Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Γειά σας.

Ψάχνω απεγνωσμένα κανά καλούλη (vfm) blue-tooth speaker να το συνδέσω με το Beelink GT1 Ultimate γιατί με τον ήχο του tv-monitor τις κόβω.
Αν γίνεται θα με ενδιέφερε να κρατάει στην μνήμη 2 συσκευές. Το πιο ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ: να έχει κουμπί για pairing (ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται) ώστε
να συνδέομαι μόνο εγώ με αυτό και όχι τυχαίοι στην πολυκατοικία. Θα 'παιρνα "τυφλά" κάποια από τα τα λιγότερο ακριβά Edifier, αλλά είπα να την
ψάξω λίγο μην την πατήσω και τελικά ξενέρωσα που μπορεί να συνδεθεί ο καθένας σε αυτά (δεν το 'ψαξα για όλα τα μοντέλα - δεν είναι και τόσο
εύκολο να βρεις info, πχ δεν βρήκα κάποιο site που να αναφέρει μόνο μοντέλα που κάνεις safe pairing ή κάτι τέτοιο).

To Bose Soundlink Mini II απ' ότι κατάλαβα μου κάνει, αλλά είναι αρκετά τα χρήματα. Κάτι ποιό οικονομικό υπάρχει; (πχ στο εύρως 80-140 )

Επίσης, δεν καταλαβαίνω πως αποδίδουν καλά αυτά τα ηχεία... από τη στιγμή που 1 ηχείο πρέπει να βγάλει ταυτόχρονα αριστερό και δεξί κανάλι...
ή όχι; (δεν γνωρίζω γι' αυτό ρωτάω) Θα είναι σαν να ακούω 2 ηχεία με κάποια απόσταση μεταξύ τους ή πολλά ζητάω;

Ευχαριστώ

ψαξε για κανενα crystal audio cuby,ο κωτσοβολος εχει καποια σε στοκ σε τιμες "χαρισμα". Πολυ καλος ηχος και αρκετες συνδεσεις.Το media player εκτος απο bluetooth μπορεις να το συνδεσεις και με οπτικη ινα με το cuby.

Το bluetooth δεν έχει τόσο μεγάλη ακτίνα δράσης για να συνδέονται από άλλο διαμέρισμα.

Παιδιά, όσοι το έχετε υπόψη, το GO+PLAY που λέτε ότι παίζει φανταστικά, μήπως είναι κατευθυντικός ο ήχος του; Το λέω, γιατι το jbl radial που έχω αποδίδει καλύτερα όταν είναι μακριά.
Από κοντινές αποστάσεις, ενώ παίζει αρκετά ποιοτικά, γενικώς ''χάνει'' γιατι ο ήχος του δεν έχει καλη διασπορά..Φαίνεται σαν να χάνεται η στερεοφωνία..
Επειδή το ηχείο αυτό (HARMAN) με ενδιαφέρει, μην δώσω 300 ευρώ και την πατησω σε αυτόν τον τομεα.

Ποτέ μην περιμένεις στερεοφωνία ίδια από ένα κουτί όπως δύο ξεχωριστών κουτιών.

Από κει και πέρα, μιλάς για κάτι που υπήρχε την εποχή που προσπαθούσαν να κάνουν τις βάσεις των κινητών να παίξουν μουσική. Εδώ μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Από τότε έχουν γίνει άλματα. Και ναι, ένα από τα πλεονεκτήματα του Harman είναι ότι έχει πολύ καλή στερεοφωνική εικόνα για τον τύπο της συσκευής που είναι (δηλαδή καλύτερη από άλλα τέτοιου τύπου).
Το μόνο μεμπτό είναι ότι σε Dual mode (δηλαδή με ένα ακόμα Go+Play) δεν υπάρχει η δυνατότητα στερεοφωνικού διαχωρισμού σε δεξί και αριστερό κανάλι, πράγμα που όμως δεν είναι η περίπτωσή σου.

Έχεις ακούσει καλο παλιό φορητό? ?
Ε...έτσι παίζει και αυτο.
Μην περιμένεις θαύματα, αλλα δύο τρεις σπίτι μου νόμιζαν (από κάποιον απόσταση 3-4 μετρων) ότι παίζει το κανονικό στερεοφωνικό !
Υγ:μην σε ξεγελανε τα 90 βάττ. .....ΔΕΝ παίζει πολύ δυνατά.....απλά δεν παραμορφωνει σε υψηλές εντάσεις.

