Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Απάντηση: Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Κώστα θα σε ψηφίσω εγώ, δεν πειράζει.
Έχω και πρόταση: Να κάνουμε ένα sticky με τίτλο "μην αγοράσεις τίποτα αν δεν ακούσεις τα τάδε, τάδε και τάδε" (tidal, sovereign, argento επι του προκειμένου).
Γλυτώνουμε τις συνεχείς επαναλαμβανόμενες και ψιλομονότονες παρεμβάσεις σε όλα τα νήματα, οι ο οποίες είναι και απολύτως προβλέψιμες. Επιπλέον κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για καχύποπτους που στερούν από τα μέλη τη δυνατότητα πληροφόρησης.

Αυτό μπορεί να επαναληφθεί για όλα τα μέλη που έχουμε πιθανώς "σταθερές" απόψεις.
Το sticky π.χ θα μπορούσε να γίνει πιο γενικό και να έχει τίτλο π.χ. " Τα μέλη μας προτείνουν σταθερά και αδιαλλείπτως τα κάτωθι..."

Όποιος βρει τη σχέση μεταξύ του τίτλου του νήματος και της ροής του είναι μεγάλη γάτα!

Ενα διαφημιστικό μπανεράκι στο avclub κοστίζει λιγότερο από το νοικιάσεις ένα εκπαιδευμένο παπαγαλάκι.
Να διαβάζουμε μόνο τα μπανεράκια του avclub πριν από κάθε αγορά μας.

Last edited:
Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

ενδιαφέρον ....

Πόσο κάνει δλδ ένα εκπαιδευμένο παπαγαλάκι ??

και πώς το νοικιάζεις ? με την ώρα ?

και από που το νοικιάζεις ?

ενδιαφέρον ....

Πόσο κάνει δλδ ένα εκπαιδευμένο παπαγαλάκι ??

και πώς το νοικιάζεις ? με την ώρα ?

και από που το νοικιάζεις ?

Αν πραγματικά ενδιαφέρεσε για εκπαιδευμένο παπαγαλάκι με εξειδίκευση στα ηχεία, η τιμή του κυμαίνεται μεταξύ 150-200Ευρώ τα 10 μηνύματα και δωρεάν τουλάχιστον 5 pm, της μορφής "έχεις pm".

Στον Ορφέα έκανες την ακρόαση των Unison Research? Μήπως έτυχε να ακούσεις k τον mystery two της ίδιας εταιρίας? Μια φορά τον είχα ακούσει απο σποντα και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το 3d stage που εβγαzε. Συμβαίνει το ίδιο και με τον s6?

Απάντηση: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Με λυχνίες EL34, είναι ένα θαύμα πως αποδίδει ικανοποιητικά το heperion., αλλά αυτό το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και τίποτα περισσότερο.

Last edited:

Τι να πει και ο Κοψ......που καθε εξωφυλλο του οποιου περιοδικου του χωρου ειδικα με τα DCS το μοστραρει σε μονιμη βαση......τουλαχιστον αυτο γινεται απο τον ιδιο......και αυτο κατα την γνωμη μου θελει φρενο......κατανταει ενοχλητικο ...νομιζω για πολλους!!!

Τι να πει και ο Κοψ......που καθε εξωφυλλο του οποιου περιοδικου του χωρου ειδικα με τα DCS το μοστραρει σε μονιμη βαση......τουλαχιστον αυτο γινεται απο τον ιδιο......και αυτο κατα την γνωμη μου θελει φρενο......κατανταει ενοχλητικο ...νομιζω για πολλους!!!

Ορίστε?

Ενοχλήθηκες αγαπητέ Βλάσση?..Ο λόγος?

Διαχείρηση στο δικό σου μαγαζί που είναι καθαρό από εμπορικές διαπλοκές..

Δεν σβήνω αυτό το παντελώς άσχετο off topic για μια και τελευταία φορά..Δεν θα υπάρξει επόμενη..

Αρχικα καλημερα...........να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω δικο μου μαγαζι απλα συντονιζω εκει οπως συντονιζεις και συ εδω!

