Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Αυτό το μπάσο του μεγαλύτερου με βάζει σε σκέψεις. Φοβάμαι μήπως το μικρό ακούγεται flat.

Η λογική είναι ίδια όπως με όλα τα ηχεία. Τα μεγαλύτερα παίζουν πιο δυνατά και με περισσότερο μπάσο.

Πάντως μελλοντικά μπορείς να φτιάξεις ένα σύστημα 2.1 με το ασύρματο sub του Heos. Το καλό με αυτού του τύπου τα ηχεία είναι ότι η επεκτασιμότητα είναι πρακτικά άπειρη και προς όλες τις κατευθύνσεις. Γι' αυτό και είναι διαφορετικά προϊόντα από τα σκέτα ηχεία Bluetooth.

Η λογική είναι ίδια όπως με όλα τα ηχεία. Τα μεγαλύτερα παίζουν πιο δυνατά και με περισσότερο μπάσο.

Πάντως μελλοντικά μπορείς να φτιάξεις ένα σύστημα 2.1 με το ασύρματο sub του Heos. Το καλό με αυτού του τύπου τα ηχεία είναι ότι η επεκτασιμότητα είναι πρακτικά άπειρη και προς όλες τις κατευθύνσεις. Γι' αυτό και είναι διαφορετικά προϊόντα από τα σκέτα ηχεία Bluetooth.

Εδώ κρύβεται όλο το μυστικό!

Το ένα σύστημα το έχεις πακτωμένο, το άλλο το πας παντού και έχεις την μουσική σου με μια κίνηση.
Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη.

Εδώ κρύβεται όλο το μυστικό! [/COLOR]
Το ένα σύστημα το έχεις πακτωμένο, το άλλο το πας παντού και έχεις την μουσική σου με μια κίνηση.
Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη.

Εξαρτάται. Κι αυτά τα ηχεία που έχουν προταθεί έχουν Bluetooth αν δεν υπάρχει WiFi και σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και optional battery pack. Στην προηγούμενη γενιά Heos υπήρχε και τέτοιο ηχείο με ενσωματωμένη μπαταρία, στη νέα γενιά δεν υπάρχει.
Νομίζω η Sonos το διατηρεί ακόμα, αλλά δεν έχει Bluetooth.

Λύσεις υπάρχουν για όλα, απλώς κάθε φορά επικρατεί η βολικότερη λύση. To θέμα είναι να γνωρίζεις τις πραγματικές σου ανάγκες για να έχει η αποταμίευση που θα κάνεις περισσότερο νόημα.

Να δώσω ένα deeper insight παράδειγμα; HK Onyx Studio 5 και Onyx studio 6. Ανεπαίσθητη ηχητική διαφορά και διάρκεια μπαταρίας. Το 6 είναι water-proof και δεν έχει άλλη διαφορά (πλην κάποιων γραμμαρίων στο βάρος). Και μόνο αυτό του ανοίγει το πεδίο της εφαρμογής σε όσες καταστάσεις προϋποθέτουν χρήση με αντοχή στο νερό ή κοντά στο νερό. Άλλη ανάγκη εξυπηρετεί το 6 από το 5.

Απάντηση: Re: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Δεν ξέρω να απαντήσω για τα συγκεκριμένα αλλά έτυχε σε μια προσφορά να αποκτήσω στην τιμή του ενός δυο muvo της creative.
Είναι απίστευτη έκπληξη το γεγονός ότι με μια πρόχειρη στοιχειώδη τοποθέτηση δημιουργείς στερεοφωνια ζηλευτη...και στο γραφείο και στο μπαλκόνι και στην κρεβατοκάμαρα όπου θες
Και κοντά σε τοίχους και ελεύθερα στο χώρο...αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο συν κατ'εμέ και αναφέρομαι γενικά και όχι στα συγκεκριμένα

Σε ποιο muvo από όλα αναφέρεσαι;

καλησπέρα σε όλους!

Σκέφτομαι αγορά bluetooth ηχείου για τοποθέτηση σε δωματιο/γραφείο (στο σαλόνι έχω κανονικό ηχοσυστημα) με μπατζετ μέχρι 300 ευρώ. Ιδανικά θα ήθελα να έχει και wifi για steaming από Spotify αλλα δεν ειναι deal breaker. Επίσης πέρα από το ηχητικό αποτέλεσμα θα ήθελα να δίνει και εμφανισιακά κάτι στο χώρο.

Είμαι μεταξύ αυτών των δύο.

https://www.skroutz.gr/s/16685627/Marshall-Stanmore-II.html

https://www.skroutz.gr/s/22866006/Harman-Kardon-Aura-Studio-3-Black.html

Έχετε άποψη για αυτά τα ηχεία; Θεωρείτε ότι υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική;

Ευχαριστώ πολύ,

Γιάννης

https://en.creative.com/p/speakers/creative-omni.

Εχεις κανεις αποψη περι αυτου του ηχειου; τωρα με την τηλεργασια εχω κλειστει στο υπνοδωματιο και θα ηθελα να ακουω λιγη μουσικουλα σαν ανθρωπος.

Μεταλ θα παιζει κατα κυρια βαση. Μου αρεσει γιατι εχει wifi και bluetooth, σπανιο για την κατηγορια τιμης που παιζει. 50 ευρω σκρουτζ.

Η να προτιμησω jbl flip στα 80 ευρω περιπου μεσω σκρουτζ που ειναι δοκιμασμενα και ειναι πολυ καλη λυση.

Απο creative γενικα καλη εντυπωση εχω ολα αυτα τα χρονια αλλα απο φορητα ηχεια δεν εχω ακουσει τπτ με τα αυτια μου. Μονο τα jbl που μου αρεσανε ειναι η αληθεια.

Αλλα εδω μου αρεσει πολυ η επιλογη wifi...

Οποιος το χει ακουσει ας πεταξει μια γνωμη.

Αν βοηθάει:
Έχω ένα παλιότερο μοντέλο της Creative, το Muvo στα ίδια χρήματα και στις ίδιες διαστάσεις περίπου. Χωρίς Wi-fi.
Παίζει καλά και συμπαθητικά για τα γούστα μου, δεν θα έλεγα όμως ότι παίζει πάρα πολύ δυνατά. Για ν' απολαύσεις metal που τέλος πάντων τη θέλει την ένταση του, έχω τις αμφιβολίες μου.

Σε ευχαριστω πολυ. Δε θα ακουω δυνατα σε καθε περιπτωση απλα επειδη τα ακουστικα με κουραζουν μετα απο αρκετη ωρα θελω κατι τιμιο να παιζει.

Τωρα ειτε μεταλ ειτε τζαζ με 30, 50, 80 ευρω δε ξερω αν ειναι εφικτο να εχει εφικτο να εχεις και αξιωσεις.

Απλα ρωταω γνωμες. Ενα αλλο στοιχειο που μου αρεσε σε αυτα ειναι αν παρεις στο μελλον και δευτερο συγχρονιζουν με wifi και λεμε τωρα εχεις στερεοφωνικο ηχο.

Απλα βολευει πολυ απο φορητοτητα και συνδεσιμοτητα. Αλλιως θα πρεπει να στησω κρεβατοκαμαρατο συστημα και βλεπω το διαζυγιο να βγαινει με συνοπτικες διαδικασιες χαχαχα

Και αυτό που έχω παίζει στερεοφωνικά! Γι' αυτό διάλεξα αυτό και όχι της JBL. Μη φανταστείς καμμία σπουδαία στερεοφωνία, αλλά κάτι λίγο το έχει. Συνδέεται επίσης με δεύτερο όμοιο, αλλά βαρέθηκα να το κάνω, παρ' όλο που είχαμε πάρει δύο ίδια, ένα για μένα κι' ένα για την αδελφή μου.

Αυτή τη στιγμή με αφορμή το μήνυμα σου το έβαλα να παίζει και ακούω ραδιόφωνο, Cosmos της ΕΡΤ. Λάτιν. Ικανοποιητικά, μια χαρά το ακούω.

Για 50 ευρώ τη στιγμή που επισήμως έχει 129, δεν νομιζω ότι τίθεται θέμα αν είναι καλή προσφορά. Απλώς η μπαταρία του είναι λίγο μικρή.

Φίλος το έχει πάρει και έχει μείνει ευχαριστημένος και σε εξωτερικό χώρο (όχι να κάνεις party βέβαια).

Δες και το Metallix Plus εναλλακτικά (μόνο Bluetooth αυτό) αλλά μπαταρία ατελείωτη... 4400mAh. To έχω αυτό και.... είναι super για τα λεφτά του.

Απάντηση: Re: Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

https://en.creative.com/p/speakers/creative-omni.

Εχεις κανεις αποψη περι αυτου του ηχειου; τωρα με την τηλεργασια εχω κλειστει στο υπνοδωματιο και θα ηθελα να ακουω λιγη μουσικουλα σαν ανθρωπος.

Μεταλ θα παιζει κατα κυρια βαση. Μου αρεσει γιατι εχει wifi και bluetooth, σπανιο για την κατηγορια τιμης που παιζει. 50 ευρω σκρουτζ.

Η να προτιμησω jbl flip στα 80 ευρω περιπου μεσω σκρουτζ που ειναι δοκιμασμενα και ειναι πολυ καλη λυση.

