ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Και γω!!
(μεταξυ μας ...παρακαλαω να μου το παρει η κορη μου,για να παρω και το xiaomi:slapface: )![]()
ποιο xiaomi Μιχαλιο?
Και γω!!
(μεταξυ μας ...παρακαλαω να μου το παρει η κορη μου,για να παρω και το xiaomi:slapface: )![]()
Και γω!!
Εμενα ούτως ή άλλως το πήρε η κορη μου....Ε καλά ντε αν δεν το θέλεις μπορείς να μου το κάνεις δώρο....
ποιο xiaomi Μιχαλιο?
Τα θελω και τα δυο λεμεεεεεεεε!Ε καλά ντε αν δεν το θέλεις μπορείς να μου το κάνεις δώρο....
Οχι, η υπερηχας τα ακουσε και βρηκε καλυτερο το xiaomi ,ο PLeo το jbl και υπαρχει και αυτο :
http://switcher.oluvsgadgets.net/?vidone=n0DuUw372C8&vidtwo=DFqJEgDZ-aI
μπας και σε βοηθησει περισσοτερο.
Ακου και το harman kardon go + paly
Ακου και το harman kardon go + paly
Τα εν λόγω Xiaomi και jbl συνδέονται και ενσύρματα με κάποιο mp4 player ή δουλεύουν μόνο μέσω Bluetooth;
Τι είσοδο έχουν για ενσύρματη σύνδεση;
(Αν δεν έχω αποθηκευμένη μουσική σε κινητό ή ταμπλετ ή δεν έχω πολλή μπαταρία , θα βόλευε πχ να το συνδέω με καλώδιο με το με το mp4 )
το δικό μου xiaomi είναι παρεούλα με το sandisk clip φυσικά με καλωδιάκι. Έτσι κρατάει περισσότερο η μπαταρία (και παίζει και σούπερ).
Το παίρνω στο μπάνιο το βάζω στο νιπτήρα κοντά στον τοίχο και παίρνω μερικά Hertz παραπάνω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.