Ηχεία τύπου πάνελ, τι, πως και γιατί.

:flipout: μολις διαβασα την αναφορα στα ACA :flipout:
Τι κραξιμο ειναι αυτο καλε........?..........:flipout:
Τα purity μαλλον θα ειναι καλητερα :flipout:

Λουκα σε πληροφορω οτι τα 60W το Soundlab τα εχει για πρωινο. Αν ειχες Watt Meters θα εβλεπες οτι σε μια μποτια ο ενισχυτης σου peakαρει για πλακα. Θα σου προτεινα να δοκιμασεις καποιον αλλο.

Πιαδιά δεν θέλω να ξαναρχίσουμε με την ιστορία του Σκαλούμπακα...

Το τι νομίζει αφορά αυτόν κι είναι φανερό,ότι υπάρχει προσωπική διαμάχη κι εμπάθεια.Εγώ μέχρι ν' ακούσω ο ίδιος παίρνω μόνο υπόψη μου τις αποψεις των μελών του φόρουμ,που τα άκουσαν.

Αν το αποτέλεσμα,που παίρνει ο ΛΣ τον ικανοποιεί,εμάς μας περισσεύει...

Επι της ουσίας λοιπόν του θέματος και μόνον.

Last edited:
Χώρια που οι ενισχυτές που έχει αυτή τη στιγμή ο Λουκάς, είναι OTL 250 watt.

Το γεγονός ότι τα δοκίμασε κάποτε και με ένα ζευγάρι μονομπλόκ των 60, το κάνατε καραμέλα.

Χώρια που οι ενισχυτές που έχει αυτή τη στιγμή ο Λουκάς, είναι OTL 250 watt.

Το γεγονός ότι τα δοκίμασε κάποτε και με ένα ζευγάρι μονομπλόκ των 60, το κάνατε καραμέλα.

Τουλάχιστον Στέργιο η καραμέλα γλυκαίνει την πίκρα. Λ.Σ.

Λουκα μου πιστεψε με η μονη πικρια μου ειναι να σε βλεπω να διαφημιζεις τα προιντα σου σε καθε σου post. Μην εκμεταλευεσαι το γεγονος οτι καποιοι εδω μεσα το ανεχονται επειδη ησουν φιλοξενος. Ανοιχτηκε ενα θεμα για panel και αντι να μας διαφωτησεις, πλεκεις το εγκωμιο των ηχειων που αντιπροσωπευεις. Δεν σε εχω δει να αναφερεις κατι τεχνικο ωστε να μαθουμε και τιποτα.
Η υπομονη εχει και τα ορια της.

Αγαπητοι φιλοι,

δεν ηθελα να το πω, αλλα θα προσπαθησω, χωρις να προσβαλλω κανεναν.

Οι αντιπροσωποι, αν θελετε να διαφημιστειτε υπαρχουν και τα banner μας.

Μπορειτε επισης να γραψετε στην υπογραφη σας τις εταιρειες που θελετε να αγοραζουμε.

Προσοχη ομως, ο χωρος μας εδω δεν ειναι προσφορη γη για οποιονδηποτε θελει να παρακινησει σε αγορα. Καμμια φορα η συνεχης προωθηση συσκευων και η μεροληψια μπορει να εχουν τα αντιθετα αποτελεσματα και πτωση των πωλησεων.

Απο την αλλη σιγουρα σας τιμα να εχετε μεγαλη δισκοθηκη και ειναι κατι που προσωπικα λαμβανω υποψη σε καθε μουσικοφιλο.

Αν θελετε την αποψη μου γενικα για τα ηχεια, θα την πω και πεταξτε τη στα σκουπιδια:
Το καλυτερο συστημα σε μοναδες αν δεν ειναι ταιριασμενες (matching) σωστα τοτε θα παιξει χειροτερα απο αλλο, που εχει φτιαχτει με μερακι, αγαπη, γνωση και live εμπειριες.

Ελπιζω να μην στεναχωρησα κανεναν. Αν το εκανα, συγχωρεστε με.

Με σεβασμο προς ολους,
Ηλιας Μ.

Εχω ακούσει όλα ή σχεδόν όλα τα πάνελ που κυκλοφορούν στην Αθήνα και όχι μόνο, καλαστημένα ή ακόμη και κακοστημένα.
Δυστυχώς Soundlab δεν υπήρχαν για να τα ακούσω, όμως η φαντασία μου καλπάζει αφάνταστα, γιατί με αυτά που γράφονται, το πιθανοτερο είναι να αναθεωρήσω αυτά που έχω βιώσει με όλα τα υπόλοιπα.
Λ.Σ., είσαι και 500Χ2 χιλιόμετρα μακρυά...
Macmod, εσύ είσαι κοντά...και με τρώνε τα :ears: μου για ακρόαση.

