Πετρο, μαλλον (δηλ....σιγουρα) ετσι θα ζησω το "υπολοιπον"...
Σταυρο, λες τελικα να το ριξω στα... αυτια; για να ασχολεισθε τοσοι κατι πρεπει να τρεχει!
Δημοκηδη δες παρακατω...
Βαγγεεεελη (Κυριτση) το εχεις ακομη το "μηχανακι" για να δοκιμασουμε εντος;
Ως εμου δηλαδη!Συνονόματε, όχι δεν το έχω πλέον έχει άλλο ευτυχή κάτοχο, έγω πάω σε άλλες λύσεις που και εκεί θα χρησιμοποιήσω ψηφιακή ισοστάθμιση απο την αρχή μέχρι το τέλος, το DIRAC. Λάκη η ψηφιακή ισοστάθμιση είναι must για κάθε σύστημα, δεν έχει όμως σχέση με στάθμες, η ψηφιακή ισοστάθμιση (και μάλιστα ο αλγόριθμος roomperfect το κάνει) πρέπει να μην επηρρεάζει την φυσιογνωμία του συστήματος, απλά πρέπει να αντισταθμίζει προβλήματα του χώρου.
Εγω παντος δεν μπορω να ακουσω χωρις Room correction πλεον. Το πατωμα μου είναι ξυλο με κενο από κατω και ειχα μια βύθιση μεγαλη στους 40-50ΗΖ.
Το correction εκοψε τα peak (πιο πανω και πιο κατω από τους 40-50ΗΖ) και γεμισε τα deep με αποτέλεσμα παρα πολύ καλο χαμηλο και ειδικα σε χαληλες εντασεις.
Βεβαια πρεπει να πω ότι τεραστιο ρολο παιζει η θεση των ηχειων και ακροασης. Αν δεν μπορει να αλλαξη η θεση των ηχειων τοτε πειραματισου με την θεση ακροασης προς-πισω.
Θα δεις τεραστια διαφορα στο χαμηλο. Εγω που εχω dedicated room χωρις τετοια θεματα το ειδα στην πραξη.
Eσυ και ο κουμπαρος σου (με τις...ξυλοκασονες για ηχεια!) ειστε απο τους τυχερους!
Πες μου πως σου φανηκαν τα Vienna που ακουσες στην εκθεση;
Βαγγελη Κυριτση, για σενα ειναι το ανωτερω!
Eσυ και ο κουμπαρος σου (με τις...ξυλοκασονες για ηχεια!) ειστε απο τους τυχερους!
Πες μου πως σου φανηκαν τα Vienna που ακουσες στην εκθεση;
Για γίνε πιο συγκεκριμένος. Μετράς με κάποιο software και σου βγάζει προφίλ που θα χρησιμοποιείς στον player? Ή περιλαμβάνει και κάποιο hardware?
vienna acoustics beethoven baby grand
Εξαιρετικό ηχείο!vienna acoustics beethoven baby grand
Προς το παρον θα κανω δοκιμες με σαμπ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.