Υστερα απο καποια ερευνα και με τη βοηθεια σας κατεληξα για ακροαση σε αυτα
DALI Zensor 3, Q Acoustics 2050i, B&W 685 S2.
Μηπως κρινετε σκοπιμο να τα δοκιμασω παιρνοντας τον ενισχυτη μαζι μου ??
Υστερα απο καποια ερευνα και με τη βοηθεια σας κατεληξα για ακροαση σε αυτα
DALI Zensor 3, Q Acoustics 2050i, B&W 685 S2.
Μηπως κρινετε σκοπιμο να τα δοκιμασω παιρνοντας τον ενισχυτη μαζι μου ??
για τα roister τι αποψη εχετε?
Αν δεν ψάχνεις αποκλειστικά για δαπέδου πάντως, στα ίδια χρήματα σε βάσης κατά κανόνα θα πάρεις πιο ποιοτικό άκουσμα. Τα dali zensor 3 πρέπει να είναι πολύ καλή περίπτωση ως ένα ποιοτικό βάσης που δε θα του λείπει το μπάσο. Επίσης αν μπορέσεις να βρεις τα καινούρια cambridge audio Aero με το νέου τύπου tweeter BMR αξίζει μία ακρόαση. Αν το ψάξεις η κατασκευή του κινείται κάπου ανάμεσα σε ηλεκτροδυναμικού τύπου και μεμβράνης. Λαμβάνοντας υπόψη και τα εξαιρετικά σχόλια που έχει αποσπάσει από ελληνικό και ξένο τύπο, πρέπει να είναι ενδιαφέρον για την budget κατηγορία. Το εμβαδόν του χώρου πόσο είναι περίπου?
Ισχύει ενα δαπέδου ευαίσθητο με ευκολο φορτίο είναι κατάλληλο για τον ενισχυτή σε αυτό το χώρο. Δες και τα tannoy mercury v4 αν μπορείς να τα ακουσεις. Είναι και ομορφο εμφανισιακά σε μαυρο χρωμα.
Για την μικρή περίπτωση που μπεις στην διαδικασία της αναβάθμισης του ενισχυτή σου κάποια στιγμή δεν θα ήταν και άσχημο να μείνει 88+ και 6-8Ωμο.Επιπλέον θα σου πρότεινα να ακούσεις όσα περισσότερα ηχεία μπορείς αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκπλαγείς εκεί που δεν το περιμένεις!Ακόμη θυμάμαι το πόσο εντυπωσιάστηκα από την φυσικότητα-αληθοφάνεια ενός συστήματος με μικρά monitor audio σε μια αντιπροσωπία στην Θεσσαλονίκη πριν καμια 10 ετία.ευαισθησια απο 88db και πανω εε?
Αν πάντως θέλεις να δοκιμάσεις πολύ ευαίσθητα ηχεία, κοίτα και αυτά....
http://www.klipsch.com/rf-52-ii-floorstanding-speaker/details
με 96dB θα τους δίνεις 50 βατάκια και θα ακούνε και οι γείτονες !! Αν φυσικά σου αρέσει ο ήχος τους.
Μολις προέκυψε ακομη ενα προβλημα!! Δεν υπαρχουν χώροι ακροασης στη θεσσαλονικη! Καλό εε? Θα πρεπει να κατεβω Αθηνα λοιπον...
Αφού είσαι Θεσσαλονίκη γιατί δε ρίχνεις και μια ματιά εκεί στη Mythos Audio? Είμαι σίγουρος ότι ο Πάρης (ιδιοκτήτης και κατασκευαστής των ηχείων της Myhthos) θα σε βοηθήσει σε αυτό που ψάχνεις. Εγώ που έχω και τα δυο τελευταία ηχεία μου από Myhtos είμαι super ευχαριστημένος.
Ευχαριστω ολους τους φιλους απο το forum που με βοηθησαν να γνωρισω καποιες απο τις καλες εταιριες στο χωρο των ηχειων που πραγματικα δεν ηξερα και να μυηθω σιγα σιγα στο χωρο. Απο δω και περα νομιζω την επιλογη θα την προσταξει το ιδιο το αυτι....
Ευχαριστω πολυ!!!
Κατέληξες σε κάτι;
κατεληξα οτι πρεπει να ακουσω τα
b&w 685
q 2050
roister 8.2
zensor 5
Το θεμα ειναι που?? στη θεσσαλονικη...
Στο 600αρι ειναι τα elan30
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.