Ηχεία και Cd player μέχρι τα 3.500Ε

Re: Απάντηση: Ηχεία και Cd player μέχρι τα 3.500Ε

Σχετικά καλά , όσα αναφέρονται αλλά....Η ΚΟΡΥΦΗ στόν ψηφιακό ήχο ήταν και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ. MERIDIAN !!!

Η Meridian φιλε μου ειναι απλα μια ακομη καλη εταιρια που δεν νομιζω οτι ξεχωριζει και ιδιαιτερα απο τον σωρο..

Sorry αλλα η....κορυφη ειναι απροσιτη και ανηκει σε αλλους

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία και Cd player μέχρι τα 3.500Ε

Δεν αντιλέγω, αλλά τα Meridian κοστίζουν και κλάσμα της τιμής των EMM Labs...

Ενοούσα , στά πλαίσια τών δυνατοτήτων ( οικονομικών ) τού μέσου χομπίστα....

Επίσης ένα player πού πρόσφατα ακουσα καί μού έκανε ιδιαίτερα ΚΑΛΗ εντύπωση είναι τό Hegel τό τεσσάρι. Ισοροπημένος ήχος , άριστες χροιές , δυναμικά , εικόνα...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Αύριο θα πάρω το CD Player της Marantz SA7001 να το ακούσω σπίτι μου. Και το επόμενο σ/κ θα παω να ακούσω tannoy και dali.Για τα Martin Logan Purity ποια είναι η γνώμη σας?

Εφόσον έχεις ενισχυτή και μάλιστα καλό, μην ψάχνεις για ενεργά.
Βρες ένα παθητικό που να το οδηγεί καλά ο ενισχυτής σου και είσαι ΟΚ.

Τα Tannoy πού θα τ' ακούσεις;

Απο χθες έχω το Marantz SA7001 και μάλλον θα το πάρω. Μου άρεσε πάρα πολύ.Έπαθα την πλάκα μου με αυτό που άκουσα ( καλά είχα και το παμπάλαιο marantz CD63SE πρίν για αυτό..) Έχει ακούσει κανείς τα tannoy autograph mini?Πως σας φαίνονται?

Τελικά πήρα το Marantz SA7001 . Εκεί που έπαιζα με τα Jamo Concert 11 απο τα οποία απογοητεύτηκα για αυτό και θέλω να αλλάξω ηχεία.Λέω δεν βάζω τα mission 753 να δούμε τι λένε με αυτό το cd player και ενισχυτή Marantz PM-11S1 βάζω να ακούσω Shostakovich και παθαίνω την πλάκα της ζωής μου,άλλο ηχείο..Υπέροχα μεσουυψηλά σφιχτο μπάσο,δυναμικά πάρε να έχεις.Θα κάτσω προς το παρόν με αυτά και σε μερικούς μήνες θα πάρω κάτι πολύ καλό.