Ηχεια Onkyo SKH-410 Dolby Atmos

εχεις δηλαδη ηχο και καποια στιγμη τον εχασες,ειχες αλλαξει κατι τοτε?η δεν ειχες ποτε?μου τυχε μια φορα σε λαπτοπ να μην εχω ηχο οταν αλλαξα τις ram ...
με ποιο προγραμμα παιζεις ταινιες?εχεις τις τελευταιες εκδοσεις?
εαν θελεις να παιξεις γενικα απροβληματιστα απο pc παρε την nvidia 1030..εχει δυνατοτητες μεχρι 8k (η εκδοση με display port) και 34 καναλια ηχου,hevc 10 bit,αναλαμβανει την αποκωδικοποιηση χωρις να επιβαρυνει πολυ τον επεξεργαστη,ειναι πιο φθηνη απο την δικια σου αλλα οχι τοσο καλη σε παιχνιδια, αλλα ταμαμ για media player..κατεβασε τελευταιες εκδοσεις mpc-hc και vlc και πουλα την δικια σου..δεν ξερω βεβαια το υπολοιπο set up σου,αλλα η συγκεκριμενη ειναι αθορυβη,πιανει μια θεση στον υπολογιστη και καιει ελαχιστο ρευμα..

δεν θυμαμαι να εχω προσπαθησει να παρω ηχο με αυτο το σεταπ απο τα 10αρια.
με το mpc παιζω.
η 1030 παιζει σωστα 4κ?

κατσε γιατι κατι βρηκα αλλα επιλεγμενο το Lg hdmi out(??)περνω κανονικα atmos απο τον ενισχυτη.
τα υπολοιπα αυριο..
thx

Ναι απροβληματιστα ακομα και με παλιο επεξεργαστη...
ανοιξα και γω τις συσκευες ηχου στο htpc να δω, και εμενα ειναι ενεργοποιημενη η avr marantz και γραφει nvidia απο κατω..

Ναι απροβληματιστα ακομα και με παλιο επεξεργαστη...
ανοιξα και γω τις συσκευες ηχου στο htpc να δω, και εμενα ειναι ενεργοποιημενη η avr marantz και γραφει nvidia απο κατω..

οκ-σημερα θα τεσταρω και τα υπολοιπα.

το coco που ειναι atmos και το δοκιμασα στα πεταχτα μεσω του Pc και το Powerdvd 17,παλι δεν ακουγα κατι απο τα 2 ηχεια atmos.

Eαν γραφει ο yamaha οτι λαμβανει ατμος,μαλλον φταει το αρχειο,η βρες αλλο remux της ιδιας ταινιας η εαν εχεις br pplayer στον υπολογιστη νοικιασε το δισκακι να σου λυθει η απορια.

Eαν γραφει ο yamaha οτι λαμβανει ατμος,μαλλον φταει το αρχειο,η βρες αλλο remux της ιδιας ταινιας η εαν εχεις br pplayer στον υπολογιστη νοικιασε το δισκακι να σου λυθει η απορια.

ναι κανονικα κλειδωνει.
η ενοικιαση που λες ειναι η καλυτερη λυση για ασφαλη συμπερασματα.

αντε κανεις αλλος για δοκιμες..??

Αυτό το Coco νομίζω το έχουνε πει πολλοί ότι έχει θέμα το αρχείο...

θεμα με την κινηση σε καποια remux ναι.το διαπυστωσα κι`εγω.ισως εχει και γενικοτερα θεμα.
αλλα το san andreas με τοσα εφε και να μην ακουω τιποτε απο τα atmos ειναι λιγο περιεργο..

επειδη εχω τον ονκυο tx-sr876 ως τελικο,εκει εχω συνδεδεμενα τα ηχεια, ειναι καλυτερα να συνδεσω και τα dali εκει (στις surround back του onkyo)?η απευθειας στον Marantz ειναι καλυτερα?

λογικα στον Marantz που κανει ολα τα κουμαντα του πολυκαναλου ηχου.

ναι αλλα κουμαντο κανει και απο τις pre out,o Μαραντζ..ο ονκυο ειναι σε mode moulti channel in,pure audio,volume στο 0 μονιμως,απλως παιρνει οτι του δωσει ο marantz και το ενισχυει.

κεντρικο,πισω και sub δεν ειναι στον Marantz ?
εαν ειναι ετσι,εκει θα πανε και τα dali.
δεν ξερω πως τα εχεις δηλωμενα μεσα απο το μενου του Marantz,αλλα το λογικο αυτο μου φαινετα..

επειδη εχω τον ονκυο tx-sr876 ως τελικο,εκει εχω συνδεδεμενα τα ηχεια, ειναι καλυτερα να συνδεσω και τα dali εκει (στις surround back του onkyo)?η απευθειας στον Marantz ειναι καλυτερα?

Περισσεύουν κανάλια στον ονκυο;

η αποκωδικοποιηση εχει γινει απο τον marantz,ο οnkyo απλα παιρνει αναλογικο σημα και το ενισχυει οπως θα εκανε ενας τελικος ενισχυτης,για να καταλαβεις οι δυο ενισχυτες ειναι συνδεδεμενοι απο τις pre out τους ενος στις multi channel in του αλλου με rca.