άνετη οδήγηση Σωτήρη (93db γαρ...)
το ηχείο έχει και ανάλυση και αναδεικνύει μουσικές από τριο μέχρι michael jackson... δυναμικά αλλού... το μέλι περίσευε... τα μπάσα σε ταράζουν... έκπληξη!!!
Αξίζουν ακρόασης imo, τόσο σαν σύστημα όσο σαν ηχεία.
Το mulidine ηταν πολυ εξευγενισμενο οποτε ειναι γιαυτους που θελουν να ακουν ροκ σε πιο ηπια και εξευγενισμενη εκδοχη, για 20-25τμ ειναι ΟΚ.
Πολύ μπάσο, imo. Θαρρώ ότι θα υπήρχαν περιορισμοί στα 20τμ. Κατά τα άλλα ("πιο ήπιο και εξευγενισμένη μορφή") είναι αυτό που μου αρέσει για αυτό το πρότεινα. Άλλωστε τα ακούσαμε και με ανάλογο ενισχυτή.
Για τον Πηγασο υπαρχει ενισχυτης ο οποιος θα τα οδηγησει σουπερ για ροκ μουσικη και περιπου στο μισο της τιμης τους, ο Harman Kardon HK-990 στα 1300+ ευρω και λιγο παραπανω ο Anthem Integrated 225 στα 1600+, απλα απο κει και περα ειναι υποκειμενικο για τον καθενα το πως του ακουγεται ο συνδυασμος
Κρίμα απο το θεό ρε συ Παντελή. Τα λεφτά που γλυτώνει κάποιος αγοράζοντας αυτό το ηχείο, ας τα δώσει σε καμιά ενισχυτάρα να γουστάρει (αν έχει το χώρο βέβαια)
Νομίζω τον 32άρη, αλλά ως συνήθως δεν συγκρατώ μοντέλα και specs (ξεχνάω να πάρω και τα φάρμακα για το αλτσχάιμερ... πίκρα)
Αν θυμάται ο Παντελής θα μας πει.
(Προσωπικά θα ήθελα να ακούσω και τις μπακατάλες (bagatelle) που παίζουν στο χιλιάρικο και πιθανότατα οι χαμηλές τους θα ταιριάζουν καλύτερα σε μικρότερους χώρους)
Αυτά τα Moulidine πρέπει να έχουν έρθει εδώ και λίγους μήνες. Εξ όσων γνωρίζω, ενδείκνυνται για λάμπα. Με τον Leben CS600 τα ακούσατε; Πώς τα πήγαινε με τα 32 watts του; Για πείτε... :ears:
Tο OB1i είναι Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Ο ηχείο και όχι μόνο για ρόκ. Το έχω ακούσει στον φίλο Karavan και αν δεν έφερνε παρέα ακόμα εκεί θα ήμουν...ΑΛΛΑ κάνει γύρω στα 3500 αν θυμάμαι καλά....
καλο ηχειο αλλα νομιζω κανει πανω απο ταληρο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.