Ηχεία και Cd player μέχρι τα 3.500Ε

Re: Απάντηση: Cd player μέχρι τα 3.500Ε

Δηλαδη με ενα κορυφαιο dac οπως αυτο της EMM LABS δεν θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα?

Δεν υποστηρίζω κάτι με απόλυτο τρόπο. Η μόνη σύγκριση που έχω ακούσει κόντρα στο DS είναι το κορυφαίο cd player της Linn. Σύγκριση με μία άλλη εταιρία μπορεί να έχει τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα. Αν δεν δοκιμάσεις...

Last edited:
Απάντηση: Cd player μέχρι τα 3.500Ε

Τελικά τα 3.500Ε θα τα διαθέσω για CD player και ηχεία. Τα Jamo Concert 11 που έχω τώρα έχουν παρουσιάσει κάποια προβλήματα με την καμπίνα τους και η επιδιόρθωση τους είναι ασύμφορη . Ο Χώρος που θα τοποθετηθούν τα ηχεία είναι 3χ6.Μου πρότειναν μέχρι στιγμής ηχεία βάσης της Dali και Tannoy και αν χρειαστεί ένα καλό subwoofer. Εσείς τι μου προτείνετε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cd player μέχρι τα 3.500Ε

:offtopic:
Να τα χαίρεσαι!!
Γράψε και σε μας εδώ εντυπώσεις!!
Και μην ξεχνάς: Σίγουρα το συστημά σου παίζει καλύτερα τώρα
αλλά με καλύτερα καλώδια θα απογειωθεί!
Ψαξιμο χωρίς βιασύνες χρειάζεται.
Συγγνώμη για το off topic!

Νασαι καλα Κωσταρα, το ηχειο ειναι super!!!!
Θα ανοιξω ενα θεματακι...;)

Re: Cd player μέχρι τα 3.500Ε

Μια ιδέα: πάρε τον ενισχυτή σου, πέρνα από τον Λουκά τον Στεφανίδη να ακούσεις το δαπέδου MoFi OML-2, και αν σου αρέσει με τα ρέστα πάρε ένα φθηνότερο SACD της Marantz.

Re: Cd player μέχρι τα 3.500Ε

Την διαπιστωση που εκανε η Μαρια την γραψανε κ στον ηχο για το LINN DS.Εξηγηστε μου τον ορο jitter

Σκέφτομαι να ´δώσω 1000Ε για το cd player και 2.500 Ε για ηχεία . Στα 2.500Ε να πάρω δαπέδου ή βάσης?

Σκέφτομαι να ´δώσω 1000Ε για το cd player και 2.500 Ε για ηχεία . Στα 2.500Ε να πάρω δαπέδου ή βάσης?

Γράψε γι' όλα.Ενισχυτής,σε τι χώρο,τι ακούς,σου έχει κάνει κλικ ο χαρακτήρας κάποιου ηχείου......

Last edited:

Ο ενισχυτής είναι o Marantz PM-11S1 . Για τον χώρο τώρα. Μήκος : 6.70 m , Πλάτος : 4.50 m Υψος : 2.57 m . Βέβαια τα ηχεία μπορούν να έχουν απόσταση μεταξύ τους μέχρι 2.50m χωρίς να υπολογίζω το 1 μέτρο απο τον πλαϊνο τοίχο. (μόνο το ένα ηχείο έχει πλαϊνο τοίχο) Το πάτωμα είναι πλακάκι. Ακούω σχεδόν τα πάντα εκτός απο heavy metal και παρόμοια. Απο ηχεία μου άρεσε Anthony Gallo Acoustics Reference 3. Θέλω να έχω αυτό που λέμε big sound.

Απάντηση: Re: Cd player μέχρι τα 3.500Ε

1. Very good cd players is the bluenote
try the koala tube cd player with 1650
euro
δεν ξερω αν το αν αναφερει παλι
αλλα του ειχαμε κανει τυφλο τεστ με το rega apollo και επεσε το γελιο της αρκουδας......ο εχων νουν.....θελει και αυτια.....

