Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Δες εδώ. Ξεκινάνε από 8ιντσα και φτάνουν 15ιντσα τα Metro Audio. Για πιο ακριβά και πιο καλά έχει Mackie.

Σίγουρα και για μεγάλες εντάσεις. Το παραπάνω, όντως μου φάνηκε μικρό, σε μέγεθος.

Ψάχνω δηλαδή για 80 Watt και πάνω;

Αυτό δεν έβαλες στα θέλω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δες εδώ. Ξεκινάνε από 8ιντσα και φτάνουν 15ιντσα τα Metro Audio. Για πιο ακριβά και πιο καλά έχει Mackie.

Πολύ ενδιαφέροντα! Με Bluetooth και μπαταρία, έχει δύο Mackie αλλά ξεφεύγουν σε τιμή (450 € και 556 €).
Ένα από τα METRO (ES12A MP3 BT, 150 W, 219 €) είναι πολύ ελκυστικό. Δεν έχει βέβαια μπαταρία, αλλά για την χρήση που προορίζεται, ίσως να μην είναι πρόβλημα ένα καλώδιο τροφοδοσίας, από την στιγμή που έχει Bluetooth.

Χαζή (μάλλον) ερώτηση: έστω ότι συνδέεται με ένα κινητό και παίζει. Προφανώς θα ακούγονται και τα δύο κανάλια, σωστά;

Πολύ ενδιαφέροντα! Με Bluetooth και μπαταρία, έχει δύο Mackie αλλά ξεφεύγουν σε τιμή (450 € και 556 €).
Ένα από τα METRO (ES12A MP3 BT, 150 W, 219 €) είναι πολύ ελκυστικό. Δεν έχει βέβαια μπαταρία, αλλά για την χρήση που προορίζεται, ίσως να μην είναι πρόβλημα ένα καλώδιο τροφοδοσίας, από την στιγμή που έχει Bluetooth.

Χαζή (μάλλον) ερώτηση: έστω ότι συνδέεται με ένα κινητό και παίζει. Προφανώς θα ακούγονται και τα δύο κανάλια, σωστά;

Ναι και τα δύο κανάλια κανονικά αλλά mixed σε mono προφανώς. Έχει και τη δυνατότητα για daisy-chain με άλλα ακόμη.

Επί της ουσίας, επειδή απ' ό,τι καταλαβαίνω μιλάμε για σχολικά πάρτυ και γιορτές, όπου τα δίνουμε κατά κόρον, δεν σε ενδιαφέρει η μπαταρία. Μια πρίζα σε εσωτερικό χώρο θα βρεις και μια μπαλαντέζα αν χρειαστεί στην αυλή.

Επί της ουσίας, επειδή απ' ό,τι καταλαβαίνω μιλάμε για σχολικά πάρτυ και γιορτές, όπου τα δίνουμε κατά κόρον, δεν σε ενδιαφέρει η μπαταρία. Μια πρίζα σε εσωτερικό χώρο θα βρεις και μια μπαλαντέζα αν χρειαστεί στην αυλή.
Ακριβώς!

Τελικά ξεχειλώθηκε το budget και πήραμε (ευτυχώς!) το 15ιντσο Metro Audio. Έχει Bluetooth και αρκετές επιλογές όσον αφορά την συνδεσιμότητα. Εντυπώσεις μετά από πρόχειρη δοκιμή: σε εσωτερικό χώρο είναι κάτι παραπάνω από αρκετό, ενώ σε εξωτερικό χώρο, για μικρής και μεσαίας κλίμακας εκδηλώσεις (αν δεν θέλουμε να στήνουμε ενισχυτή, κονσόλα, ηχεία) είναι αξιοπρεπέστατο. Δυνατός και καλός ήχος. Δεν μπορώ να φανταστώ οποιοδήποτε από τα μικρού μεγέθους ηχεία, να έχει καλύτερο ήχο από αυτό το θηριάκι (45x69x35 και 16 kg).
Εξαιρετική η πρότασή σου!