Δεν ειναι καθολου ασχετο το off topic οπως εγραψες......απλουστατα εξεφρασα κατι αναλογο(εννοω τα περι αντιπροσωπων απο τα προιγουμενα posts και τα ατομα) για κατι που πραγματικα υφισταται ...!!!
Αν εστω και λιγο με ξερεις απο τα γραπτα μου αγαπητε Κωστα θα γνωριζεις οτι δεν ειμαι τυπος που κοροιδευει η ειρωνευεται η μπαναρει ......το απεχθανομαι και το πολεμαω να μην υπαρχει .
Οποτε δεν δεχομαι την εχθρικη-ειρωνικη αντιμετωπιση απο μερια σου.....σκεψου το λιγο.

Δεν ξερω αν η εμμονη καποιων με συγκεκριμενες εταιρειες μπορει να σημαινει και προωθητικη αντιπροσωπευση (εδω ...οπως το εκλαμβανει ο καθεις)αλλα ειναι δικαωμα μου να γραψω μια κριση μου ως μελος του Avclub(το οτι ειμαι μελος και συντονιστης στους διπλα αυτο νομιζω αφορα εμενα).

Εξεφρασα λοιπον μια αποψη οπου πραγματικα πιστευω οτι υφιασταται αυτο που προανεφερα....λιγο μετρο στην promotion προιοντων απο μεριας Κοψ δεν θα ηταν κακο....το ξαναλεω απο μεριας Κοψ και οχι Avclub.

Βλάσση,

Σε σχέση με τα ποστς σου, αφενός μεν για τους κολλημένους με κάποιες εταιρείες έχω γράψει τη γνώμη μου παραπάνω και όντως δεν πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο αφετέρου όσον αφορά στον Κοψ το θέμα είναι πολύ διαφορετικό.

Στο AVClub (που τουλάχιστον γνωρίζω γιατί αλλού δεν ξέρω την εκάστοτε πολιτική) όλοι οι αντιπρόσωποι έχουν την υποχρέωση (και το φόρουμ προσπαθεί και το τηρεί απαρέκλητα) να δηλώνουν σαφώς την ιδιότητά τους στην υπογραφή τους. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέλη που διαβάζουν ένα ποστ από έναν αντιπρόσωπο γνωρίζουν την ιδιότητά του και έτσι φιλτράρουν ανάλογα και την πληροφορία που λαμβάνουν. Προφανώς ο Κοψ, όπως και οιοσδήποτε άλλος επαγγελματίας, θέλει να προωθεί τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύει και αυτό δεν είναι μεμπτό από τη στιγμή που υπάρχει η βαλβίδα ασφαλείας της δήλωσης της ιδιότητάς του.

Α.

Αρχικα καλημερα...........να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω δικο μου μαγαζι απλα συντονιζω εκει οπως συντονιζεις και συ εδω!

Ωραία..Διαχείρηση εκεί λοιπόν..

Δεν ειναι καθολου ασχετο το off topic οπως εγραψες......απλουστατα εξεφρασα κατι αναλογο(εννοω τα περι αντιπροσωπων απο τα προιγουμενα posts και τα ατομα) για κατι που πραγματικα υφισταται ...!!!
Αν εστω και λιγο με ξερεις απο τα γραπτα μου αγαπητε Κωστα θα γνωριζεις οτι δεν ειμαι τυπος που κοροιδευει η ειρωνευεται η μπαναρει ......το απεχθανομαι και το πολεμαω να μην υπαρχει .
Οποτε δεν δεχομαι την εχθρικη-ειρωνικη αντιμετωπιση απο μερια σου.....σκεψου το λιγο.

Ας μην ανοίξουμε κουβέντα για τα θέματα που θίγεις..Ούτε είναι σωστό ούτε ενδιαφέρει κανέναν.
Ο καθένας συντονίζει την κατηγορία του...

Δεν ξερω αν η εμμονη καποιων με συγκεκριμενες εταιρειες μπορει να σημαινει και προωθητικη αντιπροσωπευση (εδω ...οπως το εκλαμβανει ο καθεις)αλλα ειναι δικαωμα μου να γραψω μια κριση μου ως μελος του Avclub(το οτι ειμαι μελος και συντονιστης στους διπλα αυτο νομιζω αφορα εμενα).

