Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

2. Να ελέγξετε αν ο ήχος έχει διαφορά όταν το volume στο smartphone είναι στο τέρμα και ρυθμίζουμε την ένταση από το ηχείο, και τούμπαλιν όταν έχουμε το volume στο ηχείο στο τέρμα και ρυθμίζουμε την ένταση από το smartphone.
Τα δύο volume είναι σπανίως συγχρονισμένα, επομένως στην περίπτωση που πετύχετε ηχείο που επιτρέπει τα δύο volume να είναι sync (δηλαδή όταν αυξομειώνετε την ένταση από το ηχείο, συμβαίνει αυτομάτως το ίδιο και στο smartphone) αυτή τη δοκιμή δεν χρειάζεται να την κάνετε.
Στο Xaiomi που δοκίμασα με τον μεν Android κινητό μου δεν υπήρχε αντιστοιχία στην ένταση των δύο συσκευών με το δε iPad υπήρχε.

Πήρα το Xiaomi τελικά σε μπλε χρωμα. Το κακό είναι πως το πήρα σφραγισμένο από αγγελία ,γιατι βαριομουν την αναμονή και είναι μάλλον κινεζική version.
Στη συσκευασία δεν έχει τίποτα στα αγγλικά.
Κάτω από το play έχει κινεζικά,
όλα ακούγονται κινέζικα όταν πατάς κάποιο κουμπι, το manual δεν έχει αγγλικά κτλ.
Μέσα δεν είχε ούτε καλώδιο για φόρτιση, ούτε θήκη ούτε τίποτα άλλο

Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε τουλάχιστον τη γλώσσα;

Λέτε να πήρα καμία μαϊμού;
Καλά μου ακούγεται πάντως...

Νομίζω ότι αυτό που πήρες είναι καλύτερο από τα ευρωπαϊκά ,γιατί έχει και σλοτ για κάρτα sd.
Αν δεν εχει τότε......

Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις πιό πολλές λεπτομέρειες για το πως το αγόρασες. ....αν οχι με ΠΜ? ?

• Like
Reactions: petrossd
Όντως έχει υποδοχή για Sd. Δεν τη δοκίμασα ακόμη όμως για να δω τι αρχεία μπορεί να παίξει και ποσο εύχρηστο είναι σε αλλαγές τραγουδιών , φακέλων κτλ.Θα δοκιμάσω mp3 και flac και θα ενημερώσω

Με προβληματίζει όμως το ποσοστό της μπαταρίας.
Μάλλον θα πρέπει να μάθω λίγα κινέζικα για να καταλαβαίνω αν χρειάζεται φόρτιση!

Μα αφού υπάρχει ετοιμοπαράδωτο σε πολλά σκρουτζομάγαζα...
Από όσο ξέρω ούτε το "ευρωπαϊκό" έχει τπτ άλλο στη συσκευασία..

Δεν ξέρω τι έχουν τα μαγαζιά στο σ Σκρουτζ και τώρα είναι λιγο αργά να ρωτήσω!

Δεν ήξερα αν υπάρχουν δύο εκδόσεις ούτε ότι δεν εχει αγγλικά.
Αν το ήξερα ,φυσικά και θα έπαιρνα από όπου είχε αγγλικά.

Το βρήκα σφραγισμένο σε καλή τιμή (30 ) και ήρθε στο σπίτι μου.
Από Σκρουτζ έβγαινε 45 νομίζω.

Re: Απάντηση: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Δεν ξέρω τι έχουν τα μαγαζιά στο σ Σκρουτζ και τώρα είναι λιγο αργά να ρωτήσω!

Δεν ήξερα αν υπάρχουν δύο εκδόσεις ούτε ότι δεν εχει αγγλικά.
Αν το ήξερα ,φυσικά και θα έπαιρνα από όπου είχε αγγλικά.

Το βρήκα σφραγισμένο σε καλή τιμή (30 ) και ήρθε στο σπίτι μου.
Από Σκρουτζ έβγαινε 45 νομίζω.
Όντως πολύ καλή τιμή.
Μην το σκέφτεσαι λοιπόν.
Μπορεί αυτό που έχεις να είναι και καλύτερο

Τωρα που το επεξεργαζομαι καλυτερα, τι να την κανεις την καρτα αν δεν βλεπεις τα αρχεια??
Η χρηση της, προφανως ,θα ειναι να βαλεις χυμα τα τραγουδια και να τα βαζεις να παιζουν.
Αρα,περιπου,δωρον αδωρον.