Καλησπέρα στην παρέα τι λέτε για Sonos Roam 2
Μπορώ να μιλήσω για το 1 από το οποίο έχω 2 κομμάτια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk

• Like
Reactions: scorpio3
Καλησπέρα στην παρέα τι λέτε για Sonos Roam 2

Εαν θέλεις αυτό το μέγεθος με wifi και να έχει τη δυνατότητα να μπει στο οικοσύστημα της Sonos μόνο, και όλα αυτά συνδυαστικά. Αλλιώς σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν καλύτερα και μεγαλύτερα ηχεία. Ειδικά αν μιλάμε για ηχεία που είναι μόνο Bluetooth, χωρίς wifi.

• Like
Reactions: scorpio3
Μια ερώτηση για αυτούς που τολμούν και πράττουν 😄
Πήρα για το εξοχικό ένα earfun και έχει το firmware 5.0 ,που κάτι σα να μην μου αρέσει.
Κατέβασα την έκδοση του oluv που έχουν τα δύο παλιά που έχω, αλλά φοβάμαι να κάνω πειράματα ,μιας και δεν είμαι και κάνα τσακάλι στους υπολογιστές.
Αν το τολμήσω και τα κάνω θάλασσα, απλά θα μείνει με την 5 ή θα μουγγαθει δια παντός???
Ξέρει κανένας φίλος να με ξεστραβώσει???

Να ρωτησω αν γνωριζει κανείς που το έχει κάνει update.
Πες οτι διαλέγω ένα προφίλ στα preset Που έχει ή φτιάχνω ένα δικό μου στο equalizer.
Όταν συνδέσω το ηχείο με άλλη πηγή (υπολογιστή ή αλλο κινητο)που δεν θα έχει το app, θα ισχύουν οι αλλαγές που θα έχω κάνει ή θα παίξει με ένα default προφιλ;

Αν και αυτό καλύτερα θα το απαντούσε κάποιος που έχει το ηχείο, το app είναι app ελέγχου επομένως θα ήταν απίθανο να μην ισχύουν οι ρυθμίσεις με άλλη πηγή.
Θέλω να πω, εγώ έχω ένα ενισχύεται Bluetooth όπου από το app του ρυθμίζω το equalizer και η ρύθμιση αυτή ισχύει για όλες τις πηγές.

έκανα την αναβάθμιση σε firmware v1.2.6 και όλα εντάξει. Χρείαζεται να κάνεις unpair το υπάρχον και να το ξαναπροσθέσεις μετά την αναβάθμιση.
Ο ισοσταθμιστής που πρόσθεσαν δεν με ενδιαφέρει αλλά είναι χρήσιμη η επιλογή για αυτόματο κλείσιμο όταν ξεσυνδεθεί (κάτι που έπρεπε να είχε από την αρχή)

Δυστυχως σε μενα μου brickαρε.
Εχω περασει 300 firmware σε android, roms, καρτες γραφικων κι εγω δεν ξερω τι και τωρα δεν καταφερα να περασω στο uboom.
Μου εβγαλε error DOWNLOAD_ADFUS_FAILED και τελείωσε. Δεν κανει τιποτα τωρα το ηχειο.
Αν εχει καποιος καποια ιδεα καλοδεχουμενη γιατι θα φυγει απο το παραθυρο απο τα νευρα μου

Λοιπον δεν επιανε τίποτα, ούτε reset ουτε hard reset, τιποτα.
Το ηχειο ουτε ειχε ενδειξη οτι φόρτιζε ούτε τίποτα.
Προσπάθησα να περάσω και παλιότερα firmware αλλά πάλι το ίδιο error.
Ανοιξα ενα παλιο laptop με windows 10 και όλα καλά !!!
Πέρασε το update χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ολα μια χαρα τώρα.
Τι εφταιξε δεν ξέρω. Οι drivers, τα windows, δεν ξέρω.
Το μόνο που ξέρω πλέον είναι ότι τα update θα γίνονται μόνο από laptop :ROFLMAO:

• Like
Reactions: mdvq