Ηχεία(value for money) μέχρι 500 ευρώ??

Διολου απιθανο μιας που αποσο θυμαμαι σε ξενα ρεβιου τα εβρισκες 750λιρες+
Βεβαια υπαρχει και πιο κατω μοντελο που μοιαζουν εμφανισιακα αλλα δν ξερω ποσο κοστολογειται

Οντως η τιμή στο epos ειναι το τεμάχιο Υπάρχει ομως μεταχειρισμένα ενα 15.2ι στα 600,00 και Μ22 στα 800,00

Στη Θεσσαλονίκη ίσως βρεις να ακούσεις ηχεία των Mission και Polk Audio. Και οι 2 εταιρείες έχουν παραπάνω από ένα μοντέλα η καθεμιά που είναι εντός του προϋπολογισμού σου. Με διαφορετικό ήχο η καθεμιά, αλλά εξίσου καλές ηχητικά και με πολύ καλό value for money.
Το ξέρω ότι σε μπερδεύω λίγο με επιπλέον προτάσεις αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι αν τα βρεις για ακρόαση. Και όπως ειπώθηκε και παράπανω, μπορεί να εκπλαγείς εκεί που δεν το περιμένεις.

Απάντηση: Re: Ηχεία(value for money) μέχρι 500 ευρώ??

Στη Θεσσαλονίκη ίσως βρεις να ακούσεις ηχεία των Mission και Polk Audio. Και οι 2 εταιρείες έχουν παραπάνω από ένα μοντέλα η καθεμιά που είναι εντός του προϋπολογισμού σου. Με διαφορετικό ήχο η καθεμιά, αλλά εξίσου καλές ηχητικά και με πολύ καλό value for money.
Το ξέρω ότι σε μπερδεύω λίγο με επιπλέον προτάσεις αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι αν τα βρεις για ακρόαση. Και όπως ειπώθηκε και παράπανω, μπορεί να εκπλαγείς εκεί που δεν το περιμένεις.

+1
Ειδικά στο ψάξιμο για ηχεία όσο περισσότεροι ήχοι εταιριών φτάσουνε στα αυτιά σου τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να αποφύγεις στο προσεχές μέλλον να "τύχει" και ακούσεις κάποιο ζευγαράκι και να πεις "όχι ρε γ@#το πως μου ξέφυγε αυτό!"
Για μένα είναι το Αλφα και το Ωμέγα στο στήσιμο ενός συστήματος.

Απάντηση: Re: Ηχεία(value for money) μέχρι 500 ευρώ??

Τι να πω και εγώ που ζω σε πόλη που είναι 50 χρόνια πίσω;
Πάντως θα σου πρότεινα να βάλεις και κανένα EPOS στα υποψήφια, αλλά δεν ξέρω αν παίζει δαπέδου σε αυτά τα χρήματα.

Τα 8.2 είναι το προηγούμενο μοντέλο,το τωρινό είναι ROIS 8.3