Απάντηση: Re: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Τωρα που το επεξεργαζομαι καλυτερα, τι να την κανεις την καρτα αν δεν βλεπεις τα αρχεια??
Η χρηση της, προφανως ,θα ειναι να βαλεις χυμα τα τραγουδια και να τα βαζεις να παιζουν.
Αρα,περιπου,δωρον αδωρον.

Αυτό είναι χρήσιμο σε κάποιο χώρο που θέλεις bacκground μουσική, όπως πχ σε αναμονή ιατρείου. Κοτσάρεις μια καρτούλα μέσα και σου βγάζει καμιά...βδομάδα.

Σχετικά με το ποσοστό μπαταρίας είναι ένα πρόβλημα, αλλά όταν πάει να αδειάσει ανάβει ο κόκκινος δακτύλιος στο power οπότε αν δεις κάτι κόκκινο...μπρίζωσε το!

Με γειά, σε αυτά τα λεφτά που το πήρες απλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να το πλησιάζει. Δοκίμασε να το πλησιάσεις σε τοίχο να δεις τι ωραία "γεμίζει".

Εμένα νομίζω πως θα με βολέψει αρκετά αυτή η επιλογή. Το θέλω για εξωτερικό χώρο στο εξοχικό ή να το παίρνω πχ σε καμιά παραλία.
Θα του βάλω πάνω μια κάρτα με επιλογές τραγουδιών και έτσι θα γλιτώσω την μπαταρία του κινητού.

Δεν ξέρω ακόμα πως θα διαχειρίζεται τους φακέλους με τα mp3. Υποθέτω πως θα τα βλέπει όλα μαζί και θα τα παίζει με αλφαβητική σειρά.

Re: Απάντηση: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Εμένα νομίζω πως θα με βολέψει αρκετά αυτή η επιλογή. Το θέλω για εξωτερικό χώρο στο εξοχικό ή να το παίρνω πχ σε καμιά παραλία.
Θα του βάλω πάνω μια κάρτα με επιλογές τραγουδιών και έτσι θα γλιτώσω την μπαταρία του κινητού.

Δεν ξέρω ακόμα πως θα διαχειρίζεται τους φακέλους με τα mp3. Υποθέτω πως θα τα βλέπει όλα μαζί και θα τα παίζει με αλφαβητική σειρά.

ποιο xiaomi πηρες?

Re: Απάντηση: Re: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Αυτό είναι χρήσιμο σε κάποιο χώρο που θέλεις bacκground μουσική, όπως πχ σε αναμονή ιατρείου. Κοτσάρεις μια καρτούλα μέσα και σου βγάζει καμιά...βδομάδα.

Σχετικά με το ποσοστό μπαταρίας είναι ένα πρόβλημα, αλλά όταν πάει να αδειάσει ανάβει ο κόκκινος δακτύλιος στο power οπότε αν δεις κάτι κόκκινο...μπρίζωσε το!

Με γειά, σε αυτά τα λεφτά που το πήρες απλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να το πλησιάζει. Δοκίμασε να το πλησιάσεις σε τοίχο να δεις τι ωραία "γεμίζει".

ναι σε ιατρείο ναι....
τους παίρνει άνετα να το αντικαταστήσουν....

Τες παντων δεν κανει κακο αλλα εχει συγκεκριμενη και περιορισμενη χρηση
Τελικα το πιο χρηστικο ειναι το κινητο με την οθοναρα του.
Αν εχει και aptx τοτε δεν εχεις λογο να πας αλλου.
Μην κοιτας εμας τους αρρωστους!!!

Πριν από λίγο έκανα μια δοκιμή για να μου φύγει η περιέργεια.
Σαν να ειχα παρατηρήσει ότι το harman έπαιζε πιο δυνατα ή πιο σιγα ,ανάλογα την συσκευή που του συνεδεες.
Έκανα λοιπόν το ίδιο με το Flip .
Οι συσκευές που του συνεδεσα ήταν το ταμπλετ και το cayin.
Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο αλλά ακουγόταν καλύτερα το cayin (φυσικά με το ίδιο αρχειο).
Άρα το bt δεν στέλνει το αρχείο καθαρό, αλλά όπως το μετατρέπει ο εκάστοτε dac της συσκευής.

Ετσι ειναι. Κι εγω εχω το Sony XB10 και παιζει λιγο καλυτερα απο το Galaxy S7 παρα απο το iphone 6
Αρα παιζει ρολο το dac του τηλεφωνου.

Σιγα βρε που καταλαβατε το dac μεσα απ το φορητο ηχείο....
Είναι θεμα στάθμης που στελνει το καθενα