bart
Established Member
Re: Απάντηση: Cd player μέχρι τα 3.500Ε
τα atc τα άκουσα πρόσφατα με πηγή micromega transport + Benchmark DAC1 USB.
Για τα λεφτά τους και κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα:
Ισορροπημένος, τελείως αχρωμάτιστος (καθαρά μόνιτορ) πολύ αναλυτικός και καθαρός ήχος.
Αλλά,……. πολύ στεγνό και πολύ κρατημένο χαμηλό. Ιδιόμορφος ήχος. Με πολλούς φανατικούς θαυμαστές αλλα και αρκετούς επικριτές. Πιστευω όχι του συγκεκριμένου ηχείου αλλά γενικότερα αυτού που λέμε "Μονιτορ Ηχος"
Μακριά από τα γούστα μου.
Καμία σχέση με big sound.
Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ. Για τα λεφτά τους και κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα.
Αντίθετα τα proac τα άκουσα με cd και ενισχυτικά τα a3.5 της musical fidelity.
Άλλος ήχος. Γλυκιά πεντακάθαρη υψηλομεσαία περιοχή, όγκο, βάθος, άριστα ελεγχόμενο και εκτεταμένο χαμηλό. Πραγματικά big sound ηχείο.
Βέβαια, όπως τελειώνω κάθε τέτοιο ποστ όπου λεω την προσωπική μου πάντα γνώμη και εμπειρία: :lehrer: "Τα περισσότερα μηχανάκια από αυτά που σου προτείνουν τα παιδιά μπορείς να τα ακούσεις και να σχηματίσεις την δικιά σου γνώμη."
Bart
3. Θέλω να έχω αυτό που λέμε big sound.
Τα atc τα φοβάμαι..
Μήπως είναι πολύ αναλυτικά και βγαίνουν όλες οι αδυναμίες των ηχογραφήσεων στην επιφάνεια. Βέβαια όλα αυτά από ότι εχω δει στο net. Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να φέρνει atc στην Θεσσαλονίκη?
τα atc τα άκουσα πρόσφατα με πηγή micromega transport + Benchmark DAC1 USB.
Για τα λεφτά τους και κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα:
Ισορροπημένος, τελείως αχρωμάτιστος (καθαρά μόνιτορ) πολύ αναλυτικός και καθαρός ήχος.
Αλλά,……. πολύ στεγνό και πολύ κρατημένο χαμηλό. Ιδιόμορφος ήχος. Με πολλούς φανατικούς θαυμαστές αλλα και αρκετούς επικριτές. Πιστευω όχι του συγκεκριμένου ηχείου αλλά γενικότερα αυτού που λέμε "Μονιτορ Ηχος"
Μακριά από τα γούστα μου.
Καμία σχέση με big sound.
Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ. Για τα λεφτά τους και κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα.
Αντίθετα τα proac τα άκουσα με cd και ενισχυτικά τα a3.5 της musical fidelity.
Άλλος ήχος. Γλυκιά πεντακάθαρη υψηλομεσαία περιοχή, όγκο, βάθος, άριστα ελεγχόμενο και εκτεταμένο χαμηλό. Πραγματικά big sound ηχείο.
Βέβαια, όπως τελειώνω κάθε τέτοιο ποστ όπου λεω την προσωπική μου πάντα γνώμη και εμπειρία: :lehrer: "Τα περισσότερα μηχανάκια από αυτά που σου προτείνουν τα παιδιά μπορείς να τα ακούσεις και να σχηματίσεις την δικιά σου γνώμη."
Bart
Last edited: