Η λογική είναι ίδια όπως με όλα τα ηχεία. Τα μεγαλύτερα παίζουν πιο δυνατά και με περισσότερο μπάσο.
Πάντως μελλοντικά μπορείς να φτιάξεις ένα σύστημα 2.1 με το ασύρματο sub του Heos. Το καλό με αυτού του τύπου τα ηχεία είναι ότι η επεκτασιμότητα είναι πρακτικά άπειρη και προς όλες τις κατευθύνσεις. Γι' αυτό και είναι διαφορετικά προϊόντα από τα σκέτα ηχεία Bluetooth.
Εδώ κρύβεται όλο το μυστικό! [/COLOR]
Το ένα σύστημα το έχεις πακτωμένο, το άλλο το πας παντού και έχεις την μουσική σου με μια κίνηση.
Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη.
Δεν ξέρω να απαντήσω για τα συγκεκριμένα αλλά έτυχε σε μια προσφορά να αποκτήσω στην τιμή του ενός δυο muvo της creative.
Είναι απίστευτη έκπληξη το γεγονός ότι με μια πρόχειρη στοιχειώδη τοποθέτηση δημιουργείς στερεοφωνια ζηλευτη...και στο γραφείο και στο μπαλκόνι και στην κρεβατοκάμαρα όπου θες
Και κοντά σε τοίχους και ελεύθερα στο χώρο...αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο συν κατ'εμέ και αναφέρομαι γενικά και όχι στα συγκεκριμένα
Εξαντλήθηκε κιόλας!
https://en.creative.com/p/speakers/creative-omni.
Εχεις κανεις αποψη περι αυτου του ηχειου; τωρα με την τηλεργασια εχω κλειστει στο υπνοδωματιο και θα ηθελα να ακουω λιγη μουσικουλα σαν ανθρωπος.
Μεταλ θα παιζει κατα κυρια βαση. Μου αρεσει γιατι εχει wifi και bluetooth, σπανιο για την κατηγορια τιμης που παιζει. 50 ευρω σκρουτζ.
Η να προτιμησω jbl flip στα 80 ευρω περιπου μεσω σκρουτζ που ειναι δοκιμασμενα και ειναι πολυ καλη λυση.
Απο creative γενικα καλη εντυπωση εχω ολα αυτα τα χρονια αλλα απο φορητα ηχεια δεν εχω ακουσει τπτ με τα αυτια μου. Μονο τα jbl που μου αρεσανε ειναι η αληθεια.
Αλλα εδω μου αρεσει πολυ η επιλογη wifi...
Οποιος το χει ακουσει ας πεταξει μια γνωμη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.