Σεβαστότατον Cheef... πρέπει σιγά σιγά να σοβαρευτώ λιγάκι... διότι μέχρι τώρα "παίζω", εαν και είμαι της άποψης οτι με την φοβερή καθημερινότητα που μας έχουν προσφέρει η αγαπημένοι μας πολιτικοί εκει πάνω, πραγματικά γουστάρω να τρέχω το ΣΚ, να ακούω όσα πιο πολλά ηχεία μπορώ, και όσα μου αρέσουν να τα φέρνω σπίτι...
Με τον χώρο το έψαξα πάρα πολύ με έναν καταπληκτικό κύριο απο τον Καναδά της Verity, που εαν σας παραθέσω τις αλληλογραφίες θα σοκαριστείτε απο τον "επαγγελματισμό" τους.
Το θέμα είναι όμως Cheef οτι μάλλον δεν διάβασες σε προηγούμενο post ότι είμαι 2 ηχεία μπροστά απο το Dynaudio...
To Rienzi το άκουσα ένα μήνα και μετά το έδωσα... Το ηχείο που έχω σπίτι πραγματικά είναι απο τις περιπτώσεις στην ζωή που λές, μπά αποκλείετε, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.. άσε ρε κόψε την πλάκα....
Εεεε λοιπόν το συγκεκριμένο ηχείο δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάτσει στο σαλόνι μου, αλλά θα το κάνω να το μάθει όλα το forum, διότι πραγματικά είναι φοβερό...
Be continued...
Το Penaudio Cenya υποψιάζομαι...
Είσαι τεράστιος!!! Πώς το κατάλαβες, για πες μας??
Πάντως mr loudobic, από ενδιαφέρον ηχείο σε ενδιαφέρον ηχείο πηγαίνεις...που τα ξετρυπώνεις :worshippy:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.