Μεταχειρισμένα:
Quad ή Audiostatic.
Σε υβριδικό, κάποια υλοποίηση της Soundlab, πχ DynaStat
Analysis Omega.
Τα πιο δυσεύρετα μαζί με τα Soundlab, είναι τα Audiostatic.
Σε καινούριο, με πολύ λιγότερα λεφτά που θα τα ρίξεις σε ενισχυτή, Magnepan 1.6.
Σε ML, θα πήγαινα σε ακριβότερη υλοποίηση, πχ μια και καλή τα Summit.
Πες μας τι μουσικές ακούς, βασικά.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Αν είσαι "ροκ" ή "ηλεκτρονικούρας", πας για μαγνητοστατικό, δηλαδή Analysis ή Magnepan.
Αν ακούς ποπ, easy listening, κλασική, τζαζ, κλπ, πας για ηλεκτροστατικό.
Όχι, η γραμμή μεταφοράς αποτελλει υλοποίηση που αφορά την φόρτιση
του μπάσου σε ηχεία ''κουτιά''
Εννοώ πραγματικά δίπολα ηλεκτροδυναμικά ηχεία, όπως της Infinity,
σειρά IRS που ανεφέρθει νωρίτερα στο παρόν Thread.
Σόρρυ, έχω μια αδυναμία στα μάγκια...
Για τα δε Audiostatic, τα έχω ο ίδιος, οπότε no comment.
Βασικά, ML άκουσα μόνο μια φορά και μου κάθισαν στραβά.
Ίσως γενικά να μην "πάω" και πολύ τις υβριδικές υλοποιήσεις...
Αν είσαι "ροκ" ή "ηλεκτρονικούρας", πας για μαγνητοστατικό, δηλαδή Analysis ή Magnepan.
Αν ακούς ποπ, easy listening, κλασική, τζαζ, κλπ, πας για ηλεκτροστατικό.
σε αυτο αναφερομαι
Πολύ σωστά. Λ.Σ.σε αυτον τον κοσμο ποτε δεν λεω ποτε μεχρι να ακουσω αυτο το κατι το διαφορετικο
Επέτρεψέ μου να πω και σε σένα και στον Guybrush ότι κάνετε λάθος. Λ.Σ.
Γενικά σύστημα αναπαραγωγής μουσικής ή ηχείο που ευνοεί ένα είδος μουσικής ή και κάποια εταιρεία δίσκων, αν και όταν συμβαίνει αυτό, τότε δεν είναι σωστό. Νομίζω ότι ένα σωστό σύστημα ή ηχείο πρέπει και μπορεί να παίζει καλά όλα τα ήδη μουσικής και όλες τις ηχογραφήσεις. Δεν έχει προτίμηση.
Αν αναδεικνύεται περισσότερο από κάποιο ή κάποια είδη μουσικής αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο πόσο απαιτητικά ή καλύτερα ηχογραφημένα είναι κάποια είδη.
Κατά βάση παίζει όλα σωστά και κάποια [φαίνεται να] τα παίζει καλύτερα.
Αυτά από την πείρα μου. Βέβαια το τί εννοεί ο καθένας είναι θέμα εμπειρών και προσωπικού γούστου. Λ.Σ.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μεγάλο όγκο ή πιο σωστά πόσο μεγαλύτερο όγκο έχει μια συμφωνική οεχήστρα!Θα ηθελα απλως να αναφερω οτι σε καποια ηδη μουσικης μου φαινεται αδυνατον να τα αναπαραγαηει σωστα το ιδιο ηχειο, οπως π.χ. ενα ηχειο που αναπαραγαγει σωστα τον ογκωδη ηχο της ροκ, πως θα αναπαραγαγει ταυτοχρονα σωστα τον λεπτο και αναλυτικο ηχο της κλασσικης;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.