Last edited:
Το μόνο μεμπτό είναι ότι σε Dual mode (δηλαδή με ένα ακόμα Go+Play) δεν υπάρχει η δυνατότητα στερεοφωνικού διαχωρισμού σε δεξί και αριστερό κανάλι, πράγμα που όμως δεν είναι η περίπτωσή σου.
Αυτό δεν το ήξερα. ...όντως ισχύει? ?
Αν ναι, τυχεροί είμαστε. .....θα έχουμε τετραφωνια:2thumb22sup:

Βέβαια προτιμώ να φάω ένα μαγκαλι κάρβουνα, παρά να δώσω 6μιση κατοσταρικα (325 το πήρα απο εδω) για να ακούω από δαυτα.

Αυτό δεν το ήξερα. ...όντως ισχύει? ?
Αν ναι, τυχεροί είμαστε. .....θα έχουμε τετραφωνια:2thumb22sup:

Βέβαια προτιμώ να φάω ένα μαγκαλι κάρβουνα, παρά να δώσω 6μιση κατοσταρικα (325 το πήρα απο εδω) για να ακούω από δαυτα.

Σήμερα βέβαια το JBL Connect σε πιο νέες εκδόσεις ηχείων έχει τη δυνατότητα να πάει μέχρι 100 ηχεία μαζί (υπάρχει και video με 1000 flip 4 που παίζουν με connect) αλλά εδώ φαίνεται η διαφορά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στο Media Markt υπάρχει σε προσφορά το JBL Flip 3 στην τιμή των 69 ευρώ.
Πρόκειται για εξαιρετικό Value for money. Το επόμενο μοντέλο Flip 4 σε καμία περίπτωση δεν είναι αναλογικά καλύτερο για τα επιπλέον χρήματα που κοστίζει. Ως κάτοχος και του Flip 2 μπορώ να πω ότι το Flip 3 ήταν σημαντικό βήμα μπροστά σε σχέση με το Flip 2 αλλά δεν ισχύει το ίδιο για το Flip 4 σε σχέση με το Flip 3.
Ενσωματώνει την τεχνολογία JBL Connect με την οποία είναι δυνατή η σύνδεση δύο ή περισσότερων ηχείων ώστε να παίζουν όλα ταυτόχρονα από μία πηγή. Σε σύνδεση δύο ηχείων υπάρχει δυνατότητα (με σχετική εφαρμογή για smartphones) να παίζει το καθένα ξεχωριστό κανάλι.
Είχα πάρει ένα το καλοκαίρι σε ανάλογη προσφορά και χθες πήρα ακόμη ένα.

10384882.jpg

Για σεσουαρ της συζυγου πηγαινα αλλα στα 139ε το θεωρησα καλη ευκαιρια και δεν μπορεσα να αντισταθω

To ειδα χτες το πρωι σε ενα αεροδρομιο, και σημερα πηρα το μεγαλυτερο, το Stanmore.

Ακουγεται υπεροχα στο .... ματι. Για το αυτι δεν ξερω ακομα :p

g972STNMREB-F.jpg

Καλορίζικο και ......σιδερενιο!
Λενε ότι ειναι πολυ αναξιόπιστο ......εξ ου και το σιδερενιο!
Όμως είναι σκέτη παύλα...... το πί με καπα:ernaehrung004:

Δεν έχει καμια σχεση με κιθαρες εκτός απ το όνομα. Είναι καθαρά σχεδόν χαιεντ.

Παιζει απιστευτα (υποκειμενικο, ο καθενας εχει διαφορετικα στανταρντς)

Αυτο που δεν μου αρεσε, και δεν εχει σχεση με το ηχειο ηταν οτι στην περιγραφη που ειχε το καταστημα, εγραφε μεταξυ αλλων - ας πουμε κατα λαθος.... - πως ειχε και οπτικη εισοδο. Δεν ειχε ομως αυτο που μου ετσειλαν.

Τελος παντων, spotify απο κινητο και μεσω Bluetooth, το ηχειο τα σπαει (για τις απαιτησεις μου), σε σημειο που σκεφτομαι.... μα που παω....