Η εμμονή σε συγκεκριμένα και κατ´αποκλειστικότητα προιόντα είναι εύκολα παρεξηγήσιμη και ενίοτε ενοχλητική.
Πως σου φαίνονται εσένα συνεχή εμβόλιμα ποστ για μηχανάκια ενός και μόνο αντιπροσώπου?

Εξεφρασα λοιπον μια αποψη οπου πραγματικα πιστευω οτι υφιασταται αυτο που προανεφερα....λιγο μετρο στην promotion προιοντων απο μεριας Κοψ δεν θα ηταν κακο....το ξαναλεω απο μεριας Κοψ και οχι Avclub.

Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τον ίδιο, για τα πόσα ποστ του δεν έχουν δει το φως
της δημοσιότητας επειδή τα έφαγε η μαρμάγκα εν τη γεννέσει τους..

Φίλτατε audionet, καλό είναι να μας δείξεις συγκεκριμένα τα posts όπου κάνω promotion. Διότι στο συγκεκριμένο site μου επιτρέπεται να ανεβάζω μόνο ριβιούς, σου ζητώ συγνώμη αν κάποιες εταιρείες μου αποτελούν benchmark (παγκόσμια) και έχουν συνεχώς ριβιούς, βραβεία, καινοτομίες ή προσφέρουν δωρεάν αναβαθμίσεις.....
κάθε τι άλλο πηγαίνει ως δελτίο τύπου και δημοσιεύεται από τους εκάστοτε φορείς.

Επίσης υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά στο ότι εγώ δεν κρύβω την ιδιότητα μου και αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Μάλιστα για να είναι διπλά αντιληπτό επιμένω πάντα στις ακροάσεις και το αναφέρω και στην υπογραφή κάθε post. Οπότε η δικιά μου κρίση είναι υποκειμενική και είναι γνωστό σε όλους όσους γράφουν και μπορούν να προφυλαχθούν. Δεν είναι κακοπροαίρετη σε αντίθεση με άλλους. Είναι δε δικαίωμα μου να έχω και εγώ αυτό το χόμπυ και να το εξασκώ.

Κακό είναι το φαινόμενο άλλων με ψευδώνυμα που "προμοτάρουν" χωρίς να μπορούν τα μέλη να τους πάρουν χαμπάρι, μάλιστα μερικοί τέτοιοι στο παρελθόν έχουν πιαστεί στα πράσα με τους διπλούς κωδικούς.......
[δεν αναφέρομαι σε γνωστά στους περισσότερους από εμάς μέλη]

Επειδή δεν θα μπω σε τριπάκι, με χαρά να σου απαντήσω στις απορίες σου. Το κινητό μου είναι 6945 468789.

Παιδια ειλικρινα.....δεν εχω και δεν ειχα προθεση να δημιουργησω θεμα........εχουμε πολλα στο κεφαλι μας που σε καθημερινη βαση μας στεναχωρουν και μας απελπιζουν για το αυριο που δεν ξερουμε αν ερθει!!!!!
Εξεφρασα απλα και χωρις υπαινιγμους μια αρνητικη μου σκεψη σχετικα με την promotion των προιοντων του Κοψ,τιποτα αλλο!!!

Η τελευταια τοποθετηση σου Κωστα ειλικρινα με καλυψε και την εκτιμω ως μελος αλλα και ως αναλογος συντονιστης με τις οποιες ευθυνες μπορει αυτο να εχει!!

Last edited:

Εξεφρασα απλα και χωρις υπαινιγμους μια αρνητικη μου σκεψη σχετικα με την promotion των προιοντων του Κοψ,τιποτα αλλο!!!

Το οποίο και δεν έχω δώσει εργολαβία σε άλλους....

Re: Απάντηση: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Με λυχνίες EL34, είναι ένα θαύμα πως αποδίδει ικανοποιητικά το heperion., αλλά αυτό το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και τίποτα περισσότερο.

Καλησπέρα γιατί το λες αυτό?? Επειδή είναι δύσκολο ηχείο? Σε βεβαιώνω πως δεν είναι πάντως.

Anyway εσύ τι θα πρότεινες να δοκιμάσω?

Re: Απάντηση: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Παιδιά το κόντρα πλακέ θαλάσσης τι πάχος να έχει. Βγαίνει απο 5mm μέχρι 40mm.