Εγω θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα το JBL Flip 3. Μεγαλη αυτονομια, αδιαβροχο (το παιρνω μαζι στο ντους!) και 2 παθητικα σαμπ στις ακρες. Επισης πολυ καλο μικροφωνο αν το θελεις και για τηλεφωνηματα. Δεν ξερω ποσο εχει στην Ελλαδα ομως
EDIT: Ακυρο... Παιζει στα 100 Ευρω ακομα κι απο Σκρουτζ... Στις ΗΠΑ επαιζε στα $70-75 πριν λιγες μερες (οποτε στα 60 Ευρω) γι αυτο και σοτ προτεινα.
Προσπαθώ να το ξεχάσω και συ με πληγωνεις ακόμα πιο πολυΕίχα γράψει πριν λίγες μέρες για το Flip 3 όταν ήταν σε προσφορά 69 ευρώ. Πραγματική ευκαιρία. Και μιλάμε για 16 Watt όχι για 6 ή 8.
Μιχάλη ακόμη και να είχες εκταμιεύσει έπρεπε να το χτυπήσεις στα 69. Τζάμπα πράμα...
Κάπου ξαναπαίζει το JBL που αναφέρθηκε παραπάνω σε προσφορά... Σε κάποιο από τα γνωστά πολυκαταστήματα, μου είχε έρθει εμαιλ προχθές... Αλλιώς Xiaomi...
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μολις είδα το ξαομι και έπαθα....
Φοβερη αισθηση ολο σιδερικο και γλυκοηχο και αρκετα νταβραντισμενο...
Αλλά πανω εκει ο πωλητης μου εβγαλε και το muvo που εχει μεγαλύτερο ογκο με οτι σημαινει αυτο περισσότερες ευκολίες εσόδων αλλα πλαστικουριά αγρια.
Για βοηθατε να αποφασίσω...
Και κατι αλλο...Στο πλαίσιο πανακριβα. 50 και 55 αντίστοιχα. Το να κανω;
τόσο καλό πιά το jbl?
θα προσπαθήσω κάπου να το ακούσω κι αυτό, αλλά είναι πανάκριβο.
Και το xiaomi ήταν πολύ καλό.
αν θες φέρνω το ζιαόμι στο κοπή τη πίτα να ρίξεις μια "αυτιά". Βέβαια έχω το κινέζικο και δε ξέρω αν έχει ηχητικές διαφορές με το eu.
Για τα 30 ευρώ που μου είχε βγει εμένα δε το συζητώ, είναι ότι καλύτερο. Βασικά και 50 να έκανε όταν το πήρα θα το έπαιρνα αν είχα ακούσει τι ήχο βγάζει.
Μικροφωνο εχει;αν θες φέρνω το ζιαόμι στο κοπή τη πίτα να ρίξεις μια "αυτιά". Βέβαια έχω το κινέζικο και δε ξέρω αν έχει ηχητικές διαφορές με το eu.
Για τα 30 ευρώ που μου είχε βγει εμένα δε το συζητώ, είναι ότι καλύτερο. Βασικά και 50 να έκανε όταν το πήρα θα το έπαιρνα αν είχα ακούσει τι ήχο βγάζει.
Ξαβαβγηκε το jbl flip 3 στα 69 ευρω στο ΜΜ
Προλαβετε!!:elefant:
Να και το link για την απ' ευθείας σύγκριση.
http://switcher.oluvsgadgets.net/?vidone=n0DuUw372C8&vidtwo=DFqJEgDZ-aI
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.