Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να δωσω τα ηχεια μου. Ο μοναδικος λογος που πηρα αυτη την αποφαση να τα δωσω ειναι το νεο μελος της οικογενειας ο οποιος αρχισε να μπουσουλαει και να σκαρφαλωνει και ειναι λιγο επικινδυνα. Πριν λοιπον συμβει τιποτα κακο αποφασισα να τα δωσω.
Τα ηχεια τα εχω απο τον προηγουμενο Νοεμβριο αλλα εχουν παιξει ελαχιστα (λογο νεαρου και ελαχιστου ελευθερου χρονου). Η κατασκευη τους ειναι εξαιρετικη, με μοναδες της SEAS. Τα ηχεια θα δωθουν πακετο μαζι με τις βασεις τους.
Μια φωτο των ηχειων εδω.
Χαρακτηριστικα του ηχειου:
Impedance: 6 ohm
Sensitivity: 86dB
Number of ways: 2
Power handling: 70 watt RMS
Recommended amp.: 10-150 watt RMS
Frequency Response: 45-20000Hz
Crossover freq: 2800Hz
Tweeter: 1x 1inch Silk Dome
Mid/Woofers: 2x 5 inch Polypropylene Cone
Cabinet: bass reflex
Front and Top sides covered by real leather
Size (HxWxD) cm.: 31,5 x 17 x 29
Weight: 9 Kg. each
Επισης δινω το σαμπ μου (με σκοπο να παρω μικροτερο και να το εξαφανισω απο τον μικρο
) Earthquake Supernova MKIV-10. To σαμπ εχει 2 μοναδες των 10 ιντσων (μια ενεργητικη μια παθητικη) και το χρωμα του ειναι μαυρο. Μαζι θα δωσω δωρο και την βαση που του εχω (γρανιτης).
Μια φωτο του σαμπ.
Λεπτομερειες και χαρακτηριστικα για το σαμπ μπορειτε να δειτε στο site του κατασκευαστη.
Περισσοτερες φωτο μπορειτε να δειτε στις παρουσιασεις που εχω το συστημα μου.
Τιμες. Τα ηχεια με τις βασεις τους 750 (μονο οι βασεις καινουργιες εχουν 450 ) και το σαμπ 200 . Ολο το πακετο 900 .
Παρακαλώ χωρίς παζάρια ή ανταλλαγές. Η τιμες ειναι οριστικες.
Τα ηχεια τα εχω απο τον προηγουμενο Νοεμβριο αλλα εχουν παιξει ελαχιστα (λογο νεαρου και ελαχιστου ελευθερου χρονου). Η κατασκευη τους ειναι εξαιρετικη, με μοναδες της SEAS. Τα ηχεια θα δωθουν πακετο μαζι με τις βασεις τους.
Μια φωτο των ηχειων εδω.

Χαρακτηριστικα του ηχειου:
Impedance: 6 ohm
Sensitivity: 86dB
Number of ways: 2
Power handling: 70 watt RMS
Recommended amp.: 10-150 watt RMS
Frequency Response: 45-20000Hz
Crossover freq: 2800Hz
Tweeter: 1x 1inch Silk Dome
Mid/Woofers: 2x 5 inch Polypropylene Cone
Cabinet: bass reflex
Front and Top sides covered by real leather
Size (HxWxD) cm.: 31,5 x 17 x 29
Weight: 9 Kg. each
Επισης δινω το σαμπ μου (με σκοπο να παρω μικροτερο και να το εξαφανισω απο τον μικρο

Μια φωτο του σαμπ.
Λεπτομερειες και χαρακτηριστικα για το σαμπ μπορειτε να δειτε στο site του κατασκευαστη.
Περισσοτερες φωτο μπορειτε να δειτε στις παρουσιασεις που εχω το συστημα μου.
Τιμες. Τα ηχεια με τις βασεις τους 750 (μονο οι βασεις καινουργιες εχουν 450 ) και το σαμπ 200 . Ολο το πακετο 900 .
Παρακαλώ χωρίς παζάρια ή ανταλλαγές. Η τιμες ειναι οριστικες.