Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

άρα κάπου 4 earfun X αγοράζεις έναντι ενός JBL.. ακόμα και καλύτερα να παίζει ( πόσο καλύτερα πια ;; ) όταν στα μισά λεφτά (με 2 Χ) έχεις πραγματική στερεοφωνική εικόνα και αίσθηση πραγματικού στερεοφωνικού, κάθε σύγκριση είναι αστεία....

Αυτό εξαρτάται. Στο ένα προς ένα είναι η σύγκριση και πόσο δικαιολογείται η διαφορά.

η αληθεια ειναι παντως,οτι η jbl στο κομματι των φορητων ηχειων,ειναι κορυφη.
μαλιστα εαν πετυχεις και καμια καλη βουτια τιμων που κανουν καποιες περιοδους,γινονται και vmf.

Λένε ότι το καινούργιο boom box ,σκοτώνει.
Έχει sub και είναι 180 watt.
Στα 550 με 600 η τιμή του .
Αν δεν είχα το "ένα" θα ήθελα να το έπαιρνα.

διαφωνώ ριζικά με τον φίλο σου (που μάλλον ήταν υπό την επήρεια ρακής)... :LOL: :p

άσχετα από την διαφορά στην τιμή, (σε "flat" λειτουργία πάντα), το earfun είναι λίγο πιο "ρεαλιστικό" , πιο αληθοφανές στην μουσική και θυμίζει λίγο περισσότερο hifi consumer σύστημα, παρά Boom Box
Τα ηχεία αυτά τα παίρνει ο κόσμος για το μπαπα μπουπα και για να κάνει παρτακια με λίγα άτομα στην ταράτσα.
Άσε λοιπόν τα τρελά σου για αληθοφάνεια και hi-fi και σκέψου την χρήση του.
Νομίζεις ότι αυτοί που το παίρνουν έχουν την πετριά την δικιά μας.😄
Σαφώς και είναι καλύτερο το boom box στα αυτιά τους.
Ο άνθρωπος τα άκουσε και τα δύο και του άρεσε πιο πολύ το JBL.
Όμως σε καμμία των περιπτώσεων δεν ακύρωσε το earfun.
Μου είπε μάλιστα ότι αν αγόραζε τώρα ένα από τα δύο και με δεδομένη την τιμή των 120- που είχαν τα earfun ,μάλλον θα το σκεφτόταν.
JBL δεν είναι,αλλά η τιμή του είναι πρόκληση.

Εφόσον πρόκειται για το πρώτης γενιάς BoomBox, τώρα είμαστε στην τρίτη γενιά, η τιμή του δεν είναι 600 ευρώ πάντως. Το δε Earfun παίζει με κάμποσα χρόνια εξέλιξης στην πλάτη του.
Έχουν γίνει άλματα από την εποχή που είχε πρωτοπαρουσιαστεί το πρώτης γενιάς BoomBox.
Το είχα αγοράσει γύρω στο πεντακοσαρικο και είχε αντικαταστήσει ένα Harman kardon go and play .
Πολλοί λέγαν ότι το Harman ήταν καλύτερο,εμένα μου άρεσε το jbl.
Και επειδή τοτενες είχα κέφια,η σύγκριση έγινε από μένα που τα είχα και τα δύο.
Υπερθέαμα το JBL, παράσταση με ένα άτομο το Harman 😃😃

Το είχα αγοράσει γύρω στο πεντακοσαρικο και είχε αντικαταστήσει ένα Harman kardon go and play .
Πολλοί λέγαν ότι το Harman ήταν καλύτερο,εμένα μου άρεσε το jbl.
Και επειδή τοτενες είχα κέφια,η σύγκριση έγινε από μένα που τα είχα και τα δύο.
Υπερθέαμα το JBL, παράσταση με ένα άτομο το Harman 😃😃

Κι αυτό στην τρίτη του γενιά είναι πια. Για μένα πολύ πιο ωραίος ήχος από το ΒoomBox, αλλά απευθύνεται και σε διαφορετικό κοινό.

