Δες εδώ. Ξεκινάνε από 8ιντσα και φτάνουν 15ιντσα τα Metro Audio. Για πιο ακριβά και πιο καλά έχει Mackie.
Σίγουρα και για μεγάλες εντάσεις. Το παραπάνω, όντως μου φάνηκε μικρό, σε μέγεθος.
Ψάχνω δηλαδή για 80 Watt και πάνω;
Πολύ ενδιαφέροντα! Με Bluetooth και μπαταρία, έχει δύο Mackie αλλά ξεφεύγουν σε τιμή (450 € και 556 €).Δες εδώ. Ξεκινάνε από 8ιντσα και φτάνουν 15ιντσα τα Metro Audio. Για πιο ακριβά και πιο καλά έχει Mackie.
Πολύ ενδιαφέροντα! Με Bluetooth και μπαταρία, έχει δύο Mackie αλλά ξεφεύγουν σε τιμή (450 € και 556 €).
Ένα από τα METRO (ES12A MP3 BT, 150 W, 219 €) είναι πολύ ελκυστικό. Δεν έχει βέβαια μπαταρία, αλλά για την χρήση που προορίζεται, ίσως να μην είναι πρόβλημα ένα καλώδιο τροφοδοσίας, από την στιγμή που έχει Bluetooth.
Χαζή (μάλλον) ερώτηση: έστω ότι συνδέεται με ένα κινητό και παίζει. Προφανώς θα ακούγονται και τα δύο κανάλια, σωστά;
Ακριβώς!Επί της ουσίας, επειδή απ' ό,τι καταλαβαίνω μιλάμε για σχολικά πάρτυ και γιορτές, όπου τα δίνουμε κατά κόρον, δεν σε ενδιαφέρει η μπαταρία. Μια πρίζα σε εσωτερικό χώρο θα βρεις και μια μπαλαντέζα αν χρειαστεί στην αυλή.
Τελικά ξεχειλώθηκε το budget και πήραμε (ευτυχώς!) το 15ιντσο Metro Audio. Έχει Bluetooth και αρκετές επιλογές όσον αφορά την συνδεσιμότητα. Εντυπώσεις μετά από πρόχειρη δοκιμή: σε εσωτερικό χώρο είναι κάτι παραπάνω από αρκετό, ενώ σε εξωτερικό χώρο, για μικρής και μεσαίας κλίμακας εκδηλώσεις (αν δεν θέλουμε να στήνουμε ενισχυτή, κονσόλα, ηχεία) είναι αξιοπρεπέστατο. Δυνατός και καλός ήχος. Δεν μπορώ να φανταστώ οποιοδήποτε από τα μικρού μεγέθους ηχεία, να έχει καλύτερο ήχο από αυτό το θηριάκι (45x69x35 και 16 kg).Δες εδώ. Ξεκινάνε από 8ιντσα και φτάνουν 15ιντσα τα Metro Audio. Για πιο ακριβά και πιο καλά έχει Mackie.
Μπορώ να μιλήσω για το 1 από το οποίο έχω 2 κομμάτια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Καλησπέρα στην παρέα τι λέτε για Sonos Roam 2
Καλησπέρα στην παρέα τι λέτε για Sonos Roam 2
Να προσπαθήσω λες;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.