Αγαπητέ Ηλία Μ. είναι δηλωμένο ότι είμαι αντιπρόσωπος, αλλά είμαι και χομπίστας ίσως περισσότερο από πολλούς άλλους εδώ μέσα.
"Τη δισκοθήκη μου δεν την κληρονόμισα, την έχτισα δίσκο-δίσκο από το υστέρημά μου γιατί έβρισκα μεγαλύτερη ικανοποίηση στην ακρόαση ενός μουσικού έργου παρά σε ένα πουκάμισο. Και υπήρχαν φορές που κοιτούσα τις βιτρίνες των δισκάδικων και δεν είχα χρήματα ούτε έναν να αγοράσω."
Σου το αφιερώνω, ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου που ετοιμάζω.
Το ότι είμαι αντιπρόσωπος [και όπως θα είδες το τονίζω] δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συμμετέχω στη συζήτηση.
Νομίζω ότι θα οφελήσω το χόμπυ και δεν θα το βλάψω.
Υπάρχουν άλλοι αντιπρόσωποι στους οποίους ποτέ δεν έγινε παρατήρηση ακόμη και που δεν το δηλώνουν. Όμως σε μένα κάποτε έγινε παρατήρηση και στο όνομά μου δίπλα προστέθηκε το "Anakrousis" που αυτό από μόνο του είναι διαφήμιση.
Όσο για πωλήσεις, θα απατώμαι οικτρά αν συμμετέχοντας εδώ, ευελπιστώ σε πωλήσεις!!! Έτσι κι' αλλιώς τα περισσότερα προιόντα μου είναι υψηλής κατηγορίας.

Επιπλέον οι υπεύθυνοι του avclub ξέρουν να κρίνουν αν πρόκειται για 'διαφήμηση' και ούτε με ανέχονται γιατί δέχτηκα άτομα του avclub για ακρόαση.
Αν διαβάσεις άλλα ποστς σε άλλα θέματα, θα δεις τα ιδια άτομα εσκεμμένα να δημιουργούν προβλήματα και δυστυχώς [αυτό είναι παράπονο] ο συντονιστής αντί να τους σταματήσει με χαρακτηρίζει επιπλέον κάτι σαν ταραξία.
Αυτός είναι ο λόγος που τα άτομα αυτά συνεχίζουν και τώρα και κάνουν το ίδιο, γιατί κανείς δεν τους έβαλε στη θέση τους.Λ.Σ.

Εχω ακούσει όλα ή σχεδόν όλα τα πάνελ που κυκλοφορούν στην Αθήνα και όχι μόνο, καλαστημένα ή ακόμη και κακοστημένα.
Δυστυχώς Soundlab δεν υπήρχαν για να τα ακούσω, όμως η φαντασία μου καλπάζει αφάνταστα, γιατί με αυτά που γράφονται, το πιθανοτερο είναι να αναθεωρήσω αυτά που έχω βιώσει με όλα τα υπόλοιπα.
Λ.Σ., είσαι και 500Χ2 χιλιόμετρα μακρυά...
Macmod, εσύ είσαι κοντά...και με τρώνε τα :ears: μου για ακρόαση.
Πάνε στον Macmod για μια διαφορετική γεύση μιας και όπως λέει τα έχει τροποποιημένα και μετά ελάτε με τον Macmod βόρεια 500-3,5χλμ=496,5χλμ για μια άλλη γεύση. Λ.Σ.

Αν έχεις στοιχεία Λουκά, για αντιπροσώπους που γράφουν εδώ χωρίς να το δηλώνουν "επιβάλλεται" να το πεις στους Mods αλλά και σε μας για να ξέρουμε. (Νταξ, ο ένας είναι πολύυυυυ γνωστός).
Στην ουσία, είναι το λιγότερο άκομψο, στα περισσότερα των μηνυμάτων σου, να εκθειάζεις τα Soundlab.
Φαντάζομαι τον Βασίλη τον Χουρμουσιάδη να κάνει το ίδιο με τα B&W, Τον Γιάννη τον Μιχαηλό για τα Audio Physic κ.ο.κ. Θα γινόταν εμποροπανήγυρι εδώ μέσα

Re: Απάντηση: Ηχεία τύπου πάνελ, τι, πως και γιατί.