Κι αυτό στην τρίτη του γενιά είναι πια. Για μένα πολύ πιο ωραίος ήχος από το ΒoomBox, αλλά απευθύνεται και σε διαφορετικό κοινό.
A γεια σου.
Εγώ επειδή το ήθελα για να κάνω παρεάκια στο καφενείο του χωριού,το JBL μου άρεσε πιο πολύ για αυτήν τη δουλειά.
Σε καμμία των περιπτώσεων δεν έκρινα τον ήχο τους με hi-fi κριτήρια.
Όταν τα είχα και τα δύο διάλεξα το JBL και το Harman πουλήθηκε έναντι πινακιου φακής,σε συνάδελφο.

Ως κάτοχος ενός φορητού ηχείου Dali Katch εδώ και 4 συναπτά έτη πιστεύω ότι παραμένει ακόμα και σήμερα ένα από τα πιο ποιοτικά φορητά ηχεία που κυκλοφορούν στην αγορά. H μπαταρία του κρατάει σχεδόν 12 ώρες σε normal εντάσεις και αλλάζει πολύ εύκολα σε περίπτωση φθοράς μετά από πολλές επαναφορτίσεις. Δεν έχει όμως τις αντοχές του JBL σε σκόνη και υγρασία.

To οποίο Dali Κatch είχε παράλληλη καριέρα στην αρχή που κυκλοφόρησε μαζί με το Beoplay Α2 του οποίου ήταν αδερφάκι και ίδιο ηχείο. Μετά η B&O δεν το συνέχισε, η Dali το συνέχισε και έβγαλε και νεότερη έκδοση.
Είναι άλλης φιλοσοφίας ηχείο αυτό με ήχο 360.

Το Dali Katch προσφέρει και δυνατότητα pairing με δεύτερο ηχείο για να έχεις σωστή stereo αναπαραγωγή που σε κάθε περίπτωση είναι περιορισμένη με ένα μόνο ηχείο.

Τα ηχεία αυτά τα παίρνει ο κόσμος για το μπαπα μπουπα και για να κάνει παρτακια με λίγα άτομα στην ταράτσα.
συμφωνώ.
φαντάσου τι μπαπα μπουπα θα κάνουν 5-6-10.. Χ σε πάρτυ mode......

Άσε λοιπόν τα τρελά σου για αληθοφάνεια και hi-fi και σκέψου την χρήση του.
για την οποία χρήση και τα 2 είναι μια χαρά!
η "αληθοφάνεια" και το hifi είναι για μας εδώ στο φόρουμ.. δεν είναι για τους "άλλους"....

Νομίζεις ότι αυτοί που το παίρνουν έχουν την πετριά την δικιά μας.😄
Σαφώς και είναι καλύτερο το boom box στα αυτιά τους.
επειδή δεν έχουν την δική μας πετριά, δεν είναι στα αυτιά τους καλύτερο το JBL.. στα μάτια τους είναι !!

Ο άνθρωπος τα άκουσε και τα δύο και του άρεσε πιο πολύ το JBL.
απορώ γιατί δεν κατάλαβες το αστείο μου για τον φίλο σου.. αν ήταν πόντιος σαν και μένα, κάτι ανάλογο θα έλεγα..

Όμως σε καμμία των περιπτώσεων δεν ακύρωσε το earfun.
πως θα μπορούσε να το ακυρώσει ;;
απλά από μέσα του έσκασε ο άνθρωπος και είναι λογικό.. όπως είχαν σκάσει όλοι οι συνάδερφοί μου όταν στο πόδι σύγκριναν τα επώνυμα ηχειάκια τους που κουβαλάμε στην δουλειά, με το UBoom L που είχα εγώ..
όσοι "τυχεροί" δεν είχαν αγοράσει ακόμα κάποιο ενώ ήθελαν, πήγαν στο L με κλειστά μάτια!
όταν φύγω από κει, θα με θυμούνται κάτι σαν "ο πόντιος με το καλό ηχείο"..... χαχαχα...

