Χώρια που οι ενισχυτές που έχει αυτή τη στιγμή ο Λουκάς, είναι OTL 250 watt.
Το γεγονός ότι τα δοκίμασε κάποτε και με ένα ζευγάρι μονομπλόκ των 60, το κάνατε καραμέλα.
Πάνε στον Macmod για μια διαφορετική γεύση μιας και όπως λέει τα έχει τροποποιημένα και μετά ελάτε με τον Macmod βόρεια 500-3,5χλμ=496,5χλμ για μια άλλη γεύση. Λ.Σ.Εχω ακούσει όλα ή σχεδόν όλα τα πάνελ που κυκλοφορούν στην Αθήνα και όχι μόνο, καλαστημένα ή ακόμη και κακοστημένα.
Δυστυχώς Soundlab δεν υπήρχαν για να τα ακούσω, όμως η φαντασία μου καλπάζει αφάνταστα, γιατί με αυτά που γράφονται, το πιθανοτερο είναι να αναθεωρήσω αυτά που έχω βιώσει με όλα τα υπόλοιπα.
Λ.Σ., είσαι και 500Χ2 χιλιόμετρα μακρυά...
Macmod, εσύ είσαι κοντά...και με τρώνε τα :ears: μου για ακρόαση.
Τότε με τη λογική σου θα πρέπει να μην συμμετέχω στη συζήτηση. Και μάλλον αυτό θα πρέπει να κάνω, όπως το έκανα και πρίν και αιτία είναι ο Macmod που ξανασυμμετέχω που ευτυχώς υπάρχει και κάποιος που βρίσκει ενδιαφέροντα τα όσα λέω.Αν έχεις στοιχεία Λουκά, για αντιπροσώπους που γράφουν εδώ χωρίς να το δηλώνουν "επιβάλλεται" να το πεις στους Mods αλλά και σε μας για να ξέρουμε. (Νταξ, ο ένας είναι πολύυυυυ γνωστός).
Στην ουσία, είναι το λιγότερο άκομψο, στα περισσότερα των μηνυμάτων σου, να εκθειάζεις τα Soundlab.
Φαντάζομαι τον Βασίλη τον Χουρμουσιάδη να κάνει το ίδιο με τα B&W, Τον Γιάννη τον Μιχαηλό για τα Audio Physic κ.ο.κ. Θα γινόταν εμποροπανήγυρι εδώ μέσα
Η συζήτηση ξεφεύγει πάλι!
Τι τεχνικό θέμα θέλετε να πούμε? Ορίστε!
Αν και Off topic αλλά γιά να ξεκαθαρίσω την θέση μου και επειδή βλέπω
ότι κατηγορείτε όποιους συμετέχουν και παράλληλα είναι και αντιπρόσωποι,
θέλω να σας διαβεβαιώσω προσωπικά, ότι ουδέ μία σχέση δεν έχω με
κανέναν αντιπρόσωπο, ούτε έχω και κάποιο συμφέρον, απλά έχει τύχει να
εργαστώ στο τεχνικό τμήμα και στον ποιότικό έλεγχο της Quad στην
Αγγλία γιά μερικά χρόνια. Αν αυτό με καθιστά ανεπιθύμητο στις συζητήσεις,
πέστε το μου, να το ξέρω και απλά να περιοριστώ στο να παρακολουθώ τα
θέματα, χωρίς να συμμετέχω. Τέλος του Off topic!!!
Λες να κάνω κάτι τέτοιο?Για πες μου όταν εσύ μου υποβάλλεις μια ερώτηση [δεν θα σχολιάσω τον τρόπο] και με προκαλείς να απαντήσω να σε διαφωτίσω, αν το κάνω μετά θα με κριτικάρεις ότι διαφημίζω το προιόν για το οποίο μου υπέβαλλες πριν ερωτήσεις::::::
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.