Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Re: Απάντηση: Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Νομίζω ότι είσαι πολύ κατηγορηματικός ,όσο αφορά το ότι, απο λάμπα δεν θα ακούσεις ποτέ μεγάλο ήχο.
Θα πω το εξής- που δεν αποτελεί και καμμιά σοφία -ότι υπάρχουν λαμπάτοι και λαμπάτοι ,τρανζίστορ και τρανζίστορ.
Δεν είναι όλα ίδια. Απλώς προς μεγάλη μου απογοήτευση και μένα, τα πολλά και ποιοτικά watt στοιχίζουν πολλά... από
όπου και αν προέρχονται...

Αυτο λεω κι εγω οτι για να παρεις απο λαμπα πολλα και αφθονα βαττ ωστε να κουνηθουν τα γουφερ ικανοποιητικα
θες μεγαλα μονομπλοκ που κοστιζουν μια περιουσια

Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Ειναι ενα θεμα που με ταλαιπωρησε για εναν χρονο μεχρι να βρω και να ακουσω τελικο τουλαχιστον ανταξιο των ηχειων μου.

Η διαδρομη εχει ενδιαφερον, γνωριζεις ανθρωπους και μηχανηματα και οσο αποκτας εμπειρια σχετικα με το τι σου αρεσει και το πως ειναι ο ιδανικος ηχος για εσενα, τοσο πιο ευκολα καταληγεις.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΥΝΗ .

Σε προσιτο ενισχυτη που μπορει να παιξει τα παντα, μπορεις να ακουσεις HEGEL.

Σε λαμπες VIVA, CAT, LAMM.

Σε ακριβα τρανζιστορ KRELL, LEVINSON (SERIES 3) , PASS LABS.

Βιασύνη καθόλου. Ίσα ίσα πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθοι.

Απο τρανσιστορ έχω στο μυαλό μου μία λίστα.

-Pass Labs
-Gryphon
-Plinius
-Soulution
-VTL

Έαν έχετε ακουστική εμπειρία απο τα παραπάνω, θα ήθελα να την διαβάσω..

Ευχαριστώ

-Pass Labs
-Gryphon
-Plinius
-Soulution
-VTL

Ευχαριστώ

Και φυσικά θα προσπαθήσω να ακούσω:
-Xindak
-Hegen
-Cayin Spark H80
-Υβριδικό Unico 200

Και ξέχασα.
-Φυσικά και Luxman.

Και φυσικά θα προσπαθήσω να ακούσω:
-Xindak
-Hegen
-Cayin Spark H80
-Υβριδικό Unico 200

-Pass Labs
-Gryphon
-Plinius
-Soulution
-VTL

Ευχαριστώ

Ετοιμάζεσαι για...........κατάθεση ψυχής βλέπω ! !

Αφού ανεβαίνεις αρκετά στην κατηγορία τιμής, βάλε στη λίστα σου και κάποιον ASR.

Ελήφθει!!
Και φυσικά ετοιμάζω κατάθεση ψυχής...μία είναι η ζωή!!

Χα χα χα χα...

ε πες απ την αρχη οτι θα τα χωσεις μην προσπαθουμε να σου κανουμε οικονομια ,στα πρωτα ποστ σου αρχισες με ενα τριχιλιαρακι και τωρα μας λες για gryphon και soulution :):idea:

Καλά πάντα εννοείτε θα το κοιτάξω πρώτα σε Demo καταστάσεις, οτιδήποτε ακούσω και μου αρέσει.

ότι γλυτώσω καλό θα είναι αρκεί να βρώ κάτι και μην το αλλάξω για τα επόμενα 5 χρόνια.

Φίλε Loudobic δεν νομίζω να έχεις συνειδητοποιήσει για τί ποσά μιλάμε για κάποιους ενισχυτές που προανέφερες...βασικά το post 143 με το post 144 απέχει πολλές χιλιάδες ...επίσης δεν νομίζω να βρεις εύκολα demo τέτοιων μηχανημάτων...sorry για το spoiler και σου εύχομαι καλή τύχη στην αναζήτησή σου...

Καλά πάντα εννοείτε θα το κοιτάξω πρώτα σε Demo καταστάσεις, οτιδήποτε ακούσω και μου αρέσει.

ότι γλυτώσω καλό θα είναι αρκεί να βρώ κάτι και μην το αλλάξω για τα επόμενα 5 χρόνια.
DAGOSTINO momentum,δεν υπαρχει λογος να αλλαζεις μηχανηματα,παιρνεις αυτα και τελειωνεις.

Φίλε Loudobic δεν νομίζω να έχεις συνειδητοποιήσει για τί ποσά μιλάμε για κάποιους ενισχυτές που προανέφερες...βασικά το post 143 με το post 144 απέχει πολλές χιλιάδες ...επίσης δεν νομίζω να βρεις εύκολα demo τέτοιων μηχανημάτων...sorry για το spoiler και σου εύχομαι καλή τύχη στην αναζήτησή σου...

Νομίζω ότι στις "ημέρες" που διανύουμε, με 5000 μπορείς να βρείς εξαιρετικό Used-Demo μηχάνημα.

Μην είσαι απαισιόδοξος!

αν θελεις καμια λαμπα με φανταστικο ηχο κ αρκετα γκαζια, ριξε κ καμια ματια στους μεγαλους της AtmaSphere.
Εχω τους 60ρηδες, αν κ δε θα λεγα οχι σε κατι πιο βαρβατο...

αν θελεις καμια λαμπα με φανταστικο ηχο κ αρκετα γκαζια, ριξε κ καμια ματια στους μεγαλους της AtmaSphere.
Εχω τους 60ρηδες, αν κ δε θα λεγα οχι σε κατι πιο βαρβατο...

Μπαίνει στην λίστα. Από αύριο θα ξεκινήσω ακροάσεις, ένα ένα που θα ακούω, θα σας το αναλύω, για να το συζητάμε.

Απ' οτι φανταζομαι τα ηχεια σου πρεπει να ειναι αρκετα ευαισθητα.

Αν λοιπον ειναι πανω απο 89-90db, να ακουσεις οπωσδηποτε και τον Pass Int 30A. Ειναι πολυ καλος ενισχυτης. Αν χρειαστεις περισσοτερα βατ, ο Int 150 εχει περισσοτερα γκαζια, αλλα υπολειπεται λιγο ηχητικα.

Last edited by a moderator:

Απ' οτι φανταζομαι τα ηχεια σου πρεπει να ειναι αρκετα ευαισθητα.

Αν λοιπον ειναι πανω απο 89-90db, να ακουσεις οπωσδηποτε και τον Pass Int 30A. Ειναι πολυ καλος ενισχυτης. Αν χρειαστεις περισσοτερα βατ, ο Int 150 εχει περισσοτερα γκαζια, αλλα υπολειπεται λιγο ηχητικα.

Τα ηχεία μου δεν είναι δύσκολα.

25 Hz to 25k Hz
90 dB
6 ohms, 3.8 ohms Minimum
10 W Minimum, 200 W Maximum
Crossover: 150 Hz, 3k Hz

Σ'ευχαριστώ ήδη προστέθηκε.

DAGOSTINO momentum,δεν υπαρχει λογος να αλλαζεις μηχανηματα,παιρνεις αυτα και τελειωνεις.

Από εμφάνιση σχίζουν, από τιμή όμως και ήχο?

Που τα βρίσκω προς ακρόαση??