Αν έχεις στοιχεία Λουκά, για αντιπροσώπους που γράφουν εδώ χωρίς να το δηλώνουν "επιβάλλεται" να το πεις στους Mods αλλά και σε μας για να ξέρουμε. (Νταξ, ο ένας είναι πολύυυυυ γνωστός).
Στην ουσία, είναι το λιγότερο άκομψο, στα περισσότερα των μηνυμάτων σου, να εκθειάζεις τα Soundlab.
Φαντάζομαι τον Βασίλη τον Χουρμουσιάδη να κάνει το ίδιο με τα B&W, Τον Γιάννη τον Μιχαηλό για τα Audio Physic κ.ο.κ. Θα γινόταν εμποροπανήγυρι εδώ μέσα
Τότε με τη λογική σου θα πρέπει να μην συμμετέχω στη συζήτηση. Και μάλλον αυτό θα πρέπει να κάνω, όπως το έκανα και πρίν και αιτία είναι ο Macmod που ξανασυμμετέχω που ευτυχώς υπάρχει και κάποιος που βρίσκει ενδιαφέροντα τα όσα λέω.
Για πες μου όταν εσύ μου υποβάλλεις μια ερώτηση [δεν θα σχολιάσω τον τρόπο] και με προκαλείς να απαντήσω να σε διαφωτίσω, αν το κάνω μετά θα με κριτικάρεις ότι διαφημίζω το προιόν για το οποίο μου υπέβαλλες πριν ερωτήσεις::::::!!!! Λ.Σ.

Η συζήτηση ξεφεύγει πάλι!
Τι τεχνικό θέμα θέλετε να πούμε? Ορίστε!
Αν και Off topic αλλά γιά να ξεκαθαρίσω την θέση μου και επειδή βλέπω
ότι κατηγορείτε όποιους συμετέχουν και παράλληλα είναι και αντιπρόσωποι,
θέλω να σας διαβεβαιώσω προσωπικά, ότι ουδέ μία σχέση δεν έχω με
κανέναν αντιπρόσωπο, ούτε έχω και κάποιο συμφέρον, απλά έχει τύχει να
εργαστώ στο τεχνικό τμήμα και στον ποιότικό έλεγχο της Quad στην
Αγγλία γιά μερικά χρόνια. Αν αυτό με καθιστά ανεπιθύμητο στις συζητήσεις,
πέστε το μου, να το ξέρω και απλά να περιοριστώ στο να παρακολουθώ τα
θέματα, χωρίς να συμμετέχω. Τέλος του Off topic!!!

Re: Απάντηση: Ηχεία τύπου πάνελ, τι, πως και γιατί.

Η συζήτηση ξεφεύγει πάλι!
Τι τεχνικό θέμα θέλετε να πούμε? Ορίστε!
Αν και Off topic αλλά γιά να ξεκαθαρίσω την θέση μου και επειδή βλέπω
ότι κατηγορείτε όποιους συμετέχουν και παράλληλα είναι και αντιπρόσωποι,
θέλω να σας διαβεβαιώσω προσωπικά, ότι ουδέ μία σχέση δεν έχω με
κανέναν αντιπρόσωπο, ούτε έχω και κάποιο συμφέρον, απλά έχει τύχει να
εργαστώ στο τεχνικό τμήμα και στον ποιότικό έλεγχο της Quad στην
Αγγλία γιά μερικά χρόνια. Αν αυτό με καθιστά ανεπιθύμητο στις συζητήσεις,
πέστε το μου, να το ξέρω και απλά να περιοριστώ στο να παρακολουθώ τα
θέματα, χωρίς να συμμετέχω. Τέλος του Off topic!!!

Ολα καλα, συνεχισε να γραφεις

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Macmod, κανένας δεν μίλησε για ανεπιθύμητους. Από που βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα δεν μπορώ να καταλάβω.....
Λουκά, δεν είπε κανείς να μην μιλάς- ίσα ίσα που σε χρειάζεται το φόρουμ και σαν χομπίστα και σαν αντιπρόσωπο μιας και διωργανώνεις ακροάσεις.
Απλά μίλησα για "άκομψο" να αναφέρεσαι τόσο συχνά στα Soundlab.
Για πες μου όταν εσύ μου υποβάλλεις μια ερώτηση [δεν θα σχολιάσω τον τρόπο] και με προκαλείς να απαντήσω να σε διαφωτίσω, αν το κάνω μετά θα με κριτικάρεις ότι διαφημίζω το προιόν για το οποίο μου υπέβαλλες πριν ερωτήσεις::::::
Λες να κάνω κάτι τέτοιο?