Ηχεια Opera Mezza & sub Earthquake MKIV-10

Status
Not open for further replies.

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,510
Κερατσίνι
Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να δωσω τα ηχεια μου. Ο μοναδικος λογος που πηρα αυτη την αποφαση να τα δωσω ειναι το νεο μελος της οικογενειας ο οποιος αρχισε να μπουσουλαει και να σκαρφαλωνει και ειναι λιγο επικινδυνα. Πριν λοιπον συμβει τιποτα κακο αποφασισα να τα δωσω.

Τα ηχεια τα εχω απο τον προηγουμενο Νοεμβριο αλλα εχουν παιξει ελαχιστα (λογο νεαρου και ελαχιστου ελευθερου χρονου). Η κατασκευη τους ειναι εξαιρετικη, με μοναδες της SEAS. Τα ηχεια θα δωθουν πακετο μαζι με τις βασεις τους.

Μια φωτο των ηχειων εδω.
019sv5.jpg

Χαρακτηριστικα του ηχειου:
Impedance: 6 ohm
Sensitivity: 86dB
Number of ways: 2
Power handling: 70 watt RMS
Recommended amp.: 10-150 watt RMS
Frequency Response: 45-20000Hz
Crossover freq: 2800Hz
Tweeter: 1x 1inch Silk Dome
Mid/Woofers: 2x 5 inch Polypropylene Cone
Cabinet: bass reflex
Front and Top sides covered by real leather
Size (HxWxD) cm.: 31,5 x 17 x 29
Weight: 9 Kg. each

Επισης δινω το σαμπ μου (με σκοπο να παρω μικροτερο και να το εξαφανισω απο τον μικρο:flipout:) Earthquake Supernova MKIV-10. To σαμπ εχει 2 μοναδες των 10 ιντσων (μια ενεργητικη μια παθητικη) και το χρωμα του ειναι μαυρο. Μαζι θα δωσω δωρο και την βαση που του εχω (γρανιτης).

Μια φωτο του σαμπ.
attachment.php

Λεπτομερειες και χαρακτηριστικα για το σαμπ μπορειτε να δειτε στο site του κατασκευαστη.

Περισσοτερες φωτο μπορειτε να δειτε στις παρουσιασεις που εχω το συστημα μου.

Τιμες. Τα ηχεια με τις βασεις τους 750 (μονο οι βασεις καινουργιες εχουν 450 ) και το σαμπ 200 . Ολο το πακετο 900 .
Παρακαλώ χωρίς παζάρια ή ανταλλαγές. Η τιμες ειναι οριστικες.

Μπορεις να μου πεις διαστασεις των βασεων;

Ευχαριστως αλλα το απογευμα που θα ειμαι σπιτι (αν θυμαμαι παντως καλα το υψος ειναι 65cm).

Καλησπερα ,εχεισ πμ

Σου απαντησα για το σαμπ.

Επειδη ξεχασα να το αναφερω, οποιος θελει πληροφοριες μπορει να με βρει και στο 6984222935.

Ευχαριστω.

Last edited:
To σαμπ πουληθηκε. Βασιλη καλοριζικο και καλοακουστο.

Σχετικα με τις βασεις των ηχειων. Το υψος τους μαζι με τις ακιδες τους ειναι 72cm περιπου. Το κατω μερος των βασεων εχει βαθος 42cm & πλατος 27cm.

Re: Απάντηση: Ηχεια Opera Mezza & sub Earthquake MKIV-10

H αγγελια μπορει να κλεισει. Θαναση καλοριζικα και καλοακουστα.

Θανάση και Ηλία ρε, όχι μόνο Θανάση :violent-smiley-030:

:flipout:

(τι στο καλό, αφού μαζί ήρθαμε)

Status
Not open for further replies.