Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Λοιπόν συμφουρίτες για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση πάλι.

Το ταβάνι μου είναι 5000 για τον ενισχυτή, είχα δηλώσει στην αρχή του thread 3000 , αλλά αποφάσισα να αυξήσω το budget στα 5000 με σκοπό να κλείσω και από ενισχυτή ΩΣΤΕ μην "ψάχνομαι" συνέχεια, διότι κάποια στιγμή γίνεται και κουραστικό.

Αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

ριξε μια ματια στις αγγελιες πουλαει ενας συμφορουμιτης ενα Krell Evo 302 που ειναι σοβαρο μηχανημα και εντος του budget που εχεις ορισει....

Λοιπόν συμφουρίτες για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση πάλι.

Το ταβάνι μου είναι 5000 για τον ενισχυτή, είχα δηλώσει στην αρχή του thread 3000 , αλλά αποφάσισα να αυξήσω το budget στα 5000 με σκοπό να κλείσω και από ενισχυτή ΩΣΤΕ μην "ψάχνομαι" συνέχεια, διότι κάποια στιγμή γίνεται και κουραστικό.

Αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
προσεχε γιατι μπορει να αγορασεις και σαβουρα σε τετοιες μαρκες με πεντε χιλιαρικα ,γνωμη μου ειναι να προσγειωσεις λιγο τις απαιτησεις με ενα πεντοχιλιαρο παιρνεις μονο κανα καλο ολοκληρωμενο ειδαλως πας στην αγορα μεταχειρισμενου μονο.

Τα ηχεία μου δεν είναι δύσκολα.

25 Hz to 25k Hz
90 dB
6 ohms, 3.8 ohms Minimum
10 W Minimum, 200 W Maximum
Crossover: 150 Hz, 3k Hz

Με αυτά τα specs δεν τα λες και εύκολα.. ούτε ιδιαίτερα ευαίσθητα..

Χρειάζεσαι πολλά γκάζια και μεγάλα ρεύματα.

Ο Krell που αναφέρθηκε πάντως, έχει όλα όσα χρειάζεσαι...Γκάζι
και ιπποδύναμη για να χορτάσουν τα Hyperion ρευματάκι!!..Κανόνισε μια συνάντηση
με τον ιδιοκτήτη του για ακρόαση..

Ρε Ντίνο...pm, πουλάκι μου, pm!

Κοντεύει να γίνει το παζάρι του Σχιστού το θέμα..

Με 5.000 ούτε το ρυθμιστικό έντασης δεν αγοράζεις σε κάποια μηχανήματα που προαναφέρθησαν...dagostino, soulution κλπ....τί του λέτε ρε παιδιά...
Loudobic με 5.000 που λες όντως μπορείς να πάρεις έναν πολύ καλό μεταχειρισμένο ενισχυτή, ο οποίος είναι υπεραρκετός για τα ηχεία σου, δεν χρειάζεται να πας σε "αστρονομικές" επιλογές...
Τα ηχεία σου δεν είναι τρελά δύσκολα αλλά ούτε και πολύ εύκολα, εγώ θα πρότεινα τρανζίστορ, στα 200W/κανάλι, κάτι σε μεταχειρισμένο classe, krell, ML,...Hegel ίσως, καλές, γνωστές εταιρείες και με μοντέλα που βρίσκονται μεταχειρισμένα στο ποσό που είσαι διατεθειμένος να δώσεις...

καλο μηχανημα αλλα θελει και προ μετα ιδιας αξιας,χεχε φοβερο γαιτανακι δεν ειναι σε αυτο το χομπυ μετα θα πας σε καλωδια σε ρακ ολα βεβαια αντιστοιχης αξιας ωστε να ταιριαζουν κλπ κλπ
α και ακομα δεν εχουμε ακουσει για πηγη εκει να δεις πλακα με τα ντακ

Με 5000 υπάρχουν και οι μινιατούρες της d' agostini! :Banane0:

ριξε μια ματια στις αγγελιες πουλαει ενας συμφορουμιτης ενα Krell Evo 302 που ειναι σοβαρο μηχανημα και εντος του budget που εχεις ορισει....

επισης ο ιδιος συμφορουμιτης πουλαει και ενα πολυ καλο για τα λεφτα του προενισχυτη (του οποιου απαγορευεται να αναφερω το ονομα) οποτε θα μπορουσες να τα ακουσεις πακετο να δεις εαν σου κανουν τη δουλεια σου

Απ' οτι φανταζομαι τα ηχεια σου πρεπει να ειναι αρκετα ευαισθητα.

Αν λοιπον ειναι πανω απο 89-90db, να ακουσεις οπωσδηποτε και τον Pass Int 30A. Ειναι πολυ καλος ενισχυτης. Αν χρειαστεις περισσοτερα βατ, ο Int 150 εχει περισσοτερα γκαζια, αλλα υπολειπεται λιγο ηχητικα.

Ναι....Μόνο που εμφανίζεται στα demo μηχανήματα της εταιρία σας, πράγμα που καθιστά
την προτροπή σας για αγορά του εν λόγω μηχανήματος από το μέλος, μάλλον εκ του πονηρού..

Για να μην το κουράζουμε, ο Χρήστος-Loudobic ζητάει ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή
με το ποσόν που διαθέτει..

Απάντηση: Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Με 5.000 ούτε το ρυθμιστικό έντασης δεν αγοράζεις σε κάποια μηχανήματα που προαναφέρθησαν...dagostino, soulution κλπ....τί του λέτε ρε παιδιά...
Loudobic με 5.000 που λες όντως μπορείς να πάρεις έναν πολύ καλό μεταχειρισμένο ενισχυτή, ο οποίος είναι υπεραρκετός για τα ηχεία σου, δεν χρειάζεται να πας σε "αστρονομικές" επιλογές...
Τα ηχεία σου δεν είναι τρελά δύσκολα αλλά ούτε και πολύ εύκολα, εγώ θα πρότεινα τρανζίστορ, στα 200W/κανάλι, κάτι σε μεταχειρισμένο classe, krell, ML,...Hegel ίσως, καλές, γνωστές εταιρείες και με μοντέλα που βρίσκονται μεταχειρισμένα στο ποσό που είσαι διατεθειμένος να δώσεις...

+1

Μες στο μυαλο μου εισαι. δεν χρειαζονται παντα εξωτικες λυσεις για να παιξει καλα ενα ηχειο. Αν φερουμε τα πραγματα στις κανονικες τους διαστασεις μεσα στο μυαλο μας, η λυση συνηθως ειναι απλη.