Μου είπε μάλιστα ότι αν αγόραζε τώρα ένα από τα δύο και με δεδομένη την τιμή των 120- που είχαν τα earfun ,μάλλον θα το σκεφτόταν.
καλά... αυτό το "μάλλον θα το σκεφτόταν" , ξέρεις τι είναι...

JBL δεν είναι,αλλά η τιμή του είναι πρόκληση.
Αμ είναι και παραείναι !!
Και με τιμή πρόκληση....

Αυτό εξαρτάται. Στο ένα προς ένα είναι η σύγκριση και πόσο δικαιολογείται η διαφορά.
σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η διαφορά (στην τιμή).
απλά πληρώνεις το όνομα JBL που είναι 1η φίρμα παγκοσμίως.

η αληθεια ειναι παντως,οτι η jbl στο κομματι των φορητων ηχειων,ειναι κορυφη.
μαλιστα εαν πετυχεις και καμια καλη βουτια τιμων που κανουν καποιες περιοδους,γινονται και vmf.

πόση "βουτιά" θα περίμενε κάποιος ;;;
μόνο μεταχειρισμένο σε σκοτωμένη τιμή θα ήταν vfm

πόση "βουτιά" θα περίμενε κάποιος ;;;
μόνο μεταχειρισμένο σε σκοτωμένη τιμή θα ήταν vfm
ετσι κι`αλλιως μιλαμε για ακριβα ηχεια,οποτε οπως και να εχει,οι τιμες ειναι παντα υψηλες.
καθονται ομως και καλες περιπτωσεις,οπου ο αγοραστης μπορει να κερδισει αρκετα χρηματα.
το flip 6-πχ-εγω το πηρα περσι 65 ευρω!
το JBL Boombox 3 καποια στιγμη ειχε πεσει στα 460 ευρω.
γενικα εχει μια ευελιξια στις τιμες της η jbl και εαν το παρακολουθεις,θα παρεις σε καλη-σχετικα-τιμη ενα πολυ καλο ηχειο.

αν έμπαινε κάποιος εδώ στο φόρουμ και μας ρώταγε "τι ΒΤ ηχείο μπορώ να αγοράσω μέχρι 150€" , τι θα του προτείναμε ;;;

Tribit, Earfun, Soundcore.

Αλλά πρώτα θα πρέπει να ρωτήσει σε τι μέγεθος το θέλει. Εάν εγώ έχω να διαθέσω 150-200 ευρώ, δεν σημαίνει ότι θα πάω στο μεγαλύτερο που υπάρχει. Δεν είναι όλα τα ηχεία για όλες τις χρήσεις. Μπορεί να θέλω το καλύτερο δυνατό σε μικρό μέγεθος με αυτό το budget. Τότε ξεφεύγουμε από την λογική του VFM.

πες ότι δεν έχει θέμα με το μέγεθος, δεν έχει τίποτα άλλο σπίτι του για μουσική, αλλά θέλει να ακούει μουσική..

δεν έχει "εμπειρία", δεν έχει δισκοθήκη κλπ, αλλά έχει κινητό..

(έτσι είναι η αδερφή μου με τον άντρα της και τα παιδιά τους και έτσι είναι και οι φίλοι τους)

ΥΣ..
έτσι ήταν και ο γιος μου με την συμβία του.. λέω "ήταν" .. δεν είναι πια... :LOL:

Τα «νομαδικά» ηχεία Bluetooth αναφέρονται στη φορητότητα, για καταστάσεις on-the-go.
Αν δεν έχει σημασία το μέγεθος, τότε συνήθως τα μεγαλύτερα παίζουν και πιο δυνατά, έχουν περισσότερο χώρο για περισσότερα και διαφορετικά μεγάφωνα και γενικώς παίζουν καλύτερα για τους λόγους αυτούς.

Καλησπέρα σε όλους. Τι θα προτείνατε για bt ηχείο ως 150€ για εξωτερικό χώρο για να το συνδέσω σε ένα βιντεοπροβολέα;