεον τοσο καθαρα καθε νοτα που σου ερχεται να την..τσιμπισεις!
Αντε να δουμε λιγο τα οικονομικα μας τωρα που ενιωσαν καποια..richter και βλεπουμε σιγα σιγα και το ζευγος του ραφιου...
 
Παίξε και με τα σφουγκαράκια του bass reflex Άγη.

Eιδικά στο δεξί πιστεύω θα χρειαστεί λόγο τοποθέτησης.
 
Ευχαριστω εκλεκτε συνδαιτημονα,μαλλον και μενα το συνολικο αποτελεσμα,λογω χωρου,προκυπτει μικρομεσαιο,γι'αυτο και κατ'εμε επρεπε να κανω ενα...ξανοιγμα στο θεμα ηχεια,οικονομικο τουλαχιστον..

Βεβαίως καλό είναι να προσδιορίζει κανείς το περιεχόμενο των εννοιών και να θέτει συνάμα τα όρια, δηλαδή μέχρι πού θα φτάσει και με ποια κριτήρια. Διαφορετικά κινδυνεύουμε να γίνουμε ανικανοποίητοι και να χάσουμε την απόλαυση όσων έχουμε εν ονόματι του ανεκπλήρωτου της απόκτησης όσων δεν έχουμε. Αυτά τα λέω πιο πολύ για να τα ακούσω ο ίδιος, όμως ίσως είναι χρήσιμο να ακουστούν και δημόσια.

Υ.Γ. Αυτό το νήμα ανέπτυξε από την αρχή μια εξαιρετική ποιότητα και μια ανθρώπινη θαλπωρή...
 
Μεγειά και καλάκουστα, Άγη !!! :ernaehrung004:

Για να δούμε πώς θα τα πάνε με τον Prokofiev... :BDGBGDB55:
 
Κάτι ξέρεις εσύ... κάτι ξέρεις... :flipout:

Αγη μη δίνει αέρα στο μαυρόγατο! Για μπύρες και πολύ του είναι. :grandpa: (:worshippy::worshippy:)
 
Schubert:βλεπω οτι εισαι ικανοτατος σκαπανεας της ελληνικης γλωσσας.Φιλολογος εισαι!?(αστειευομαι)
JL_: Γιαννη ευχαριστω.Απο βδομαδα οι δοκιμες!
Dalanik: Νικο με τα σφουγγαρακια ηδη παιζω και το δεξι ειναι στη θεση του,οπως ειπες.Ωστε μαυρογατα ο JL_ .Θα του κερασω καμια μπυρα παραπανω για να τον εξευμενισω!
 
Schubert:βλεπω οτι εισαι ικανοτατος σκαπανεας της ελληνικης γλωσσας.Φιλολογος εισαι!?(αστειευομαι)
Και να θέλει να κρυφτεί κανείς, δεν μπορεί να το κάνει μπροστά σε φιλόμουσους και να ξεφύγει από το αναλυτικό τους αυτί! Μικρομεσαίος φιλόλογος σε Μουσικό Σχολείο λοιπόν, ιδανικός συνδυασμός. Ελπίζω βεβαίως με το "σκαπανέας" να μην υπονοείς ότι θάβω την ελληνική γλώσσα... (για να ανταποδώσω το αστείο, με κάποια ανησυχία).
Και για να μη βγει η απάντησή μου εκτός θέματος, ας κάνω και μια ερώτηση σχετικά με τα σφουγγαράκια. Σε τι χρειάζονται, τι λογής υλικο είναι, πόσο κοστίζει κι από πού τα αγοράζει κανείς;
 
Τα 248 Νικο δεν έχουν σφουγγάρακια, Αλλα τάπες για το ένα Απο τα 2 bass reflex
 
Α και για τους τηλεορασακηδες,οπως βλεπετε η πανυ που εχω(TX-P50GT30E),χρησιμοποιειται σαν μονιτορ για υπολογιστη.παιχνιδια,ταινιες και τηλεοραση εδω και ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα(ασχετο αλλα ολοι εδω μεσα ασχολουμαστε και με την εικονα λιγο η πολυ εκτος του ηχου και αντιστροφα!
 
Με γειες, και το σύστημα και την τηλεόραση! Έχω τη UT30 την 50άρα και φαντάζομαι αυτή θα τα σπάει ακόμα περισσότερο!

Υ.Γ. Περιμένουμε και επίσημη παρουσίαση στην αντίστοιχη κατηγορία!
 
Guybrush,η τηλεοραση ειναι το προηγουμενο πλεον μοντελο,γραφω οτι την εχω εδω και ενα χρονο,οποτε για παρουσιαση μαλλον εχουν κανει αλλοι νωριτερα και σαφως πιο εμπειροι απο μενα.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και τιμη μου,ενας συντονιστης κατηγοριας!....:)
 
Δε μιλάω για την τηλεόραση, αλλά για το audio κομμάτι. Ρίξε μια ματιά στις παρουσιάσεις συστημάτων ήχου... ;)
 
Έχω παρακολουθήσει το thread, 2-3 σχόλια όμως να κάνω.
Βλέπω στη photo τα εξής που δε μ'αρέσουν
1. Θαμμένο δεξί ηχείο πίσω από καναπέ
2. Sub πάνω στο έπιπλο
3. Απόσταση ηχείων πάνω από 3 μέτρα (αν κρίνω από την 50άρα που είναι ενδιάμεσα). Στα πόσα μέτρα είναι η θέση ακρόασης;

Δε μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτά; Αυτό το έπιπλο είναι μονόκομματο; Δε σπάει στα 2, να έρθουν τα ηχεία πιο κοντά, εκατέρωθεν της τηλεόρασης, και έξω από τον καναπέ;
 
Philosopher ευχαριστω πολυ για τα σχολεια σου.
1.Πραγματικα δεν μπορω να κανω τιποτα,δυστυχως οι περιορισμοι στο χωρο ειναι μη αντιστρεπτοι,οπως και στο επιπλο(δε σπαει στα 2)
2.Το μονο που μπορει να γινει,να μεταφερθει το sub μολις παρω ενα μεγαλο καλωδιο.
3.Η θεση ακροασης ειναι σε αποσταση περιπου 2 μετρων απο την τηλεοραση και η αποσταση των ηχειων ειναι περιπου 2,7μ(το επιπλο εχει μηκος 2,8μ).Περιπου σχηματιζεται ενα ισοπλευρο τριγωνο με κορυφες την αφεντομουστουναρα μου και τα δυο ηχεια.