Ο ενισχυτής είναι o Marantz PM-11S1 . Για τον χώρο τώρα. Μήκος : 6.70 m , Πλάτος : 4.50 m Υψος : 2.57 m . Βέβαια τα ηχεία μπορούν να έχουν απόσταση μεταξύ τους μέχρι 2.50m χωρίς να υπολογίζω το 1 μέτρο απο τον πλαϊνο τοίχο. (μόνο το ένα ηχείο έχει πλαϊνο τοίχο) Το πάτωμα είναι πλακάκι. Ακούω σχεδόν τα πάντα εκτός απο heavy metal και παρόμοια. Απο ηχεία μου άρεσε Anthony Gallo Acoustics Reference 3. Θέλω να έχω αυτό που λέμε big sound.

Proac studio 140.Ανοιχτό,αναλυτικό και μουσικό μαζί.Πολύ καλό μπάσσο.
ATC SCM40.Πιό αυστηρό κι αναλυτικό.Πιό σφικτό περιορισμένο μπάσσο.Αν δεν το φοβάσαι...

Το ATC πιθανότατα να ματσάρει καλύτερα με τον ενισχυτή, αλλά είναι
πολύ αποκαλυπτικό και θα αναδείξει τις όποιες ατέλειες της πηγής, θα πρέπει
να ανέβει κατηγορία στην πηγή. Οι Marantz έχουν μιά τάση γιά πληθωρικό
χαμηλό, με το ATC θα έρθει μιά ισορροπία.
Τα Proac είναι επίσης μιά καλή σύσταση, αλλά έχουν άλλο ήχο και δεν
μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ των δύο.

Το ATC πιθανότατα να ματσάρει καλύτερα με τον ενισχυτή, αλλά είναι
πολύ αποκαλυπτικό και θα αναδείξει τις όποιες ατέλειες της πηγής, θα πρέπει
να ανέβει κατηγορία στην πηγή. Οι Marantz έχουν μιά τάση γιά πληθωρικό
χαμηλό, με το ATC θα έρθει μιά ισορροπία.
Τα Proac είναι επίσης μιά καλή σύσταση, αλλά έχουν άλλο ήχο και δεν
μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ των δύο.

Αυτή η σειρά η studio δεν είναι σαν την πιό ακριβή σειρά response,που υπερτερούν σαφώς στο να σε βάζουν μέσα στην μουσική και πράγματι δεν έχουν και πολλή σχέση με τα ATC.
Μονιτορίζουν,είναι πιό "ξερά" κι ολίγον πιό...τσαμπουκαλεμένα:flipout:.

Last edited:

Για Dali 300 mk2 της σειράς Helicon Τι έχετε να πείτε? Για cd player σκέφτομαι της Μarantz CD7001KI.

Μήπως είναι πολύ αναλυτικά και βγαίνουν όλες οι αδυναμίες των ηχογραφήσεων στην επιφάνεια. Βέβαια όλα αυτά από ότι εχω δει στο net. Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να φέρνει atc στην Θεσσαλονίκη?

Για Dali 300 mk2 της σειράς Helicon Τι έχετε να πείτε? Για cd player σκέφτομαι της Μarantz CD7001KI.

Πιστεύω ότι ο ενισχυτής σου αξίζει μιά καλύτερη πηγή από αυτή που
αναφέρεις. Τα Dali δεν τα έχω ακούσει, έχω ακούσει όμως τα ATC και
κατά σύμπτωση με τον ενισχυτή σου και πηγή Audiolab 8000CD και μου
φάνηκε μιά χαρά, ο ενισχυτής δεν φάνηκε να ζορίζεται και ο ήχος ήταν
απόλυτα ικανοποιητικός και κάτι παραπάνω γιά τα χρήματα!