Ναι αρκεί να έχεις κάνει σωστή την όλη συνδεσμολογία .
Ευχαριστουμε για το μινι review,να ρωτησω ,η εξτρα πληροφορια.. την νιωθεις πραγματι να σου ρχεται απο ψηλα?
Η όλη μαγκιά με ενεργοποιημένο το DSP HD η το HD3 που είναι άλλο πράγμα .είναι να έχεις ταινίες χωρίς να είναι Atmos...Εκεί σίγουρα θα πρέπει να πας σε διάταξη 5.1.2 Για εφτακαναλο συζητάμε .Εχθές με βρήκε να δοκιμάζω pcm σε δικάναλη εγραφή και εντυπωσιάστηκα .
Όπως και να έχει είναι και θέμα ρυθμίσεων ...Για εμένα Δημήτρη να τα κρεμάσεις τα Dali αυτό δηλ που σου λέει ο κατασκευαστής .
Καλές ακροάσεις .
..Αν τα μπροστινά ηχεία σου έχουν απόσταση από τον πίσω τοίχο και τα κρεμάσεις τότε να γνωρίζεις ότι θα αποκτήσεις και βάθος αλλά και μεγαλύτερη σκηνή βέβαια με τον διακόπτη επάνω θα βρέχει πχ και η βροχή θα έρχεται από την οροφή χωρίς να είναι τοποθετημένα εκεί τα ηχεία .

Ναι ...Με την μόνη διαφορά αποστάσεις μέτρα εκατοστά σύμφωνα με τις οδηγίες του ενισχυτή σου .
Δοκίμασε τα πριν τρυπήσεις τοίχους αν μπορείς ....Τα εφέ έχω την εκτίμηση ότι θα είναι πιο πειστικά ...Αυτό τουλάχιστον εισέπραξα στο δικό μου τον χώρο .
Η όλη φιλοσοφία της yamaha για να ξέρεις με τα dsb της από όσο τουλάχιστον έχω πειραματιστεί με τα ομοκεντρικά της tannoy που δεν είναι τα πιο εύκολα ηχεία ...Είναι να εξαφανίσει τα ηχεία από τον χώρο πέρα από τους διαλόγους που παραμένουν στην μέση .
Και πάλι καλές ακροάσεις .
Δημητρη,απο που τα πηρες τα Dali Alteco C 1?σε τι τιμη?
Επειδη ψαχνω και εγω να τα παρω και τα βρισκω στον Κοσμα 297.7
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.