komhst
Banned
Απάντηση: Re: Ηχεία
Αφού σού άρεσαν τα Opera (κι εμένα μού αρέσουν πάρα πολύ) τα οποία έχουν μεγάφωνα SEAS (όπως και τα Audio Spectrum) και ο ήχος τους πλησιάζει αρκετά τα ΑS, τότε θα σού αρέσει ακόμα περισσότερο η Αρτεμις.
Διότι:
Η Αρτεμις κατεβαίνει ακόμα πιο χαμηλά. Εδώ είναι που δεν χρειάζεται subwoofer.
Εχει 91dB ευαισθησία. Επίσης έχει πολύ πιο καλοσχεδιασμένο Crossover, δεν πέφτει σε καμμία περίπτωση κάτω από τα 6Ωhms και παρουσιάζει κυρίως ωμική συμπεριφορά. Τουτέστιν είναι εύκολο φορτίο, δεν ζορίζει τους ενισχυτές και έτσι μπορούν να βγάλουν όλον τον καλό εαυτό τους.
Λίγη ώρα πριν είχα πάει στο audioevolution και άκουσα τα opera grand mezza και έχω να πω ότι με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα.
Με τα μεσαία τους κ τα χαμηλά τους να τα σπάνε κ με το χαρακτηριστικά καθαρό τους πρίμο.perator:
Έμεινα έκπληκτος, δε το περίμενα τόσο καλό. Μικροί κώνοι αλλά παρόλα αυτά πολύ καλή απόδοση, τέτοια, που έψαχνα να βρω το sub.
Tο παλικάρι τα έπαιζε με έναν ολοκληρωμένο δικάναλο 2x70 watt rms.
Τα ηχεία σηκώνουν μέχρι 140 watt rms.
Η αντίστασή τους είναι 4Ω και πέφτει ως τα 3,2Ω.
Tώρα στον pioneer (7x180Wrms στα 6Ω) δε ξέρω πως θα παίζουν....
Και αν παίζουν καλά αξίζει να τα βάλω η θα μου τα κάψει :devil-smiley-029:???
Αφού σού άρεσαν τα Opera (κι εμένα μού αρέσουν πάρα πολύ) τα οποία έχουν μεγάφωνα SEAS (όπως και τα Audio Spectrum) και ο ήχος τους πλησιάζει αρκετά τα ΑS, τότε θα σού αρέσει ακόμα περισσότερο η Αρτεμις.
Διότι:
Η Αρτεμις κατεβαίνει ακόμα πιο χαμηλά. Εδώ είναι που δεν χρειάζεται subwoofer.
Εχει 91dB ευαισθησία. Επίσης έχει πολύ πιο καλοσχεδιασμένο Crossover, δεν πέφτει σε καμμία περίπτωση κάτω από τα 6Ωhms και παρουσιάζει κυρίως ωμική συμπεριφορά. Τουτέστιν είναι εύκολο φορτίο, δεν ζορίζει τους ενισχυτές και έτσι μπορούν να βγάλουν όλον τον καλό εαυτό τους.