Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Γιατί?..Ξέρουμε ποιά είναι τα σημερινά ηχεία του Χρήστου?

έχω την εντύπωση πως δικαιολογώντας τα ρητά περί εξέλιξης μέσω κύκλων στην ζωή, έχει ξαναπάρει Hyperion ... οπότε το νήμα μπορεί να γίνει και reset ...

έχω την εντύπωση πως δικαιολογώντας τα ρητά περί εξέλιξης μέσω κύκλων στην ζωή, έχει ξαναπάρει Hyperion ... οπότε το νήμα μπορεί να γίνει και reset ...

Aς αφήσουμε τον Χρήστο να απαντήσει Σπύρε..

Ξέρω πως είναι έτοιμος να κάνει την παρουσίαση του.

Παιδιά έχουν δίκιο οι προλαλήσαντες. Δεν χρείαζεται να ανοίγουμε το θέμα..."εκτός" θέματος....

Λόγο ελάχιστου χρόνου αλλά και επικύμενης αλλαγής και στην πηγή του συστήματος καθυστερώ δυστυχώς την παρουσίαση της καινούργια σημαντικής εξέλιξης...

Λίγο υπομονή.
Ευχαριστώ

Αγαπητοί φιλοθεάμονες μου τα έλεγαν ότι η έλευση του καινούργιου μέλους θα φέρει αλλαγές, αλλά εγώ δεν έδινα και σημασία....

Προς το παρόν ακούσω το δυκάναλο live κλάμα του μικρού, οπότε το κύριο σύστημα έχει περάσει σε 2η μοίρα...

ΟΜΩΣ θα επανέλθω δριμύτερος.

Υπομονή και καλές ακροάσεις..-bye-

Αγαπητοί φιλοθεάμονες μου τα έλεγαν ότι η έλευση του καινούργιου μέλους θα φέρει αλλαγές, αλλά εγώ δεν έδινα και σημασία....

Προς το παρόν ακούσω το δυκάναλο live κλάμα του μικρού, οπότε το κύριο σύστημα έχει περάσει σε 2η μοίρα...

:SFGSFGSF:

Καλοάκουστο το νέο κλάμα!
Τα υπόλοιπα κι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε,μην ανησυχείς.
(Άντε να παίρνουμε κι εμείς σειρά,χε χε...)

Αυτά είναι τα πιο ωραία! Άντε να παίρνουμε κι εμείς σειρά!

Ευχαριστώ για τις ευχές και για όσους κάνουν οτι δεν "θέλουν":smash: εύχομαι γρήγορα και στα δικά τους!!

χα χα χα
το επόμενο επεισόδιο όπως σου εχω πει είναι το home cinema....
αν θες να σωθείς βέβαια προτείνω τα εξής:
μικρόφωνο ή μικρόφωνα για πιο τρελλές καταστάσεις
κονσόλα μίξης καναλιών - διαμόρφωσης
και μετά η γνωστή αλυσίδα ενισχυτές - ηχεία...
και βάζεις τον μικρό να κάνεις συναυλίες μέχρι να πιάσεις hi end ήχο που γουστάρεις...
-bye-

εγγραφη κλαματος και αναπαραγωγη απο το συστημα σε ρεαλιστικες σταθμες.
Συκγριτικο αναμεσα στο λαιβ και στην αναπαραγωγη.

Να σας ζησει !!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχααχ οτι και να πω γίνεται χαμός σπιτι... Αμα καταλήξω εγω ποτε... Τότε θα μπει και σε σωστή σειρά αυτή η χώρα που ζούμε... πΟτε δηλαδή........:ADFADF1:

Καλησπέρα στο αγαπητό κοινό και να ζητήσω ταπεινά συγνώμη για την μακροχρόνια αποχή μου. Πολλές περιπέτειες αλλά και ο γιος μου με έκαναν λιγάκι να "σιγάσουν" τα κανόνια.

Δεν σας κρύβω όμως οτι όλα αυτο το διάστημα, κάποιες κρυφές δοκιμές υπήρχαν.... πάντα φυσικά με κορυφαίες επιλογές... και με στόχο πάντα την απόλυτη ευχαρίστηση...που πάντα ταλαιπωρώ...διότι μια την βρίσκω μια την χάνω με τις αν επάλληλες αλλαγές.

Έχω λοιπόν μετά από πόσα ηχεία και συνδυασμούς.... δεν ξέρω έχω χάσει την μπάλα, ξέρει η μέση μου και ευχαριστώ την γυναίκα μου που δεν με χώρισε, καταλήξει οτι το παρακάτω ηχείο που απέκτησα θα το αντικαταστήσει κάποτε ένα ηχείο της κατηγορίας 20000 plus, το οποίο θα είναι ή YG Acoustics ή Rockport ή Tidal... ή αμα με πιάσει η τρέλα στα "γεράματα" μόνο με το Magnepan 20.7.

Είναι το ηχείο που με καλύπτει σε όλα και πολύ απλά η έκδοση του με το Bass Reflex που ήταν πίσω μου δημιουργούσε πολλά πολλά προβλήματα. Στην έκδοση που το πήρα τώρα με την bass reflex μπροστά τα προβλήματα τελειώσανε και είμαι πλέον σε ένα πολύ ΣΤΑΘΕΡΟ δρόμο, που μένουν κάποιες μικροβελτιώσεις που εδώ ΜΑΖΙ θα φτιάξουμε για να έρθει το ήδη εξαιρετικό αποτέλεσμα στο Maximum των δυνατοτήτων του.

Ηχείο: Hyperion 938
Ενισχυτής: Red Wine Audio Signature 30.2
Πηγή: Bryston BDA-1
Καλώδια: Audioquest & Mogami

** Αλλά επειδή είμαστε στην κατηγορία με τα ηχεία θα ε μείνω σταδιακά πιο πολύ σε αυτό.