Απο creative γενικα καλη εντυπωση εχω ολα αυτα τα χρονια αλλα απο φορητα ηχεια δεν εχω ακουσει τπτ με τα αυτια μου. Μονο τα jbl που μου αρεσανε ειναι η αληθεια.

Αλλα εδω μου αρεσει πολυ η επιλογη wifi...

Οποιος το χει ακουσει ας πεταξει μια γνωμη.

Πήρα ένα φέτος στην αρχή του καλοκαιριού για να βάζω μουσική εύκολα στην κόρη μου με μια sd και χωρίς οθόνες (είναι 2 ετών). Δεν το είχα ψάξει πολύ, εκείνη την εποχή είχα και ένα εκπτωτικό κωδικό από το πλαίσιο και το πήρα 40 ευρώ γιατί κάλυπτε αυτά που έψαχνα. Έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος κυρίως γιατί περίμενα κάτι πολύ χειρότερο.
Τελικά παίζει πολύ περισσότερο σαν φορητό ραδιόφωνο μιας και υποστηρίζει Tunein, spotify, tidal κλπ χωρίς να θες το κινητό από δίπλα (βασικά αν θες να αλλάξεις σταθμό το θες το κινητό, αλλά αν ακούς τον ίδιο ανοίγεις/κλείνεις το ηχείο και συνεχίζει και παίζει). Αυτό για μένα και μόνο το έκανε τελικά απίστευτη αγορά. Ακούμε ραδιόφωνο παντού μέσα στο σπίτι ή στον κήπο όπου πιάνει το wifi εύκολα και ειδικά για background μουσική είναι μια χαρά. Παίζει προφανώς και όταν το έχεις στην πρίζα για φόρτιση.

Ο ήχος για 50 ευρώ είναι μια χαρά. Υποτίθεται ότι αν το έχεις όρθιο "γεμίζει το χώρο" και όταν το βάζεις οριζόντια έχεις "στερεοφωνική εικόνα". Προφανώς και η στερεοφωνική εικόνα είναι για τα πανηγύρια, αλλά δεν παίρνεις αυτό το ηχείο για αυτό το σκοπό.
Όταν είδα ότι αρχική τιμή ήταν στα 100+ και δεν θα το πρότεινα με τίποτα, αλλά για 50 ευρώ είναι σούπερ gadget ειδικά αν χρησιμοποιήσεις τις λειτουργίες ως ραδιόφωνο (μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν assistant, έχει και μικρόφωνο, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει). Επίσης αν πάρεις δύο μπορείς να τα σετάρεις να παίζουν στερεοφωνικά.
Βλέπω ότι το Jbl έχει 85 ευρώ - δεν θα τα έδινα προσωπικά για κάτι τέτοιο ακόμη και λίγο καλύτερα να ακουγόταν.

Σε ευχαριστω! Η παραγγελια εγινε λιγο πριν δω το ποστ σου! Αλλα λογω wifi connectivity θεωρω οτι ειναι πανω απ τον ανταγωνισμο.

Επισης για 50 ευρω δε ψαχνουμε για θαυματα!

Επειδή ειμαι ετοιμος να το πάρω (παρόλο που έχω 2 jbl και ένα xiaomi) ,μόνο και μόνο για το wifi,θα κάνω την απολύτως άχρηστη και γελοία ερώτηση της ημερας:laugh:
Γιατί να το πάρω?.?
Σε τι θα μου χρησιμεύσει το wifi μέσα στο σπίτι ??

Ελάτε ρε παλικάρια....δώστε μου ένα λόγο να το πάρω......έστω μια δικαιολογία στον εαυτό μου:grinning-smiley-043

Θα συνδεεις κινητο η ταμπλετ η υπολογιστη μεσω του spotify connect (θελει premium account) και streamareis μεσω δικτυου και οχι μεσω bluetooth που εμπειρικα μιλωντας ειναι μετριοτατη συνδεση....και σε εμβελεια αλλα και σε ποιοτητα. Ενω το ασυρματο wifi ειναι διαθεσιμο σε ολο τον χωρο του σπιτιου και σαφεστατα καλυτερη συνδεση χωρις παρεμβολες κτλ.

Ελπιζω να μη λεω βλακειες (αυτα λεω στον εαυτο μου απο μεσα μου) χαχαχα και να σε βοηθησα. Οταν ερθει με το καλο θα ενημερωσω. Αλλα πιστευω απο αρχες Δεκεμβρη θα μου ερθει.

Αλλα θα θελα να σου πω να κατσεις στ αυγα σου! Και στα 3 ηχεια! Υπερβολη το 4ο....